Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2015

Πρόσωπικη δήλωση Προέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλεξίου Κούγια Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015


Τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και των ποδοσφαιριστών και προπονητών μας, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες, αλλά και την απεριόριστη εκτίμηση μου στον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο κ. Δημήτριο Καραμπάτσα για τα όσα προσέφερε σε αυτό το μικρό δυστυχώς διάστημα στην ομάδα μας. 
 
Η πράξη της παραιτήσεώς του αποδεικνύει ότι είναι αντάξιος αυτής της εκτίμησης όλων μας. 
 
Δυστυχώς η ιστορία αυτής της πολύ μεγάλης ομάδος, αλλά και η φιλοσοφία μας να πετύχουμε στη Λάρισα να είναι μόνο ΑΕΛ όλοι, από το βρέφος που γεννιέται, μέχρι τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο, αλλά και η περηφάνια των οπαδών μας, το Πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα Ελλάδος, με αναγκάζουν να κάνω δεκτή την παραίτηση του κ. Καραμπάτσα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα, όσον αφορά την προσωπική μας σχέση και είναι και θα είναι φίλος μας. 
 
Προσωπικά, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μου στη Λάρισα.

ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΤΟΝ ΠΡΟΕΡΔΟ ΜΑΣ!!!


Περιμένουμε λοιπόν, από την διοίκηση της παε, μία ανακοίνωση κάποιο σχόλιο, μετά τη νέα χθεσινή αποτυχία της ομάδας μας. Όσο, και αν μερικοί, μερικοί !!!το τονίζω αυτό, δημοσιογράφοι – ραδιοφωνικοί εκφωνητές, προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου το πρόβλημα στην ομάδα είναι φανερό. Προχθές λοιπόν κάποιος πρωινός δημοσιογράφος ραδιοφώνου, που ακούω βέβαια καθημερινά γιατί εκτιμώ κάποιους εκφωνητές του κάποιους όμως,ΟΧΙ ΟΛΟΥς  αυτός λοιπόν ο συγκεκριμένος ενώ πέρυσι είχε ξεσκίσει το προηγούμενο πρόεδρο της τον ΚΥΡΙΟ Πλεξίδα, όχι άδικα, αλλά με κριτική στο όριο της ξεφτίλας και το ξεκατινιάσματος. Προχθές λοιπόν αφού μιλούσε με τον κύριο Κούγια στο  ραδιόφωνο έκανε απλά την πάπια, να του κάνει κάποια δύσκολη ερώτηση ολό γλυκά και όλο γαλιφιές ήτο. Γιατί άραγε μήπως να μην βλέπει ο συγκεκριμένος κανένα πρόβλημα στην ομάδα που μόνο εμείς οι οπαδοί το βλέπουμε ότι υπάρχει; Εγώ παραδείγματος χάριν, θα το ρωτήσω τον κύριο πρόεδρο,///// που για να μην παρεξηγηθώ μέχρι στιγμής είμαι μαζί του, γιατί μέχρι τώρα παρουσία του σαν πρόεδρος της Α.Ε.Λ. αλλά, υπάρχουν ερωτήσεις που κάποτε κάποιος πρέπει να της κάνει. Θα του 'λεγα λοιπόν, κύριε Κούγια, πιστεύετε ότι θα θα πάρουμε άδεια για μεταγραφές; Πιστεύετε ότι αν τελικά βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι έχουμε ελπίδες να πάμε σούπερ Λίγκα; Πιστεύεται, ότι μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδος και τα αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει περίπτωση αν συνεχιστούν να αλλάξει ο προπονητής; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε  αναθεωρήσετε την αρχική μας  την αρχική σας θέση ότι Α.Ε.Λ. πάει οπωσδήποτε για να βγει στη σούπερ Λίγκα; Εξακολουθείτε να στηρίζετε τον κύριο Ντόστανιτς; Μετά από όλα αυτά τα λάθη; Αυτές λοιπόν τις ερωτήσεις μπορεί κάποιος δημοσιογράφος να της κάνεις τον κύριο Κούγια; Ή θα πάω να της κάνω εγώ; Ενας απλός οπαδός χωρίς καμιά ιδιοτέλεια, και χωρίς να έχω ουδεμία συναλλαγή είτε εμπορική είτε Υπαλληλική..... με την παε Α.Ε.Λ.

ΣΧΟΛΙΑ ..ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

ΔΕΙΤΕ  ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!


