Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Ο Απόλλων «απάντησε» στα μαγικά του Ζαϊρί

Ο Απόλλων «απάντησε» στα μαγικά του Ζαϊρί
Πέντε γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα σημειώθηκαν στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα, διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 του Απόλλων Σμύρνης απέναντι στην Ζάκυνθο.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κάνουν το... μπαμ με τον Ζαουάντ Ζαϊρί (ένα γκολ, μία ασίστ και αρκετά... μαγικά), αλλά όταν οι γηπεδούχοι «γέμισαν» την επίθεσή τους και έδιωξαν το άγχος, έφτασαν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με σκόρερ τους Φαρινόλα (66’), Βάντερσον (68’) και Τζιώρα (80’), ενώ είχαν και τρία δοκάρια (δύο στο πρώτο ημίχρονο στο 0-0 και ένα πριν γίνει τελικά το 3-2).
Ντέρμπι και στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα να φέρνει ισοπαλία 2-2 με τον Κισσαμικό, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα από την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε επαγγελματική κατηγορία. Οι Βαττής και Μάντζης έδωσαν αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του Καστελιού, αλλά ο Κουσκουνάς μείωσε (67') και ο Λαμπάκης (92') λύτρωσε τους γηπεδούχους.
Τέλος, χωρίς νικητή και γκολ έληξαν τα παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας και Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (25/9) η Κέρκυρα νίκησε 1-0 την Καλλιθέα και χθες (36/9) η ΑΕΛ με 3-0 τη Λαμία, ενώ οι αναμετρήσεις Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου και Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή αναβλήθηκαν.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Παρασκευή 25/9
Κέρκυρα - Καλλιθέα 1-0 (90+3’ Γκόμεζ)
Σάββατο 26/9
Λάρισα - Λαμία 3-0 (18΄, 42΄ Μαρουκάκης, 90+3’ Μπουντόπουλος)
Κυριακή 27/9
Απόλλων Σμύρνης - Ζάκυνθος 3-2 (66’ Φαρινόλα, 68’ Βάντερσον, 80’ Τζιώρας - 30’ Ζαϊρί, 75’ Κωστούλας)
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου Αναβλήθηκε
Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή  Αναβλήθηκε
Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-0
Αν. Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Τρίκαλα - Κισσαμικός 2-2 (67' Κουσκουνάς, 90+2' Λαμπάκης - 6' Βαττής, 47' Μάντζης)
Δευτέρα 28/9
18:00 Εργοτέλης - ΑΟ Χανιά
ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ
Απόλλων Σμύρνης - Ζάκυνθος 3-2
Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): 
Ταΐρης, Πάνος (61’ Κρητικός), Γκόλιας, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Παρπέξ, Ναλμπάνης (50’ Γουάντερσον), Φαρινόλα, Κονέ, Τζιώρας (89’ Καλλέργης)
Ζάκυνθος (K. Καραμά): Πολίτης, Στασινόπουλος (58’ Αναστασιάδης), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Αποστόλου, Νίκιτς, Πέττας (58’ Κρολ), Μεντούρ, Ορφανίδης, Ζαϊρί, Καραμαλίκης (65’ Κωστούλας)
Τρίκαλα - Κισσαμικός 2-2
Τρίκαλα (Κ. Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (83' Μακρίδης), Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (46' Δουκάκης), Μουμίν, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (58' Στεφάνοβιτς), Γκμπαλέ
Κισσαμικός (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (77' Τσικουδάκης), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Βαττής, Σακελλαρίου, Πότσι, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Μάνιας (57' Ευθυμιάδης), Σελινιωτάκης.
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (66’ Πιτταράς), Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασσού, Μαυριάς (81’ Κοντός), Μοσχάκης (74’ Τσίτας), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι
Αγροτικός Αστέρας (Π. Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σαρακατσάνος, Σαμουηλίδης, Οικονόμου (56’ Κ. Θεοδωρίδης), Καπίας, Βελλίνης (56’ Καθάριος), Κουτσοσπύρος (66’ Τοπούζης), Αμαραντίδης, Γέσιτς, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-0
Παναιγιάλειος (Π. Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ, Λινάρδος (68' Σταμογιάννος), Μπούνας (80' Σκαρτσίλας), Πέριτς (71' Μίλιτς)
Αχαρναϊκός (Σ. Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης (78' Μωυσιάδης), Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Φιγκέιρα (65' Αθανασίου), Ομπράντοβιτς (65' Ματσούκας), Ταμπάκης, Παβίσεβιτς

Μας λείπεις ..πολύ αδελφε!!!



