Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

Official Vissini Amazones!!!



Μετά το τρισάγιο προσφέρθηκε καφές από τα αδέλφια του Χ. Μπλιώνα στα μέλη του συνδέσμου Athens club, στην αντιπροσωπεία των Βυσσινί Αμαζόνων και σε όσους παρευρέθησαν στο τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του. Ανάμεσά τους και ο Γ. Λουτρίδης της αθλητικής εκπομπής "Έλα να μάθεις", η Κατερίνα Ζαχείλα και ο Αντώνης Γραβάνης.

Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ Νο14 ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΨΕ>>!!!!

Γιόχαν Κρόιφ - Ο Ιπτάμενος Ολλανδός !!!




Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο -σχεδόν πάντα- ένας παίκτης κάνει την διαφορά. Το θέμα δεν είναι το ποιος είναι αυτός παίκτης, αλλά το γνώρισμα που τον καθιστά τόσο διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Είναι ο τρόπος που κινείται στο χώρο, η σβελτάδα του, η τεχνική του ή μήπως ο ατσάλινος χαρακτήρας του και η εξυπνάδα του; Πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ο Γιόχαν Κρόιφ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από αυτούς.

στις αρχές του 1959 ένα ξανθό και αδύνατο αγόρι εγγράφεται στις Ακαδημίες του Αγιαξ. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου καθώς τον αντικρίζουν για πρώτη φορά, μόνο που δεν τον λυπούνται. Πιστεύουν ότι αυτός ο φιλόδοξος νεαρός, με το παραμικρό μαρκάρισμα, θα σκορπίσει σε χίλια κομμάτια. Δεν περνά όμως παρά μόνο λίγος καιρός, για να διαπιστώσουν το λάθος τους. Από τον Κρόιφ πηγάζει ένα αστείρευτο ταλέντο, κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που «χαϊδεύει» την μπάλα. Το στυλ του είναι τόσο απλό και συνάμα αιθέριο, που νομίζει κανείς πως αυτός δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά χορευτής!! Υπάρχουν στιγμές που θαρρείς ότι…πετάει. Ξαφνικά εκεί που τον κοιτάς αρχίζει να γλιστράει με αυτόν τον μοναδικό αέρινο τρόπο του και να μην μπορεί να τον φτάσει ο εκάστοτε αντίπαλός του. Η ταχύτητα του είναι αξιοθαύμαστη και ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι, εξίσου μοναδικός.

Ο νεαρός Γιόχαν δεν πιάνεται, οδηγεί τον Άγιαξ από νίκη σε νίκη κι όλοι σιγά-σιγά στην Ολλανδία αρχίζουν να προφέρουν το όνομά του.. ΚΡΑΟΥΦ (όπως είναι η σωστή προφορά, αλλά έχει καθιερωθεί Κρόιφ…). Εξελίσσεται σε φυσικό ηγέτη του συλλόγου καθώς σε 229 εμφανίσεις πετυχαίνει 190 γκολ. Το 1966 αναδεικνύεται για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του Πρωταθλητής Ολλανδίας, ενώ παράλληλα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Εθνική Ολλανδίας εναντίον της Ουγγαρίας, σκοράροντας μάλιστα στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, γράφοντας το τελικό 2-2. Όλοι αναφέρονται με δέος για το σπουδαίο μέλλον που θα έχει ο ποδοσφαιριστής αυτός και μαζί του ο Αγιαξ.
Τίτλοι ως ποδοσφαιριστής
Άγιαξ
Πρωτάθλημα Ολλανδίας (8)
1966, 1967, 1968, 1970. 1972, 1973, 1982, 1983
Κύπελλο Ολλανδίας (5)
1967, 1970, 1971, 1972, 1983
Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης (3)
1971, 1972, 1973
Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2)
1972, 1973
Διηπειρωτικό Κύπελλο (1)
1972
Μπαρτσελόνα
Πρωτάθλημα Ισπανίας (1)
1974
Κύπελλο Ισπανίας (1)
1978
Φέγενορντ
Πρωτάθλημα Ολλανδίας (1)
1984
Κύπελλο Ολλανδίας (1)
1984

Τίτλοι σαν προπονητής
Άγιαξ
Πρωτάθλημα Ολλανδίας (2)
1986, 1987
Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1)
1987
Μπαρτσελόνα
Πρωτάθλημα Ισπανίας (4)
1991, 1992, 1993, 1994
Κύπελλο Ισπανίας (1)
1990
Σούπερ Καπ Ισπανίας
1991, 1992, 1993
Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1)
1989
Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης (1)
1992

Αλέξης Κούγιας για αγώνα με Ολυμπιακό Βόλου και εισιτήρια




Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον Ok Radio και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο. 








Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας για αγώνα με Ολυμπιακό Βόλου και εισιτήρια
«Για αυτή τη φιλοσοφία κάναμε και τα εισιτήρια διαρκείας. Και είχαμε πει πως όσοι τα επιλέξουν θα επιβραβευθούν. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και κυρίως για τους πολίτες της πόλης γίνεται ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι λόγω της ιστορίας των δύο ομάδων, λόγω του προπονητή του κ. Παπαδόπουλου που μπορεί να «κλέψει» αποτελέσματα. Είναι ένα ντέρμπι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Τέλος αν κάποιος δεν μπορεί να δει το παιχνίδι, να το ξέρετε θα το πληρώσω.»


Για τον Αχιλλέα Μπέο: 
«Όταν ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή, είχα κάνει έτοιμα ο ιδιοκτήτης της αντίπαλης ομάδας να φιλοξενείται αυτός και κάποιοι ακόμα στο γήπεδο. Ας μην το κρύβουμε ο Μπέος κάνει κουμάντο και οι συνεργάτες του. Μπορεί να το αρνηθεί, αλλά μόνο για το νομικό. Αλλά γενικά αυτός και οι συνεργάτες του κάνουν τη διαχείριση. Είναι ο δήμαρχος, το πρώην αφεντικό και αυτός ο Ολυμπιακός Βόλου αξίζει να έχει μία φιλοξενία.Ας δει και αυτός και όλοι σαν το γήπεδο που θα μοιράζει "κόμπλεξ". Που θα έρχονται όλοι από τις «παράγκες» και θα βλέπουν αυτό το “στολίδι”. Ένα γήπεδο που πολύ λέγανε πως η ΑΕΛ δεν παίρνει αποτελέσματα και τώρα με 10.000 κόσμο γίνεται μία καυτή έδρα. Εγώ θα είμαι κάτω μαζί με τον κόσμο, αλλά επειδή ξέρω τι έχει περάσει ο φίλαθλος κόσμος της πόλη του έδωσα τη σουίτα. Εμείς κάναμε την κίνηση που θέλαμε να κάνουμε και να γίνει μία ποδοσφαιρική γιορτή. Μακάρι να έρθουν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου.»




ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΡΔΕ ΤΗΣ ΑΕΛ  ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ:
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.   
ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ     ΚΑΘΕ  ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΜΕ  ΙΣΩΣ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΠΑΝΤΑ  ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ  ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ  ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ .
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!!
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑΧΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.!!!!!

ΤΕΛΟΣ!!!!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ .



«Με Κούγια εν ευθέτω χρόνω»

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε λόγο για παραλήρημα Κούγια.
Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε λόγο για παραλήρημα από την πλευρά του και ανέφερε:
«Δεν θα ασχοληθούμε με τον κ. Κούγια εν όψει του επικείμενου αγώνα της Κυριακής και δεν θα σχολιάσουμε ένα ακόμη παραλήρημά του γιατί αυτή είναι η παγίδα στην οποία επιθυμεί να πέσουμε. Θα ασχοληθούμε όμως μαζί του όπως του αρμόζει εν ευθέτω χρόνω.
OYAOYYYY KAI ΠΑΛΙ    OYAOYYYYYYYYY!

Ανακοίνωση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ Boys!

Ανακοίνωση AΝΥΠΑΡΚΤΩΝ........ Boys!

ΒΛΑΒΛΑΒΛΑΒΛΑ ..........
ΒΛΑΒΛΑΒΛΑ .......




ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!
 !!

Ανακοίνωση Austrian Boys!

ΒΛΑΒΛΑΒΛΑΒΛΑ ..........

ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑΙΣΜΑ  ΤΩΡΑ  BOYS!!!!!