Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Устройте ВАШЕ фортуна исчезновение


Superleague... ροντέο!

Superleague... ροντέο! “Βόμβες” Σαββίδη, προτάσεις Μελισσανίδη, τσαμπουκάδες και μυθικοί διάλογοι


Οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague συνεδρίασαν εκτάκτως την Τρίτη (8/3), έπειτα από κάλεσμα που τους έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιώργος Μποροβήλος, προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τα οποία είχαν ως συνέπεια τη ματαίωση όλων των αγώνων του Κυπέλλου.

Το "παρών" στη συνάντηση έδωσαν οι ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Θόδωρος Γιαννίκος και Κώστας Καραπαπάς. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν παρευρέθηκε στη συνάντηση λόγω επαγγελματικού ραντεβού του. Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ήταν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου, καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής. Οι ουραγοί της βαθμολογίας, Πανθρακικός και Βέροια, δεν είχαν εκπρόσωπο.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ υψηλό τόνο, με τους διαλόγους ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι απλά...μυθικοί. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έριξε... "βόμβες" κατά την έξοδο του από τα γραφεία της Superleague, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέθεσε τις προτάσεις του για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ στα highlights της συνάντησης ήταν το παραλίγο σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Σάββα Θεοδωρίδη και του προέδρου του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη. Στο στόχαστρο.... και ο Μποροβήλος.
Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για σύσταση ειδικής επιτροπής αποτελούμενη από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και δύο μικρότερες (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος) η οποία θα επισκεφτεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ, προκρίθηκε από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα.
Διάλογοι "φωτιά" μεταξύ Σαββίδη-Μελισσανίδη και εκπροσώπων του Ολυμπιακού
"Εγώ άφησα τις δουλειές μου για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες, δεν ήρθε και ο κ. Μαρινάκης", ανέφερε αρχικά ο Σαββίδης, για να απαντήσει ο Θεοδωρίδης: "Ο κ. Μαρινάκης έχει λόγο που δεν ήρθε".
Ο Σαββίδης εκνευρίστηκε και απάντησε στον Γιαννίκο: "Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι υπάλληλος". Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Μελισσάννιδης, φωνάζοντας: "Να φύγουν τώρα οι φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο".
Ο Θοδωρής Γιαννίκος είπε στον Σαββίδη πως "εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον εκπροσωπώ σε διεθνείς οργανισμούς. Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι", με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να απαντάει: "Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ που είναι ισότιμος σου. Εδώ μιλάνε οι ιδιοκτήτες".
Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε εκ νέου τον λόγο, καρφώνοντας τον διαιτητή του ημιτελικού Κυπέλλου της Τούμπας, Παππά. "Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για την νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Αν εκεί το διέκοπτε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Όμως ο Παππάς δεν ήθελε να το διακόψει για τους δικούς του λόγους και να κάνει τα δικά του", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια "κάρφωσε" τον Γιώργο Μποροβήλο.
"Έχω βάλει 70 εκατομμύρια. Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος, ένας υπόδικος, να διαχειρίζεται τα λεφτά μου. Και κοιτάξτε κάτι. Ο πρώτος που πλήττεται από την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί. Όσο για αυτά που έμαθα ότι είπατε για μένα, θα δηλώνω Ρώσος, αφού δεν με θέλετε. Κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος".
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οι Παπαθανασάκης-Θεοδωρίδης
"Τα έχετε βάλει όλοι με τον Ολυμπιακό. Τι θέλετε να αποχωρήσουμε;", είπε ο Θεοδωρίδης και απάντησε ο Παπαθανασάκης: "Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος που έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη να προεδρεύει και να τον καλύπτεται είναι ντροπή". Με τη σειρά του ο Θεοδωρίδης ανέφερε: "Δεν θα μου λες εμένα τι να κάνουμε, να αλλάξεις ύφος".
Τότε, ο Σπύρος Παπαθανασάκης επετέθη φραστικά στον Σάββα Θεοδωρίδη, βρίζοντας τον. Μάλιστα, σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, αλλά μπήκαν στη μέση οι ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Οι προτάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη
Αφού ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έκανε τις προτάσεις του για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
"Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσεις ας βοηθήσει. Ο Ιβάν έχει δίκιο εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών. Αυτή η επιτροπή να πάει στον Κοντονή και να ζητήσουν να φτιάξει η διαιτησία. Αυτοί οι έξι θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να γίνει μία κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του κυπέλλου. Και μία ακόμα πρόταση, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει το 40% των εσόδων του Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες για να δυναμώσουν και να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Ένα πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοιχήματα", ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.



Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πει ονόματα και να παραδεχθεί πως είναι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης απάντησε πως "όταν έρθει η ώρα θα πω τα ονόματα", ενώ πρόσθεσε πως "Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο".
"Βόμβες" Σαββίδη κατά την αποχώρηση του
Προσβεβλημένος δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης από το γεγονός πως τον χαρακτήρισαν φιλοξενούμενο που τον φροντίζουν, αποκαλύπτοντας πως έχει δώσει στα ταμεία του κράτους 308 εκατομμύρια ευρώ.
"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Βέβαια, χρειάζονται κι αυτές κι ας είναι χάσιμο χρόνου. Τουλάχιστον οι επόμενες μπορεί να είναι πιο ουσιαστικές. Μιλήσαμε πολύ αντιλαμβανόμενοι ότι δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε ποιοτικό και καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφθορά και η κακή διαιτησία προκαλούν τη βία στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους εκπροσώπους μέσα στην αίθουσα τη θέση μου και θέλω να πω ότι είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Είμαι προσβεβλημένος! Δυστυχώς με χαρακτήρισαν φιλοξενούμενο που τον φροντίζουν! Αυτό με οδηγεί να σκεφτώ ξανά κάποια πράγματα. Ποια θα είναι η απόφαση που θα καταλήξω, δεν ξέρω. Εγώ στα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ έχω κάνει πολλά περισσότερα από άλλους σε όλη τους τη ζωή. Εγώ δώσει στα ταμεία του κράτους 308 εκ. ευρώ και απαιτώ σεβασμό. Δεν μπορεί κάποιος να αφαιρεί τα χρήματά μου! Είμαι έτοιμος για όλα! Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δική μου τιμή και την τιμή του ΠΑΟΚ".


Ακόμα, ο Ιβάν Σαββίδης τα έχωσε στον διαιτητή Παππά για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τονίζοντας πως πρέπει να αποβληθεί ισόβια.
"Υποστηρίζω την κυβέρνηση που ματαίωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ στη διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εγώ απαίτησα μέσα να υποστηρίξουν αυτή την ιδέα. Διαιτητές σαν τον Παππά πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Μόνο έτσι θα επιστρέψει η εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν υποστηρίζω τα επεισόδια, είμαι εναντίον της βίας. Το είπα και μέσα. Αλλά οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία. Ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι ή που δεν έμειναν ανάπηροι. Τι περιμένουμε; Να σκοτωθεί κάποιος; Γι' αυτό τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να βγαίνουν στα γήπεδα. Επαναλαμβάνω πως οι ενέργειες των φιλάθλων μας δεν ήταν σωστές. Αν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε, δηλαδή όταν δέχθηκε το μπουκάλι ο κ.Σίλβα, εμείς θα το δεχόμασταν και θα κάναμε ό,τι χρειαζόταν να το διορθώσουμε. Το πρόβλημα της βίας είναι πρόβλημα του κράτους. Πρέπει να επιληφθεί το κράτος. Όπως παλεύουν για την τρομοκρατία έτσι πρέπει να παλεύουν για τη βία.
Πληρώνουμε τους διαιτητές για να μας κοροϊδεύουν; Δεν αλλάζω τη θέση μου! Ακόμα κι αν η Τούμπα κλείσει τις πόρτες σε μένα, εγώ θα επιμείνω στη θέση μου. Δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Το κράτος έχει έναν απόλυτα σωστό επενδυτή, αλλά φαίνεται πως πρέπει να το σκεφτώ ξανά. Είμαι Πόντιος, είμαι υπερήφανος Πόντιος. Από σήμερα θα λέω με υπερηφάνια πως είμαι Ρωσοπόντιος. Ουδείς έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει τον άλλον. Θα πάμε στα δικαστήρια. Θα προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου. Δίνω αξία στο διαβατήριο που είναι στην τσέπη μου. Να, δείτε το! Αν το κράτος μου το έδωσε ως φιλοξενούμενος, ας το πάρει πίσω! Μου κήρυξαν πόλεμο μέσα και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής. Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Ας ενωθούμε και ας βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό".
Τέλος ξεκαθάρισε για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας: ""Το ξεκαθαρίσαμε. Δεν πάμε στη ρεβάνς ακόμα κι αν γίνει το Κύπελλο. Πιθανότατα εκείνη την ημέρα θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι και τα έσοδα θα τα χρησιμοποιήσουμε για μια ασφαλή Τούμπα".