ΥΠΕΡΟΧΗ !!!...ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.!!!


Συνάντηση του συλλόγου των παλαιμάχων με τον κ. Κούγια, του κ Ντόστανιτς

Αυτό σημαίνει...    Α.(ένωση) .Ε .Λ




 Πρίν το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Λαμία πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συλλόγου των παλαιμάχων με τον κ. Κούγια, του κ Ντόστανιτς και όλων των ανθρώπων της ομάδας της ΑΕΛ.

 Απο την πλευρά τους οι παλαίμαχοι καλωσόρισαν τον νέο πρόεδρο , του ευχήθηκαν να πραγματοποιηθούν τα σχέδια που έχει για την ομάδα, που ειναι άμεσα συνδεδεμένα με τους φιλάθλους της. Του υποσχέθηκαν να ειναι κοντά , οταν χρειασθεί, και θα ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την δίκαιη αντιμετώπιση των συμφερόντων της ΑΕΛ. 


Ο κ. Κούγιας εξέπληξε ευχάριστα τα μέλη των παλαιμάχων, λέγοντας τους οτι τους θέλει δίπλα του, η ιστορία κ το ένδοξο παρελθόν της ομάδας ειναι αναπόσπαστο κομμάτι με την ύπαρξη της και τιμά τους αγώνες τους που έχουν κάνει περήφανους τους φιλάθλους της Λάρισας.
Στα παραλειπόμενα αξίζει να αναφερθεί οτι αποδέχτηκε την πρόσκληση να ειναι επίτιμο μέλος του συλλόγου, αν και την φανέλλα του βασικού θα πρέπει να ιδρώσει για να την αποκτήσει.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και ο προπονητής ο κ. Ντόστανιτς με την ευγένεια του, τις γνώσεις του κ την απλότητα του.
Χαιρετίζουμε και αισιοδοξούμε με την καινούργια σύνθεση της ΑΕΛ μας και είμαστε σίγουροι οτι μαζί και με τους φιλάθλους μας θα την ξαναδούμε στον θρόνο της.

Με ανακοίνωση με τίτλο "Στο ίδιο έργο θεατές;" που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία κάνει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Football League με την ΑΕΛ.



Aναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας
«Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος  της Football League ΟΠΑΠ δυστυχώς πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές. Οι λάθος αποφάσεις του κ. Φωτιάδη στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει και να παλέψει το παιχνίδι. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 ακυρώνει καθαρό γκολ για επιθετικό φάουλ, ενώ αρχικά είχε δείξει σέντρα και επίσης αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες από το 60΄ με μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα. Αδιάψευστος μάρτυρας και το βίντεο του αγώνα. Παρακαλούμε λοιπόν την ΚΕΔ να λάβει γνώση και να επιληφθεί του όλου θέματος για να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα ενδεχόμενα "ανθρώπινα" λάθη και στο φετινό πρωτάθλημα για να μην γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές...» 



σχόλιο 

Αγαπητοί Λαμιείς . ...  εκτίθεστε  ανεπανόρθωτα με αυτά που  λέτε.
Η μνήμη σας έχει  πρόβλημα.!  μάλλον   Ξεχάσατε  το περυσινά όργια διαιτησίας  υπέρ της ομάδος σας. ?
Ο  χθεσινός  διαιτητής  σας  " έσπρωξε "    όσο   μπορούσε ο καημένος    παίζοντας  60 -40 υπέρ σας  μέχρι  το 60 . Ευτυχώς  τον  αγώνα τον είδε όλη η Ελλάδα  όποτε   με την ανακοίνωση σας αυτή  ήδη  έχετε γελοιοποιηθεί .   Το μόνο λάθος  που έκανε  ήταν η αποβολή  με τη      δεύτερη   κίτρινη που έδωσε στον παίκτη   σας  , φυσικά δεν είδατε   το ξύλο που   έτρωγαν οι παίκτες της  ΑΕΛ   και πόσες άλλες κάρτες  σας χαρίστηκε?
Αφού είδε ο  Φωτιάδης ότι δεν γίνεται τίποτα  με  σας μετά το 60 έπαιζε 50-50  .Τι να κάνει  ο άνθρωπος  προσπάθησε στο 1ο να σάς  βοηθήσει άλλα δεν του βγήκε!!! Αναγκάστηκε μετά να σώσει το τομάρι του παίζοντας 50-50.


