Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

Monsters και Σ.Φ.Α: «Όλοι οι οπαδοί της Α.Ε.Λ. στην Θύρα 1!...» ΕΤΣΙ.....!!!!!!!!

 Οι Monsters και οι Σ.Φ.Αλκαζάρ εξέδωσαν σχεδόν κοινή ανακοίνωση που αναφέρουν τα εξής...
Σ.Φ.Monsters:

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Monsters ενημερώνει τα μέλη του ότι οι ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εργοτέλη για τη ΘΥΡΑ 1 θα είναι:


Παρασκευή 20.00:23.00
Σάββατο 13.00:17.00

Υ.Γ. ΟΛΟΣ Ο ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΕΙ"

 οι Σ.Φ.Αλκαζάρ ΚΑΙ  Οι Monsters και  εξέδωσαν σχεδόν κοινή ανακοίνωση που αναφέρουν τα εξής...


Σ.Φ.Αλκαζάρ:

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ ενημερώνει τα μέλη του ότι οι ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εργοτέλη για τη ΘΥΡΑ 1 θα είναι:
- Παρασκευή 20.00:23.00
- Σάββατο 13.00:17.00

Υ.Γ: ΟΛΟΣ Ο ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΕΙ"

ΟΛΟΙ ΑΡΕΝΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ....


ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ  ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΥΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΣΣΙΝΙ ΦΑΝΕΛΑ .ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ  ....ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ .....ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ..ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !! ΟΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ  ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ !!! ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!!

Οι σουίτες του AEL FC ARENA







Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι η διαδικασία διάθεσης των σουιτών στο AEL FC ARENA θα ξεκινήσει αμέσως μετά τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2015-16.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του αγώνα με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ (και διαρκείας )

Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 AEL FC ARENA) το AEL CITY STORE θα παραμείνει ανοικτό και σήμερα το απόγευμα (17:00-21:00).
H προπώληση θα συνεχιστεί τη Παρασκευή 16/10, 09:00-14:00 και 17:00-21:00
και το Σάββατο 17/10, 9:00-14:30 και από τις 15:30 από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.
Τιμές εισιτηρίων:
Πέταλα 5€
Ανατολική Κερκίδα 10€
Δυτική Κερκίδα 15€
Θύρα 18 VVIP 30€
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά
για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα 5€
Σχετικά με τα εισιτήρια  διαρκείας, οι κάτοχοι  τους θα εισελθουν στο ΑΡΕΝΑ   και πάλι  με την απόδειξη  αγοράς  ,  αφου συ,φωνα με πληροφοριες   της Παε ΑΕΛ  ,οι κάρτες θα δοθούν στους κατοχους ΤΟΥς  απο την επόμενη εβδομάδα .

Εξηγήσεις για ύποπτα ΑΕΛ....????? και ομάδες της Football League









Οκτώ ομάδες που συμμετείχαν σε πέντε παιχνίδια για τα οποία χτύπησε… κόκκινο στο Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, κάλεσε προς παροχή εξηγήσεων η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/10) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποφάσισε την πρόσκληση για την επόμενή της συνεδρίαση στις 22-10-2015 των ομάδων που συμμετείχαν σε συγκεκριμένα ματς. Τα τέσσερα πρώτα από τα παραπάνω παιχνίδια είναι των πλέι οφ και των πλέι άουτ της προηγούμενης σεζόν. Το τελευταίο είναι της 1ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Οι εν λόγω ομάδες καλούνται προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BEDS) ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στα πλαίσια του Στοιχήματος. 









Η ΦΩΤΟΓΡΆΦΗΣΗ ΤΩΝ ,,,,ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ ΜΑΣ!!!!


Οι ποδοσφαιριστές της  ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ  στήθηκαν μπροστά από τον φακό και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της επίσης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Απόγευμα Τετάρτης (14/10)... λίγο πριν την προπόνηση στο γήπεδο AEL FC ARENA, οι παίκτες, οι προπονητές και τα στελέχη της ΑΕΛ διασκέδασαν ένα μικρό διάλειμμα με την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.