Από την πλευρά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης πρόσθεσε: "Είχα καιρό να έρθω στη Λίγκα. Τα ίδια και τα ίδια. Δεν έμαθα κάτι περισσότερο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το ντέρμπι της Κυριακής. Τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι. Εγώ θέλω να το κάνουμε παιχνίδι Champions League. Ζητώ από τον κόσμο να είναι ήρεμοι. Να φωνάζουν οι φίλαθλοι, αλλά να είναι κόσμιοι. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από εμάς στα αποδυτήρια. Το επαναλαμβάνω: είναι ένα ντέρμπι, μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Να γίνει σε επίπεδο Champions League".
Όσον αφορά το Κυπέλλο, είπε: "Είναι πρόβλημα του κ.Σαββίδη και του ΠΑΟΚ αν δεν θέλει να κατέβει στη ρεβάνς. Στο Κύπελλο συμμετέχουν ομάδες από όλες τις κατηγορίες. Είναι ασέβεια να ματαιωθεί το Κύπελλο. Στην Αγγλία είναι ιερός θεσμός. Δεν μπορούν να το στερήσουν από τον κόσμο. Εμάς μας τραβάνε για ψύλλου πήδημα. Πιστεύω ότι θα γίνει το Κύπελλο. Αργά ή γρήγορα ο κ.Κοντονής θα δώσει εντολή να ξαναρχίσει το Κύπελλο. Αυτό θέλω να πιστεύω. Εχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πάμε για το νταμπλ. Σέβομαι τη γνώμη του καθενός. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει".
Για το τέλος, ο Σάββας Θεοδωρίδης έριξε μία "βόμβα" σχετικά με τον Ιγκόρ Τούντορ. "Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν!",

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΑΥΡΟΥ !!!


ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΝΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ !!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ         ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ....
ΜΑΝΙΟ.. ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ..ΦΘΟΝΟ..ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ!!!
!!!!!

Κατ’ αρχάς, ο κομπλεξικός έχει μια μόνιμη “ξινίλα”.Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, η μούρη του είναι ένας διαρκής μορφασμός δυσαρέσκειας.
έχει το σύνδρομο εκείνο, το γνωστό ως “της κατωτερότητας“.
, ο κομπλεξικός παρατηρεί και ασχολείται διαρκώς με το τι κάνουν οι άλλοι.
χαρακτηριστικό του κομπλεξικού, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ακράδαντή του πεποίθηση ότι οι επιτυχίες των υπολοίπων δεν οφείλονται στις προσωπικές τους ικανότητες, στη δουλειά τους, στην προσπάθειά τους, κλπ, αλλά σε εξωγενείς παράγοντες
Το χειρότερο όμως απ΄ όλα τα χαρακτηριστικά του κομπλεξικού, το χαρακτηριστικό είναι που τον κάνει και ανυπόφορο. Τα άλλα, λίγο πολύ, μπορεί να τα αντέξει κάποιος (για τη μόνιμη ξινίλα δεν ξέρω, αλλά άντε να δεχτούμε ότι τα καταφέρνει και μ΄ αυτήν κάποιος), αλλά αυτό είναι πραγματικά ο πυρήνας των ιδιοτήτων του: ο κομπλεξικός, λοιπόν, βρίσκει μεγάλη ευχαρίστηση όταν οι γύρω του ΓΕΙΤΟΝΕς ΚΥΡΙΩΣ είναι δυστυχείς, για κάποιο λόγο. Και μπορείς να τον συναντήσεις δυσαρεστημένο (αυτή είναι η σωστή λέξη), όταν οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ του ευτυχούν.ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ!!

Τα κόμπλεξ μπορούν να ξεπεραστούν με την βοήθεια ενός ειδικού. Στην ουσία, ο ψυχολόγος βοηθάει το άτομο να αντικρίσει κατάματα τον εαυτό του, να αντιληφθεί τα ελαττώματά του.
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ...ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΕΛΙΚΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ .
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ 50 ΦΟΡΕΣ ΤΟ: ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΕΛ!!! ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΑΕΛ.!!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.Σέρεν Κίρκεγκορ

ΟΙ ΘΕΙΚΟΙ.... ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΚΡΙΤΕΣ!!!!


ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΘΕΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΠΑ !!1ΕΧΟΥΜΕ SHOW ..... ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ !!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΔΡΕΛΟ ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΛ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ
ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕ
...Σ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙ Α ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ!!!!
ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ !!! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ? ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΝ ΞΕΘΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ !!! ΚΑΝΟΝΙΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΚΙΡΤΖΗΚΙΔΕΣ ΜΑΡΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!
O KOSMOS ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΝΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕμαλια!!!!

Ανδρέας Λιόντος Για την ομάδα της καρδιάς μας."

Μήνυμα ενόψει της συνέχειας έστειλε ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ.,με ανακοίνωσή του...
Ανδρέας Λιόντος

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τους οπαδούς της Α.Ε.Λ. να απομονώσουν όποιον αντιληφθούν ότι θέλει να κάνει κακό στους «βυσσινί», υπενθύμισε τις ποινές για ρίψεις αντικειμένων, ενώ αναφέρθηκε και στο κλείσιμο δρόμων, που έγινε λόγος σε προηγούμενη ανακοίνωση...

"Όλοι μαζί φτάσαμε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι ελπίδες για τους στόχους της ομάδας μας είναι πλέον βάσιμες.
Όλο αυτό το διάστημα έγιναν σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες από τον μεγαλομέτοχό της κ. Αλέξη Κούγια προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει σε ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος.
Με αφοσίωση, γνώσεις, οργάνωση και συστηματική ενασχόληση κατόρθωσε μαζί με όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και της διοίκησης να φτάσει την Α.Ε.Λ. στην κορυφή της βαθμολογίας.
Όμως από δω και πέρα για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις δεν αρκούν η δεξιοτεχνία των παιχτών ούτε η ικανότητα και η εμπειρία του προπονητή.
Είναι απαραίτητη η ώριμη συμπεριφορά του φίλαθλου κοινού στο γήπεδο.


Είναι ιστορική ομάδα όλων μας!! Είναι ο δικός μας θρύλος!!

Καμία όμως παραβατική συμπεριφορά που μπορεί να βλάψει την ομάδα δεν δικαιολογείται από το πάθος μας για αυτήν και δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν.

Ως παράδειγμα αναφέρω τις ποινές που μπορεί να επιφέρει στην ομάδα μας η ρήψη αντικειμένων…:
Πλαστικό μπουκάλι, αναπτήρας ή άλλο αντικείμενο στο γήπεδο επιφέρει ποινή από 60.000-100.000 ευρώ και 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Αυτό σημαίνει ότι ασφαλώς η ομάδα μας δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουμε βάλει όλοι μας.


Και δεν είναι όπως το 1988 που κλείσαμε τους δρόμους και καταφέραμε να σπάσουμε το αθλητικό κατεστημένο της χώρας. Σήμερα κλείνουν τους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι για πολύ πιο σημαντικούς και βιοποριστικούς λόγους. Και όπως ξέρετε οι εκάστοτε κυβερνήσεις τους περιφρονούν και αδιαφορούν παντελώς.

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη;
Ποιος είναι αυτός που θα μας στερήσει το όνειρο της ανόδου για μια προσωπική του εκτόνωση;
Νομίζω ΚΑΝΕΙΣ!

Η Α.Ε.Λ. μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.
Να μείνουμε στις κερκίδες μας ενθαρρύνοντάς την με συνθήματα της καρδιάς μας και όχι πετώντας αντικείμενα μέσα στο γήπεδο.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο που θα ήταν πραγματικά ολέθριο για την ομάδα μας και θα αποτελούσε μόνο εγωιστική πράξη και προσωπική εκτόνωση.
Απομονώστε όποιον αντιληφθείτε ότι είναι κοντά σας και θέλει με τον τρόπο αυτό να βλάψει την ομάδα.
Η
Α.Ε.Λ. έχει ανάγκη την δική σας ανεκτίμητη βοήθεια!
Προστατέψτε την από κάθε παραβατική συμπεριφορά φιλάθλου.


Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο φύλακας άγγελος φίλαθλος της Α.Ε.Λ. γιατί το αξίζουμε όλοι οι Λαρισαίοι!

Για την ομάδα της καρδιάς μας."

Εξώδικο στον Δημητρίου η AEΛ!!!!

Εξώδικο στον Δημητρίου η ΑΕΛ

  •            
Η Λάρισα δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Γιώργου Δημητρίου, διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, και με νέα ανακοίνωση της στρέφεται εναντίων του.


AdTech Ad

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δημητρίου, διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την Λάρισα έφερε την απάντηση των "βυσσινί". Η διοίκησης της ΑΕΛ με ανακοίνωση της επιτίθεται στον Γιώργο Δημητρίου με σκληρές εκφράσεις και κάνει λόγο για νομικές κινήσεις ενώ υποστηρίζει πως θα πρέπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να φύγει άμεσα από την ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

"Όλοι πια γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός, ο οποίος ενορχηστρώνει την παραφιλολογία για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Όλοι γνωρίζουμε πλέον ποιο υποχείριο της εγκληματικής οργάνωσης δεν αδειοδότησε την ΠΑΕ ΑΕΛ πέρυσι παρά την αντίθετη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Όλοι πια γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός που έχει αναλάβει εργολαβικά να συντηρεί το όνειρο των ανταγωνιστών μας, ότι δηλαδή η ΠΑΕ ΑΕΛ ακόμη και αν αναδειχθεί πρωταθλήτρια δε θα ανέβει στη Super League λόγω μη αδειοδότησης.
ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΣΤΗ SUPER LEAGUEΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.
Από σήμερα και μετά τη φράση που τόλμησε να δημοσιοποιήσει ο Δημητρίου, περί επικοινωνιακών παιχνιδιών της ΠΑΕ ΑΕΛ (γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε α) την απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, β) την απόφαση της FIFA για τον Τοάμα γ) τη γνωμοδότηση του Nομικού Συμβουλίου του κράτους), η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμμετάσχει το συγκεκριμένο πρόσωπο σε καμία διαδικασία αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ και ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί εναντίον του σε συνεργασία με την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, για να διερευνηθεί αν έχει διαπράξει ποινικά αδικήματα ως σήμερα κι εφόσον διαπιστωθεί θα στραφεί εναντίον του με αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια και για τη ζημία την οποία υπέστη πέρυσι με τη μη αδειοδότηση και για τη ζημία την οποία υφίσταται τώρα με την παράνομη, ακόμη και με τους κανονισμούς της ΕΠΟ, σημερινής δημόσιας τοποθέτησής του, αφού απαγορεύεται ρητώς από πλευράς του η οποιαδήποτε δημοσιότητα στο θέμα των αδειοδοτήσεων.
Στον κ. Δημητρίου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνιστά να κλείσει το στόμα του, το οποίο παράνομα ανοίγει και αποκαλύπτεται ποιους σκοπούς εξυπηρετεί και να λάβει σοβαρά υπόψιν του:
  1. Πάνω από την ΕΠΟ υπάρχει το Ελληνικό κράτος.
  2. Πάνω από την ΕΠΟ είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης.
  3. Πάνω από την ΕΠΟ είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ο Δημητρίου να γνωρίζει ότι σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη θα ανοίξει όλους τους φακέλους των αδειοδοτήσεων, ήδη ο Εισαγγελέας κ. Λακαφώσης το ερευνά, κι εκεί θα κληθεί να δώσει λόγο για το πώς αδειοδοτούσε με δικές του εισηγήσεις η ΕΠΟ ΠΑΕ οι οποίες θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί και όχι να αγωνίζονται είτε στη Super League είτε στη Football League και να βγαίνουν στην Ευρώπη εισπράττοντας εκατομμύρια ευρώ από τον ΟΠΑΠ και την τηλεόραση.
Στον κ. Δημητρίου η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κοινοποιήσει αύριο σε πρώτο στάδιο εξώδικη πρόσκληση-δήλωση και εφόσον δε λάβει απαντήσεις θα ενεργοποιήσει τη δικαιοσύνη.
Κ. Γκιρτζίκη ο Δημητρίου πρέπει να φύγει σήμερα.
Κ. Παυσανία Παπανικολάου, κ. Χρήστο Υφαντή σήμερα κιόλας διώξτε τον γιατί αλλιώς πιστεύουμε ότι είσαστε συνυπεύθυνοι.
Η ΑΕΛ έχει πάρει πρωτάθλημα και δύο κύπελλα γιατί όταν χρειάστηκε οι οπαδοί της έκοψαν την Ελλάδα στη μέση".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η ΕΠΟ βάζει "φρένο" στη σιγουριά της ΑΕΛ για αδειοδότηση
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την αδειοδότηση της ΑΕΛ 

