Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

ΑΕΛΑΡΕΣ!!!!!!

ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ...ΑΕΛΑΡΑ!!!!!




ΣΧΟΛΙΑ ΑΕΛΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ


1.μεχρι το τελος του 1ου γυρου εχουμε ευκολο προγραμμα ενω τρικαλα απολλων κασιοπη παιζουν μεταξυ τους.Μπορουμε με λιγο προσοχη να κανουμε παλι μια διαφορα 5-6 ποντων απο τον τριτο.

Τα2 φορ μας, εκθετουν συνεχως τον ντοστα. Ο ενας με την ανυπαρξια του, ο αλλος με τα γκολ του. Αποτέλεσμα, καιει και τους 2...
Για το ματς, ευτυχώς δεν μας εκαναν κηδεια στο 1ο τα Τρικαλα (και μπραβο που ηρθαν να παιξουν ποδοσφαιρο και οχι να πεφτουν κατω απο το 2'...)
Στο 2ο, μερα με νυχτα η ομαδα, η οποια όμως παλι δεν απειλουσε μεχρι να μπει ο Μαρουκακης... Μπραβο ρε παιχτουρ!
Αναστασοπουλος επισης κορυφαιος γι αλλη μια φορα.

Πρέπει άμεσα να αλλάξει το όνομά του ο μαρουκάκης σε μαρουκάκοβιτς αλλιώς 11άδα δεν βλέπει...
παίζαμε σήμερα και ο κάτι σαν φορ μπόγιοβιτς δεν πατούσε ποτέ περιοχή... μέχρι και στη γραμμή του πλαγίου τον είδαμε...
ο κουτσιανικούλης που ήταν ο μόνος που έπαιζε λίγο μπάλλα έγινε αλλαγή...
ευτυχώς σήμερα τον ξεβράκωσε τελείως τον ντόστανιτς σε 10 λεπτά ο μαρουκάκης και ελπίζω να μην τον έχει πάγκο και στο επόμενο...
και αυτός ο γιοβάνοβιτς αν είναι να παίρνει κόκκινες ας τις παίρνει στο 90' να μας απαλλάσει για 2 ματς...

Δες λιγο μπαλαα μωρε..μην βλεπεις μονο ποιος βαζει γκολ... χωρις τον μπογιοβιτς μεσα σημερα ο μαρουκακης γκολ δεν θα εβαζε... πραματα που κανει ο μπογιοβιτσ στο γηπεδο ο μαρουκακης δεν τα κανει....απλα ο μπογιοβιτσ πρεπει να κοιταξει τα τελειωματα του..βγαζει πολυ αγχος σε αυτο τον τομεα...

ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤΣ ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..ΑΕΛΑΡΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΟΝΤΑ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ομαδα χωρις αρχη και τελος για ακομα ενα παιχνιδι. Ας ειναι καλα ο Μαρουκακης. Ντοστανιτς ξερεις εσυ στο επομενο παιχνιδι παλι βασικος ο Μπογιοβιτς. ΑΕΛεος μ'αυτον τον αμπαλο.
Συμπερασματικα, δεν εχουμε ομαδα για ανοδο απλα παιρνουμε τα παιχνιδια στο arena λογω του κοσμου. Αλλαγη προπονητη αμεσα γιατι ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος και το εδειξε και στο παιχνιδι με την αεκ με την ομαδα που κατεβασε και μας ντροπιασε.