1.Ισοπαλια σημερα ενω η ομαδα ηταν μεσοεπιθετικα αρκετη καλη,εβγαλε πολλες φασεις και με στοιχειωδως καλα τελειωματα θα μπορουσε να φυγει με το διπλο.Ειδικα ο Μπογιοβιτς για αλλη μια φορα χανει γκολ που δεν χανεται.Τα προβληματα στην αμυντικη λειτουργια ομως παραμενουν.Δεχομαστε γκολ απο σεντρα με την Κερκυρα,παλι το ιδιο σημερα με φοβερη ασυνεννοησια Κομεσιδη,Μονιακη που τρακαρουν στον αερα.Εχουμε παρει νικες με χειροτερες εμφανισεις,ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,παντως σημερα η ομαδα εδειξε πραγματα,αλλα πρεπει να δειξει χαρακτηρα και αντοχη στην πιεση και αυτο ειναι ευθυνη Ντοστανιτς.Καθε ματς που περναει φαινεται η αναγκη για προσθηκη γρηγορου χαφ στον αξονα,ισως και ενος στοπερ αφου Κομεσιδης,Γιοβανοβιτς απογοητευουν.Και μετα το ρεσιταλ χαμενων ευκαιριων Μπογιοβιτς ισως τεθει θεμα σεντερ φορ,αφου ο Σερβος ειναι βαρυ χαρτι και μεχρι στιγμης απογοητευει.
Μονιακης βαρυς και κακος,Μπογιοβιτς τραγικος,Κομεσιδης αλλη μια κακη εμφανιση,Ναγιαρ μετριοτατος.Αρκετα καλος ο Μπανουσης,πολυ καλος ξανα ο Μασουρας,παλεψε πολυ ο Μαρουκακης,ο Ροβιθης εχει καλα στοιχεια αλλα πρεπει να βαλει ουσια στο παιχνιδι του.
Ροτεισιον στο κυπελο με ΑΕΚ (αν γινει το ματς) και ολα για ολα την Κυριακη με Τρικαλα.Αυτος ειναι ο στοχος,ειναι ματς που πρεπει να κερδιθει και για ψυχολογικους λογους πλεον,εκτος απο βαθμολογικους.ΑΕΛ ΟΛΕ.

2.
Ναγιάρ και Μπόγιοβιτς,για άλλη μία φορά οι χειρότεροι παίχτες. Ντόστανιτς ξύπνα!!!

3.Καλο παιχνιδι στο 1ο ημιχρονο εκατερωθεν...Για την ακριβεια,αρκετες ευκαιριες μιας και στο χωραφι της Καρδιτσας το καλο παιχνιδι ειναι αδυνατο...Στο 2ο η Αναγεννηση απο το 60 και μετα βολευτηκε περισσοτερο με την ισοπαλια και η ΑΕΛ στις 2 κλασικες ευκαιριες που εκανε δεν καταφερε να σκοραρει...Ρε Μπογιο,για τον Θεο παλληκαρι μου,μην μας ανεβαζεις την πιεση...Δεν χανεται αυτο το γκολ...


4
3ο μάτς χωρίς νίκη και ήρθε η ώρα να πέσουμε απο την κορυφή..Δεν ξέρω τι θα γράψετε αλλά η σημερινή ήταν η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση φέτος και ένα μάτς που έπρεπε να κερδίσουμε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.. Δοκάρι, 3 τετ-α-τετ ΑΧΑΣΤΑ (ειδικά του Μπόγιο απλά ΔΕΝ χάνεται) και με μια Καρδίτσα που απο το 70 και μετά οπισθοχώρησε και περίμενε το.. μοιραίο.. Γκόλ-δώρο της άμυνας και η τύχη φαίνεται να μας έχει γυρίσει την πλάτη. Όλα για όλα με τα Τρίκαλα την άλλη εβδομάδα στο μάτς της χρονιάς.. ΥΓ: Για διαιτησία όποιος είδε το ματς κατάλαβε..