Ο κ. Δημητρίου έχει πάρει εντολή ...!!!!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας αρχικά αναφέρθηκε… γελώντας στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας: «Θα ‘θελα να συμμετέχω κι εγώ! Θα ήταν ωραία…».
Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΛ πάρει άδεια για να συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν, μετά την κόντρα του με τον διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, ο κ. Κούγιας απάντησε: «Αλίμονο αν επιτρέψω εγώ προσωπικά, ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης, ο Κοντονής, η Πολιτεία και ο οποιοσδήποτε, αν ο κάθε κ. Δημητρίου κρίνει το αν θα πάρει άδεια η ομάδα μου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.
Τόσα χρόνια πληρώνω αυτό το ποδόσφαιρο και οικονομικά και με φθορά της προσωπικότητάς μου. Αυτή η φθορά μου οφείλεται σε αυτούς που ελέγχουν το ποδόσφαιρο, σε αυτόν που έβαζε ο Μητρόπουλος, ο Μαρινάκης, ο Πατέρας και ο Κόκκαλης.
Αυτοί λοιπόν που ήταν στο σκοτάδι, τώρα αναδεικνύονται από την δικαιοσύνη, γιατί εδώ και ένα χρόνο και πλέον, γίνεται μία πολλή σοβαρή έρευνα για τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα, να αδειοδοτούνται ομάδες που δεν θα έπρεπε να αδειοδοτηθούν και είναι πάρα πολύ σοβαρές και μεγάλες ομάδες.
Με συνεργασία του κ. Δημητρίου με τους υπευθύνους αυτών των ομάδων. Ο κ. Λακαφούσης ο εισαγγελέας λοιπόν, ψάχνει πως ‘γίναν τα δελτία, πως αδειοτούνταν οι ομάδες; Και σε αυτή τη διαδικασία, πάλι ο βασικός μάρτυρας ήταν ο Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Δημητρίου έχει πάρει εντολή, είμαι βέβαιος γι’ αυτό, να κλονίσει τη δική μου παρουσία στη Λάρισα. Πέρσι όμως που δεν έδωσε και πάλι αδειοδότηση στην ΑΕΛ δεν ήταν το ίδιο. Το κυριότερο από όλα. Το νομικό τμήμα πέρσι της ΑΕΛ, δεν συνεργάστηκε με το κράτος.
Όταν η ΦΙΦΑ κάνει σαφή διάκριση των δύο ανωνύμων εταιριών, δε μπορεί ο κ. Δημητρίου που έχει τελειώσει το λύκειο να τον έχουν βάλει εκεί σαν «δερβέναγα» να αποφασίζει για την τύχη του Παναθηναϊκού, ενώ έδινε αδειοδοτήσεις με πλαστές φορολογικές ενημερότητες τόσα χρόνια».
Συνεχίζοντας, ο γνωστός νομικός αναφέρθηκε και στο θέμα Μποροβήλου: «Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα θα έπρεπε να λειτουργούν για το καλό των ομάδων, όχι συγκεκριμένων προσώπων. Ασχέτως του αν είναι υπόδικος, δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Κυκλοφορούσε με ”παπάκι” και ξαφνικά εμφανίζεται με 500άρα Mercedes και είναι πάνω από τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Κούγια, τον Κομπότη, πάνω από όλους. Πρέπει να βρει η δικαιοσύνη πώς από το 1996 και έπειτα μπήκαν συγκεκριμένοι άνθρωποι σε συγκεκριμένα πόστα για να δούμε πως τελικά λειτουργεί το παρασκήνιο. Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Πατέρας, ούτε ο Μαρινάκης. Όλοι αυτοί που ήταν στο σκοτάδι έκαναν κουμάντο. Τώρα σιγά σιγά τους φωτίζει η Δικαιοσύνη…»