Τραγικη η ομαδα στο 1 ημιχρονο τυχεροι που δεν αρπαξαμε γκολ.
Ντοστανιτσ παρε κανα μαθημα απ τον Παναγοπουλο δεν ειναι εμφανισεις αυτες.
Μπογιοβιτς ανετοιμος για αλλη μια φορα μαζι με μπανουση εκτος τοπου και χρονου.
Μαρουκακη παιχταραα μου μπραβοο για αλλη μια φορα.
Συνεχιζουμε δυνατααα δεν τελειωσε τιποτα..!!
Ευχομαι στους γειτονες καλη συνεχεια.!!
Ωραίο παιχνίδι, οι ομάδες είχαν απο ένα καλό ημίχρονο, όσο μπόρουσε να παιχτεί ποδόσφαιρο σ'αυτο το χωράφι και είναι πραγματικά κρίμα για μια τεχνική ομάδα όπως η ΑΕΛ σε ένα τόσο όμορφο γήπεδο να μην μπορεί να παίξει σε ενα καλής ποιότητας τερρέν. Κατά τα άλλα, είδαμε πολλά απόψε.. Τον Μπανούση να παίζει λίμπερο, τον Κούτσια 10αρι και τον Ουρτάδο πτέρυγα.. Διαβασμένος ο Παναγόπουλος, επένδυσε στο συνηθισμένο πλέον νωθρό ξεκίνημα της ΑΕΛ και πίεσε ψηλά δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο λες και έβλεπα άλλο παιχνίδι. Η ομάδα μπήκε όπως πρέπει και κυριολεκτικά έπνιξε τα Τρίκαλα.. Ξενοδόχωφ πολύ καλός, Μασούρας οτι του λείπει απο τεχνική το κερδίζει με τον ενθουσιασμό του και τα τρεξίματα αλλά πρέπει να βελτιώσει τις σέντρες του, Μονιάκης καλός αν και με προβλήματα στο πρώτο, Μπανούσης με πολλά λάθη σε εύκολες πάσες, Μπουντόπουλος μακριά απο τον καλό του εαυτό και κάποιος πρέπει να του πει να χαλαρώσει τα νεύρα του γιατί ήταν πάλι για κόκκινη σήμερα, Μπόγιο συγκινητικός ίσως το καλύτερο του μάτς, έτρεξε, μαρκάρισε, έφαγε ξύλο και άνοιξε χώρους, Ουρτάδο με εξάρσεις στο παιχνίδι του, περιμένω πολύ περισσότερα απο τέτοιας ποιότητας παίκτη ενώ για τον Μαρουκάκη τι να πει κανείς.. Μου θυμίζει τον Μιχάλη Ζιώγα. Χωρίς να ξέρει μεγάλη μπάλα έχει τον τρόπο να βρεθεί στο κουτί και να τα παστελώσει.. έχει άστρο. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά αλλά και στον υπέροχο κόσμο που έκανε πάλι το χρέος του. Συνεχίζουμε..
ΥΓ: Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία.


Η ομάδα είναι κάθε αγωνιστική και χειρότερη. Κανένα σύστημα, καμία συνοχή και τέρμα αδιάφοροι ποδοσφαιριστές μέχρι το 60'. Ώρες ώρες είναι λες και πρώτη φορά παίζουν μπάλα στο ίδιο γήπεδο.
Στα συν ο Ροβίθης, Μαρουκάκης και Ξενοδόχοφ. Ο Κουτσιανικούλης προσπάθησε κάπως. Οι υπόλοιποι ήταν για τη χωματερή.
Ντόστανιτς τι ακριβώς τους δείχνεις στις προπονήσεις και γιατί τραβάς κολλήματα με ορισμένους παίχτες?
Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε, ελπίζω με καλύτερες προοπτικές.


1ο ημιχρονο κλασσικα χαλια (ελεος εχουμε φτασει χριστουγεννα κ ακομα να βρει τροπο να το αλλαξει ο προπονητης ->κ καλα προπονητης τελ ντων)αφου δεν φαγαμε γκολ στο 1ο παλι καλα να λεμε.2ο ημιχρονο μπηκαμε καλα η ομαδα ανεβηκε παρα πολυ με ροβυθη κ μαρουκακη.μπογιοβιτς αγνοειται για ακομη ενα ματς φετος απορω γιατι επιμενει.τα τρικαλα εχουν καλη ομαδουλα κ στο 2ο γυρο θα μας δυσκολεψουν.ο κοσμος για ακομη μια φορα παρα το κρυο στο γυπεδο μπραβο αελ σκυμμενο κεφαλι και ρε coach κανε κατι με το ξεκινημα της ομαδας παντα μπαινουμε κοιμησμενοι ελεος καλα χριστουγεννα σε ολους