Δ
Μπογιοβιτς πως το κατάφερες πάλι να το χάσεις αυτό δεν ξέρω. Κούγια επιθετικό τα Χριστού

6.
Προκλητικός διαιτητής. Όχι ότι αυτός έκρινε το παιχνίδι αλλά δεν πάει άλλο.
Οι παίχτες της Καρδίτσας έτρεχαν περισσότερο. Κέρδιζαν περισσότερες μονομαχίες. Το κέντρο της Άμυνας της ΑΕΛ μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν γκολ όπως το σημερινό. Δεν μπορεί η πρωτοπόρός να τρώει τέτοια γκολ. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε σεντερφορ. Αυτά που έχασε σήμερα ο Μαρουκάκης ή αυτό του Μπόγιοβιτς δεν χάνονται. Δεν είναι δυνατόν ο Ουρτάδο να βγαίνει μόνος του και να του παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα.
Έβλεπες τους παίκτες της Καρδίτσας και εύκολα φαινόταν ότι είναι παίκτες χαμηλότερης κατηγορίας. Ισοσκέλισαν όμως τις αδυναμίες τους με τη θέληση, κάτι που δεν είχαν οι δικοί μας παίκτες. Μπράβο στον Μπανούση.
Όταν παίζει η μεγάλη ομάδα με την μικρή δεν περιμένεις να έρθει το 70 για να ξεκινήσεις να παίζεις. Μπαίνεις μέσα βάζεις δύο γκολ στο πρώτο και τελειώνεις. Οι δικοί μας παίκτες όπως δεν έχουν αυτή την νοοτροπία. Το ίδιο γίνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Συνήθως στο πρώτο δεν παίζουν καθόλου. Αυτό είναι πρόβλημα που έχει να κάνει με τον προπονητή.
Ο επόμενος αγώνας πρέπει να κερδιθεί πάση θυσία.


7.
Κούγια πάρε Σάκη Τσιωλη γιατί με τον μυρωδιά τον Σερβο δεν πρόκειται να ανέβουμε κατηγορία.


8.
το προβλημα ειναι ενα και λεγεται ρατκο ντοστανιτς και το φωναζω εδω και καιρο και οταν κερδιζαμε ο τυπος ειναι επικινδυνος και λιγος.......10 αγωνες η ομαδα δεν μπορει να εκδηλωσει ενα πλανο επιθετικο παιζει ενα αναρχο και απειθαρχο ποδοσφαιρο και λογω αρκετης δοσης τυχης εχει παρει καποια αποτελεσματα(βλεπε παναχαικη,καλιθεα,σμυρνη),καποιοι παιχτες ειναι αρκετα υπερτιμημενοι(βλεπε μπογιο,ουρταδο,μπουντοπουλος,ναγιαρ,μαρουκακης κτλ),η ομαδα με το ροτεισον που γινεται δεν θα βρει ποτε χημεια ειναι απιστευτο αυτο το πραμα ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει,μπαινει νωχελικα σε ολα τα πρωτα ημιχρονα και στο δευτερο προσπαθει να συμμαζεψει την κατασταση,αλλαγες καθυστερημενες με την πρωτη να γινεται απο το 65-70 λεπτο,επιμενει στο 4-4-2 με τα 2 βαρια φορ ενα ματς δεν τον εχει βγει με αυτο το σχημα οταν το χρησιμοποιει...εκτεθηκε ανεπανορθωτα με τον Πατο που δεν τον εβαλε με την κερκυρα και τον ειχε για να εκτισει την ποινη με την καρδιτσα...

9/



Πολυ κακο αποτελεσμα για την ΑΕΛ ... Ισσοροπημενο το πρωτο ημιχρονο οπου προηγηθηκαμε με την γκολαρα του Μπουντοπουλου.. Στο δευτερο αντι να μπουμε για 2ο γκολ τους δωσαμε χωρο και μας ισοφασισαν απο το πουθενα .. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρια απο τον Μπογιοβιτς (και παλι !!) που δεν χανεται..ακομα 2-3 πρωτοκλασσατες ευκαιριες που αν δεν τις βαζεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κερδισεις εκτος εδρας..
Η ομαδα εχει 3 σερι αρνητικα αποτελεσματα και εδωσε το δικαιωμα το +7 να γινει -1 αυριο ..Τελευταια ευκαιρια το ματς με τα τρικαλα και για τον προπονητη και για καποιους παικτες την αλλη αγωνιστικη να δειξουν οτι μπορουν να σηκωσουν κεφαλι..Αναγκαστικα ΝΙΚΗ οποιο αλλο αποτελεσμα θα ειναι κηδεια ..Προσωπικα τους πιστευω καθως σημερα αν το βαζε ο μπογιοβιτς θα λεγαμε αλλα πραγματα..
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ της ΑΕΛ σας εχει στηριξει απεριοριστα..Μην μας απογοητευσετε !!
ΑΕΛΑΡΑ παιξε για τον κοσμο σου !!
υ.γ 1) Αιχση πραγματικα απο την διαιτησια που επαιζε αντι-ΑΕΛ για ακομη μια φορα(και οχι υπερ της καρδιτσας μιας τιμιας ομαδας). ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ που ακυρωνεται και ανυπαρκτα φαουλ..Βεβαια δεν ειναι δικαιολογια αυτο..Οταν εισαι ΑΕΛ τους νικας ολους..
υ.γ 2) Δεν μου αρεσει καθολου ο παικτης Γιοβανοβιτς..Ειναι τραγικος πραγματικα..Ναγιαρ και μπογιοβιτς σε πολυ κακη φορμα..Ο Ναγιαρ ξερει πολυ μπαλα αλλα πρεπει να παιξει με μυαλο μια φορα..

