Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

10αρι κλεινει απο ΡΟΥΜΑΝΙΑ




ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ  Η ΑΕΛ  ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ  ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΟΥ!!!

.Α.Ε.Λ.: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν...

13 IOYNIOY Sτο aelfansmono ειχαme  κανει μια προβλεψη για το ποιος θα μεινει και θα φυγει
για να δουμε κατά ποσο πέσαμε μέσα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
...
• 1. Καβουσάκης Ζαχαρίας
◦                                                    27. Πατσιογιώργος Δημήτρης NAI
◦67. Ξενοδόχοβ Γεννάδιος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
◦2. Δαμιανάκης Μπάμπης
◦5.                                                           Βέρτζος Άγγελος NAI
◦6. Μονιάκης Μανώλης
◦15. Γιοβάνοβιτς Μπόρισλαβ
◦17. Κοντοχρήστος Χρήστος
◦20.                                                        Κομεσίδης Δημήτρης NAI
◦35. Σουλιώτης Δημήτρης ?
◦22. Ζέρης Αλέξανδρος
◦18.                                                                 Ρέντζας Βασίλης NAI
◦21. Μασούρας Γιάννης
ΜΕΣΟΙ
•◦8.                                                                  Μπανούσης Κώστας NAI
◦37.                                                                Λαμπρόπουλος Ανδρέας NAI
◦4. Αναστασόπουλος Νίκος
◦10. Βαρέλα Νίκο Σέζαρ
◦25                                                                        . Κρητικός Τάσος NAI
◦30. Κουτσιανικούλης Βασίλης NAI
◦13.                                                                       Ουρτάδο Πολ NAI
◦7.                                                                       Ναγιάρ Σεμπαστιάν NAI
◦96. Χοτζάλι Γκέρτι
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
•◦14. Ροβίθης Μανώλης
◦11.                                                                           Πάτο Οσμάν NAI
◦88.                                                                           Μπόγιοβιτς Μίλαν NAI
◦19. Καπός Δημήτρης
◦9. Μαρουκάκης Ματθαίος ?


Δώθηκε η λίστα των παιχτών οπου αποχωρούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Το μεσημέρι δώθηκε η λίστα από τον Άγγελο Αναστασιάδη προς τους υπεύθυνους της ΠΑΕ με τους 9 που αποχωρούν και τους 4 που θα αξιολογηθούν στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι 9 που φεύγουν είναι οι:

Πατσογιώργος
Βέρτζος
Κομεσίδης
Ναγιάρ
Μπανούσης
Πάτο
Κουτσιανικούλης
Ουρτάδο
Μπόγιοβιτς

Οι 4 που θα αξιολογηθούν στην προετοιμασία είναι οι:

Χάμος
Μανακούσιος
Καμπλιώνης 
Ζέρης

Στη Λεμεσό «έλαμψε» στην ΑΕΛ θα αναγεννηθεί! (photos-vid)

 To rockngoal.com.gr, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί... Έπειτα από την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ματίας Ντεγκρά στους «βυσσινί», η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει σε αποκλειστικήσυνεργασία με τον δημοσιογράφο Σάββα Νεοκλέους, το προφίλ του έμπειρου «πορτιέρο», μέσα από τα... «μάτια» του έγκριτου συναδέλφου που είναι ρεπόρτερ της ΑΕ Λεμεσού.
Του Σάββα Νεοκλέους«Themasports.com - Εφημερίδα «Πολίτης»
Αναλυτικά:
Σε μία σπουδαία κίνηση ενίσχυσης προχώρησε η ΑΕΛ καθώς απέκτησε έναν ικανότατο τερματοφύλακα, τον Ματίας Ντεγκρά. Γνώριμος σε αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους με το πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης τη διετία 2009-2011, ενώ, «κακά τα ψέματα», τη πιο «λαμπρή» και επιτυχημένη παρουσία του την είχε την επόμενη διετία, 2011-2013, όταν ήταν στο δυναμικό της ΑΕ Λεμεσού.
DegraAsteras
Μάλιστα δε, από την πρώτη κιόλας σεζόν στη Λεμεσιανή ομάδα, «έκλεψε» καρδιές εξαπλώνοντας τις αρετές και ικανότητες του, υπερασπιζόμενος με βαθμό άριστα την εστία της ΑΕΛ. Δεν ήταν και λίγο πράγμα εκείνο που πέτυχε ο Ντεγκρά με την ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2011-2012 όταν δέχθηκε σε σύνολο 32 αγώνων πρωταθλήματος μονάχα 10 τέρματα.

Ο 33χρονος (18-06-1983) σήμερα τερματοφύλακας Ματίας Ντεγκρά είχε δημιουργήσει τότε αρκετούς «εφιάλτες» στους επιθετικούς, και όχι μόνο, των αντιπάλων ομάδων. Κυρίως δε, όποιος «έστηνε» την μπάλα στην «άσπρη βούλα», για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, ένιωθε ο ίδιος ο αντίπαλος ότι για αυτόν «έκαιγε» η μπάλα και όχι για τον Αργεντινό πορτιέρο.

