Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Τα λόγια είναι περιττά !!!!

Από μικρός δείχνει τι ομάδα είναι,        ΑΕΛάρα από μαιευτήριο!

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΜΠΤΟΥΝ?

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ !!!


Ημερ. γέννησης
 Η ΑΛΛΗ ?


14 Φεβρουαρίου 1986 (1986-02-14) (30 ετών)
Τόπος γέννησηςΜοντρέιγ, Γαλλία
Ύψος1,80 m
ΘέσηΕπιθετικός
Πληροφορίες συλλόγου
ΟμάδαΒέροια
Νούμερο φανέλας21
Ομάδες νέων
2002-2003Παρί Σεν Ζερμέν
2003-2004ΑΚ Αζαξιό
Επαγγελματική καριέρα*
ΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.(Γκ.)
2004-2008ΑΚ Αζαξιό12(2)
2007Μάντσεστερ Σίτι0(0)
2007-2008ΚΣ Σεντάν-Αρδέννες33(5)
2008-2010ΦΚ Ναντ50(3)
2010-2011Καβάλα26(3)
2011-2013Ολυμπιακός Πειραιώς52(9)
2013-Νότιγχαμ Φόρεστ22(1)
2015-→Βέροια3(0)
Εθνική ομάδα
ΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.(Γκ.)
2003-2004Γαλλία U184(0)
2004-2005Γαλλία U1913(2)
2005-2006Γαλλία U208(0)
2010-Αλγερία11(0)
* Οι συμμετοχές και τα γκολ στις προηγούμενες ομάδες υπολογίζονται μόνο για τα εγχώρια πρωταθλήματα και έχουν ανανεωθεί έως 25 Ιουλίου 2013.

.ΝΥΧΑΡΗΣ ? ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ? ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΡΙΑΝΑΚΙΑ!!!Νύκταρης...speaking!

Νύκταρης...speaking!



Με τόλμη και αρετή ο Ηρακλής Νύκταρης βγήκε στα FM της Θεσσαλονίκης και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που έχει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς και την πιθανή ανάμειξή του στα διοικητικά δρώμενα του Αρη.
Μεταξύ άλλων μάλιστα ανέφερε πως στο παρελθόν επιχείρησε να πείσει τον Καρυπίδη να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ και αργότερα τον Εργοτέλη.
Και επειδή τα άτιμα τα γραπτά πάντα μένουν τι θα λέγατε να θυμηθούμε όσα έγραφε «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 8/1/15 αναφορικά με το τότε project της ενασχόλησης του Νύκταρη με τον ΟΦΗ με «συμπαίκτη» ποιον λέτε; Τον Θεόδωρο Καρυπίδη!
Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ:
«Πρωτοβουλία για την σωτηρία του ΟΦΗ προτίθεται να αναλάβει ο Ηρακλής Νύκταρης, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην πρόσφατη γενική συνέλευση του συλλόγου. Εγχείρημα που εφόσον τελικά πάρει… σάρκα και οστά δεν θα το στηρίξουν μόνο οι φίλοι του εξωδιοικητικού παράγοντα στο Ηράκλειο, αλλά και εκτός Κρήτης.
Ενας εξ αυτών και ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης, με τον οποίο ο Νύκταρης συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας κι όποτε οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν κάνουν καλή παρέα».

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ...ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ !! ΑΠΑΝΤΗΣΗ


ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΕΕΕΕ...!!!


ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΑΕΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .
ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ Σ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΠΑΟ  ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ
... ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ 10ΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΕΛ !!ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ    .... ΤΣ... ΣΛΙΓΚ
ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ 20ΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΕΛ/.!!
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ .
 ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ  ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΗΛΑΔΟΣΗΜΟ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ .

50% ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΕΛ...ΛΟΓΩ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ...ΛΟΓΩ ΠΗΛΑΔΟΣΗΜΟΥ  ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ .!!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ 5000  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΡΕΝΑ 1!
ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Η ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΟΠΑΔΟ ΠΛΟΥΣΙΟ Η ΦΤΩΧΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 50 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΙ 2000 ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΜΑΣΗΣΑ !!!ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΛ .ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ,.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΩ



ΠΑΕ  ΠΑΟΚ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1.Μετρητά
2. Επιταγή (έως τρίμηνης λήξης 30.09.2016)
3. Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις ( Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες με άτοκες δόσεις εκτός από την AMERICAN EXPRESS και CITIBANK. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή με κάρτα DINERS CLUB .
pae aek
Υπάρχει η δυνατότητα δόσεων με πιστωτική κάρτα με το ανώτερο των δώδεκα δόσεων από την ΑΕΚ F.C. MasterCard της Τράπεζα Πειραιώς και με οχτώ δόσεις για τις υπόλοιπες πιστωτικές, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της εκδότριας τράπεζας.


ΠΑΕ ΑΕΚ
Υπάρχει η δυνατότητα δόσεων με πιστωτική κάρτα με το ανώτερο των δώδεκα δόσεων από την ΑΕΚ F.C. MasterCard της Τράπεζα Πειραιώς και με οχτώ δόσεις για τις υπόλοιπες πιστωτικές, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της εκδότριας τράπεζας

ΠΑΕ ΓΑΥΡΟΥ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!