10.
Όταν ο Μπόγιοβιτς σουτάρει σε κενό τέρμα σε Πάτρα και Καρδίτσα λες και θέλει να σκοτώσει τα δίχτυα, τότε μπαίνει στην κατάψυξη! Όταν ο Ναγιάρ αντί να δώσει τη μπάλα με τη μία και περιμένει να τον μαρκάρουν τρεις παίκτες της αντιπάλου με συνέπεια να τη χάσει, τότε μπαίνει στην κατάψυξη! Όταν ο Ντόστανιτς έχει εμμονές σε συγκεκριμένα συστήματα και συγκεκριμένους γνωστούς ποδοσφαιριστές(;;;;;;;), τότε ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!!!
Υ.Γ. Δεν γνωρίζω αν οι παίκτες λαμβάνουν Xanax, εμείς πάντως τα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη..



11
Μπογιοβιτς και Ντοστανιτς να απομακρυνθουν επειγοντως και να ερθει Σακης Τσιωλης. Αλλα επειδη ξερω οτι δεν προκειται να γινουν ολα αυτα παλι στην Β θα ειμαστε του χρονου. Πονανε τα ματια μας καθε βδομαδα ακομα και οταν κερδιζουμε


12.
Για τον Ντόστανιτς φωνάζαμε απο το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης. Τραγικός απλά η τύχη μας ευνοούσε. Μεχρι πότε θα μας ευνοεί η τύχη; Η ομάδα μετά την 6η αγωνιστική άρχισε να μην δείχνει σιγουριά και να μην πατάει καλά. Το φωνάζαμε και στον Κισσαμικό που ισοφάρισε απο 2-0 σε 2-2. Χαρήκαμε απο την ανατροπή του παιχνιδιού αλλά μας ανησυχούσε το ότι η ομάδα έτρωγε εύκολα γκολ, έτρωγε πρώτα 1 ή 2 γκολ και μετά ξυπνούσε.
Ντόστανιτς δεν κάνεις για την ΑΕΛ απλά έπρεπε να έρθουν οι ήττες για να το πάρουν χαμπάρι οι περισσότεροι.
Βάζει Ναγιάρ που είναι πάντα τραγικός, βάζει Μπόγιοβιτς που δεν μπορεί να βάλει κλασσικότατα γκολ και χάνει τα άχαστα. Στο προηγούμενο ματς δεν βάζει τον Πάτο που παλεύει εκεί μπροστά, και τον δηλώνει να εκτίσει την ποινή στο σημερινό παιχνίδι. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ: ΡΕ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ εχεις μέσα σαυτό το κεφάλι σου;Θα θελα να ξερα τι βλέπεις;
Με την Ξάνθη έβγαλε τους περισσότερους βασικούς και έπαιξαν αναπληρωματικοί και πιτσιρίκια και πήραμε το ματς. Τα μάτια σου τι βλέπουνε;
Κούγια διώξ'τον πριν να είναι πολύ αργά και έχουμε και άλλους χαμένους βαθμούς.
Ο Μπανούσης γενικά είναι τραγικότατος απλά σήμερα οι Ναγιάρ Μπόγιοβιτς ήταν για κλάματα και δεν φάνηκε τόσο. Σε κάθε ματς αυτό το παλικάρι δε μπορεί να δώσει μια σωστή πάσα.
Ο Βέρτζος στοίχησε πολύ με τον τραυματισμό του στην αρχή του παιχνιδιού.
Διακοπή συμβολαίου με Ντόστανιτς, Μπόγιοβις, Ναγιαρ, Μπανούση ΧΘΕΣ!