Επρόκειτο τότε για ένα «φαινόμενο», με τον κόσμο της ομάδας να τον συγκαταλέγει στα αγαπημένη «μέλη» της «γαλαζοκίτρινης» κερκίδας, τόσο με την τρελή του παρουσία και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του, όσο δε, και με αυτό που πέτυχε με τη Λεμεσιανή ομάδα. Ο ίδιος «έβγαλε» αρκετά πέναλτι σε κρίσιμα παιχνίδια, σε καθοριστικά σημεία αγώνων «φωτιά» που έδωσε η ομάδα, προς το δρόμο που «χάραξε» για κατάκτηση του πρωταθλήματος, που αποτελεί ένα μοναδικό επίτευγμα.
Ο ύψους 1.92 τερματοφύλακας ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2011-2012 που «σηκώθηκε» η «κούπα», ενώ έδωσε συνέχεια με εξαιρετικές εμφανίσεις και στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», στα προκριματικά του Champions League και ομίλου στο Europa League, όπου ο σύλλογος τερμάτισε τέταρτος πίσω από Φενέρ, Γκλάντμπαχ και Μαρσέιγ, έχοντας πετύχει όμως, μία νίκη και καλές εμφανίσεις.
Τα δύο χρόνια παρουσίας του Ματίας Ντεγκρά, από 2011-2013 κρίνονται πέρα για πέρα επιτυχημένα και ο κόσμος της ΑΕΛ τον έχρισε δικαιολογημένα ως «Άγιο Ματίας Ντεγκρά».
Το καλοκαίρι του 2015 μετά από ένα διάλλειμα εκτός Κύπρου, επέστρεψε στην μεγάλη του «αγάπη», όπου ο κόσμος της ομάδας τον περίμενε με ανοικτές «αγκάλες», ελπίζοντας πως η ομάδα θα έβρισκε εκ νέου το «φύλακα άγγελο» της «γαλαζοκίτρινης» εστίας. Εντούτοις, αν και είχε κάποια στάδια καλής παρουσίας, αποδείχθηκε πως και αυτός κυμάνθηκε στη μετριότητα, που ήταν «βαλμένη» όλη η ομάδα, κάτι που την «οδήγησε» να είναι στο γκρουπ για τους αγώνες μπαράζ της παραμονής, που είχαν θετική έκβαση, και η ΑΕ Λεμεσού έμεινε στη πρώτη κατηγορία. 

Η επιστροφή του στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα της Super League, με τη φανέλα της Λάρισας του δίνει την ευκαιρία να «βρει» τον πραγματικό καλό του εαυτό, και εάν τα πάντα κυλήσουν όπως πρέπει στο «συγκρότημα» του Άγγελου Αναστασιάδη, τότε οι «βυσσινί» πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να παρατηρήσουν ότι έχουν βρει τον δικό τους «κέρβερο» για την υπεράσπιση της εστίας τους.
Φτάνει ο Αργεντινός να κάνει αυτό που έκανε στην ΑΕΛ Λεμεσού τη διετία 2011-2013. Δουλειά, πειθαρχία, σοβαρότητα και μελέτη του κάθε αντιπάλου επιθετικού και όχι μόνο!!! Ολοκληρώνοντας θεωρώ ότι είναι μία ιδανική επιλογή για την ΑΕΛ, καθώς έχει προσθέσει στη «φαρέτρα» της έναν τερματοφύλακα που έχει αρκετά να προσφέρει και να δώσει ακόμη στα ελληνικά πλέον γήπεδα.

Ckrebo Stefan

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ...ΜΑΝΑΝΤΖΑΡΑΙΩΝ!!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗς 189ης ανακοινωσης !!!
Ηταν..... ενα καυτο μα πολυ καυτο μεσημερι του Ιουνη .!!!!
ΞΑΦΝΙΚΑ...!!! ο ηχος του τηλεφωνου ακουγεται και ο Θωμάς ο τεχνικός διευθυντής πεταχτηκε σαν ελατηριο στο κουδουνισμα του ....η φωνη του ηταν βαρια και κουρασμενη. .ποιος ειναι ?? ειπε εκνευρισμενος ...
καλησπερα κυριε Θωμά απαντησε μια βαρια μπασα φωνη .ειμαι ο κυριος Μειδανης ...απολυτη σιωπη!!!η απαντηση του Θωμα ..κοφτη και αποτομη....δεν ξερω κανενα ΜΕΙΔΑΝΗ κυριε του λεει.!!
αυτο το ονομα πρωτη φορα το ακουω!! η μαλλον για να μην σας γελασω το ακουω για δευτερη φορα !!! η πρωτη ηταν στην ταινια θα σε κανω βασσιλισα.. που ο βεγγος ειχε το ονομα Μειδανης..
σιγη ...για 15 δευτερα!!
είμαι παλαιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, του ειπε ..ειμαι Λαρισα και σας φερνω ενα παικταρα!!!
Μετα απο πολλα παρακαλητα και κλαμματα του κυριου Μιεδανη ο Θωμας τον λυπηθηκε ...και τον κερασε ενα φρεντο καπουτσινο σκετο στα μικελι!!!
Ξαφνικα εμφανιστηκε ενας χονδρος κυριος γυρω στα 120 κιλα τον εκοψε ο Θωμας....και συστηθηκε !!! my name is tselios sketo tselios!!! apolon smirnis .
η αντιδραση του Θωμα ηταν απροσμενη ..:::σηκωθηκε αργα αργα τους κοιταξε με βλεμμα αυστηρο και εκνευρισμενο.!!! και ειπε WOW seat ..!!! και χαθηκε αφηνοντας τους εκπληκτους και δεν πληρωσε ουτε τους καφεδες.!!!!
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ managers !! ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ!!!
ΠΑΕ ΑΕΛ!!!

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕς

31 ΧΡΟΝΙΑ ΠςΕΑΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ  ΤΗΑ  ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ
ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΖΗΣΑΜΕ !!!
  ΤΟΤΕ   ΠΟΥ    11 ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΑΛΟΓΑ  ΣΚΟΡΠΙΖΑΝ ΤΟΥΣ  ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ)