Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

,Λεπτομέρειες Ναζλίδη και Αβραάμ η ΑΕΛ



Λεπτομέρειες Ναζλίδη και Αβραάμ η ΑΕΛ

Αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους «βυσσινί», αλλά θα πρέπει να τελειώσει το θέμα της αποδέσμευσής τους

Παίκτες της ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρούνται οι Θωμάς Ναζλίδης και Ανδρέας Αβραάμ με τους οποίους οι «βυσσινί» έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία όχι μόνο για τα χρήματα που θα παίρνουν αλλά και για τη χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους.
Υπάρχει πολύ καλή άποψη για τους δύο παίκτες, αμφότεροι με το που ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ ήθελαν να πάνε εκεί και πλέον απομένουν τα τυπικά για την απόκτησή τους.
Θα πρέπει τόσο ο ένας όσο και ο άλλος να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Ο Ναζλίδης ακόμη δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Βέροια, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα, ενώ και ο Κύπριος εξτρέμ έχει ενημερώσει πως η Ανόρθωση θα τον αφήσει χωρίς να αξιώσει χρήματα.
Από εκεί και πέρα, με αυτές τις δύο προσθήκες σε μεγάλο βαθμό κλείνει και το ρόστερ των Θεσσαλών, οι οποίοι βάσει του σχεδιασμού που έχουν κάνει θα κινηθούν για δύο με τρεις παίκτες ακόμα

.Παίκτης της Λάρισας για τα επόμενα τρία χρόνια ο 28χρονος επιθετικός


Υπογράφει ο Ναζλίδης

Παίκτης της Λάρισας για τα επόμενα τρία χρόνια ο 28χρονος επιθετικός

Σε συμφωνία με τον Θωμά Ναζλίδη ήρθε η Λάρισα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.
Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Βέροια και μόλις συμβεί αυτό θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διαρκείας τριών χρόνων με το «αλογάκι».



Τέλος του Σαλπιγγίδη για Λάρισα Τέλος στα σενάρια περί απόκτησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έβαλε η ΑΕΛ με ανακοίνωση της.


Τις προηγούμενες μέρες ήρθε στο προσκήνιο η είδηση που ήθελε την Λάρισα να συζητάει για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ωστόσο, οι «βυσσινί» παρά την εκτίμηση που έχουν κατά δήλωση τους στον «Σάλπι» έβαλαν τέλος στα σενάρια, μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας

Με κοινή απόφαση του κ. Αλεξίου Κούγια και του κ. Άγγελου Αναστασιάδη η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αποκλείστηκε κάθε περίπτωση αποκτήσεως του εξαίρετου ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά και τις ποδοσφαιρικές και τις ηγετικές ικανότητες του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, αλλά σε αυτό το χρονικό σημείο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την επόμενη μεγάλη ΑΕΛ, προτεραιότητα δίνουμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολυετή συμβόλαια και αναμφισβήτητες όμως ποδοσφαιρικές ικανότητες.

ΠΟΙΟΝ.. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗΣ ...ΠΟΙΟΝ??

Τελειώνει θετικά του Σαλπιγγίδη στην Λάρισα

Νέα επαφή αναμένεται να έχουν Λάρισα και Δημήτρης Σαλπιγγίδης για να οριστικοποιήσουν την συμφωνία μεταξυ των δύο πλευρών.
Λάρισα και Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχαν πολύωρη συνάντηση την Τετάρτη που ολοκληρώθηκε ξημερώματα Πέμπτης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Goal οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την συμφωνία και άμεσα θα υπάρξει νέα επαφή ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του «Σάλπι» στον «Πηνειό».

ΠΟΣΟ .....ΤΥΧΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ!!!

Το project Πλεξίδα, οι αφανείς εργάτες και ο Αρης!
Φαίνεται πως το΄χει η μοίρα του Θεόδωρου Καρυπίδη στον Αρη να τον «κυνηγούν» ακόμη και τώρα υποψήφιοι επενδυτές, οι οποίοι καραδοκούν στη γωνία έτοιμοι να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημά του και να παίξουν μπάλα (αντ΄αυτού) στον… πλανήτη – Αρη!
Και όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά το 1,2 εκατ. ευρώ που έριξε ο Καρυπίδης στο πλαίσιο της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Μα γίνονται αυτά τα πράγματα…; Ελα ντε, γίνονται…;
Μια φορά η στήλη αλίευσε ένα άκρως ενδιαφέρον project από ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού και θα το μοιραστεί μαζί σας.
Τι λέει αυτό το project; Αν για τον οποιονδήποτε λόγο ο Καρυπίδης δεν καταφέρει να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα, η επόμενη ημέρα δύναται να φέρει στο προσκήνιο έναν παλιό γνώριμο όχι του Αρη, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ποιον ακριβώς….; Και το όνομα αυτού, Βαγγέλης Πλεξίδας!
Δράττομαι τις ευκαιρίας να θυμίσω πως ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης των Τρικάλων και της Λάρισας είχε δείξει ένα καταρχήν ενδιαφέρον για τον Ηρακλή τον περασμένο μήνα (όπως αποκάλυψε «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ») αλλά μέχρι εκεί.
Οι Πλεξίδας και Παπαθανασάκης δεν πέρασαν ποτέ στο «παρασύνθημα» και ουδέποτε τα είπαν κατ΄ιδίαν, παρά την κίνηση που έγινε από τρίτο πρόσωπο να τους φέρει σε επαφή και να συζητήσουν για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στον Τρικαλινό επιχειρηματία.
Και εκείνο το project έκλεισε εκεί, χωρίς επί της ουσίας ουδέποτε να ανοίξει επισήμως.
Εσχάτως, ο Πλεξίδας φέρεται να καραδοκεί για τον Αρη και να περιμένει τυχόν αδυναμία του Καρυπίδη να σηκώσει στις πλάτες την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Α και κάτι ακόμη: ο Πλεξίδας σε όλο αυτό το project ψιθυρίζεται πως δεν είναι μόνος του, αλλά έχει την υποστήριξη δύο άλλοτε γνωστών και μη εξαιρετέων παραγόντων των «κιτρίνων» οι οποίοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό δουλεύουν το project για την μετά – Καρυπίδη εποχή. Αν κι εφόσον βεβαίως αυτή ανατείλει.
Μα γίνονται αυτά τα πράγματα; Ο χρόνος, θα δείξει…