σχόλια οπαδών Α.Ε.Λ !!!

sakisplat  :Μου άρεσε η ομάδα χθές. Πολύ πειθαρχημένη, με πάθος, έδειξε όρεξη και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο έστω και κάτω απο αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Τα αποτελέσμτα καμιά φορά είναι και θέμα τύχης όμως όταν βλέπεις τέτοια στοιχεία δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος και αισιόδοξος.

                           Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά, μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Tio-Pepe: Έλεος! Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά ! Στην καινούργια προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καθηστε κάτω και βρείτε τα, δεν υπάρχει δικαιολογία για αποχή φέτος.. Ότι και να έχει συμβεί πριν από έναν χρόνο (ξέρουμε αλλά δεν το γράφω γιατί δεν είναι ανακοινωσημο), δεν πρέπει να εμποδίσει την αρμονική συνύπαρξη στο πέταλο, γιατί κακά τα ψέμματα, το είδαμε και σήμερα, καλοί οι Σ.Φ.Α. αλλά σίγουρα δεν είναι Monsters.. Χαλαρώστε λιγάκι ολοι, για το καλό της ομάδας. Στην τελική ρε παιδιά δεν μπορεί ο κάθε σύνδεσμος να απαιτεί αποκλειστικότητα στο γηπεδο. Ήδη μεγάλη μερίδα φιλάθλων το σχολιάζει πολύ αρνητικά, όπως και την συνολική στάση των Monsters τα τελευταία 3 χρόνια όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδας. Φέτος είναι η χρονιά μας, ας μην βγάλουμε τα μάτια μας ...


chris_AEL:


θα πω αυτο που σκεφτηκα στην αλλαγη του Μαρουκακη με τον Bojo και δεν το ειπε κανεις..
Ομαδα που στην β'εθνικη εχει παγκιτες τους Ξενοδοχοφ, Bojovic, Κουτσιανικουλη , Χοτζαλι και εκτος αποστολης τους Κρητικο, Ναγιαρ, Πατο, Μπανουση να ριχνει 3 γκολ αερα σε ντερμπι πρεμιερας ειναι μεγαλη υποθεση..
-αυτος ο ανεκδιηγητος διαιτητης δεν πρεπει να ξαναβαλει σφυριχτρα στο στομα του..
-χιλια μπραβο στον ντοστανιτς, φανταστικη δουλεια!
-μπραβο και στους φιλους της Λαμιας, ουτε ενα υβριστικο συνθημα
-Η θεση των Μονστερς ειναι στο πεταλο, τα υπολοιπα ειναι καρναβαλικια της κακιας ωρας..μετα απο τρια χρονια εχουμε ομαδαρα, προπονηταρα, γηπεδαρα και σοβαρη διοικηση και θυμηθηκατε να ανακοινωσετε αποχη Σαββατο ξημερωματα?? με ποια συνελευση??? τι ωρα εγινε και δεν πηρα γραμμη?? η ανακοινωση γιατι δεν ειναι ξεκαθαρη οπως ολες οι αλλες?? κοψ'τε την τρελα και στηριξ'τε οπως κανατε τοσα χρονια..εγω ημουν εκει και βραχνιασα διπλα στους Αλκαζαρ..βοηθησα την ομαδα..εσεις ποιον βοηθησατε σημερα απεχοντας??

panbal:

Το φάουλ στο γκολ της λαμίας ήταν καθαρό, αλλά η κόκκινη ήταν για γέλια... Και δεν τα γουστάρω τέτοια σφυρίγματα κι ας μας έχουν σφάξει στο παρελθόν...
Μην μιλάμε για άνοδο από τώρα, έλεος, πρώτη αγωνιστική είναι. Η φανέλα από μόνη της δεν ανεβαίνει. Δείξαμε πάντως καλά στοιχεία για πρώτο ματς. Ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια κ καλύτερες διαιτησίες. Μας έχουν κόψει την μπάλα τα κοράκια τόσα χρόνια. Όσοι δεν μπορούν σπίτι τους. Δεν γουστάρω ούτε να ευνοείτε η ΑΕΛ ούτε να αδικείται.
Συνεχίζουμε γερά.

saltadoros


ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΔΩΝΗ...ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ...ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ..Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΡΩΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..ΕΝΑΛΑΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 4-3-3 ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 4-4-2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 3-5-2 ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ!!ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΗΤΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ(ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ)

MES:

Δεν εχουμε την παραμικρη εικονα των υπολοιπων ομαδων,ειμαστε μια ομαδα με παρα πολλους καινουριους παιχτες οποτε ας αφησουμε την πορεια μας στο χρονο να μας κανει φαβορι κι οχι μια μεγαλοπρεπης νικη στην 1η αγωνιστικη.

Vassilislar:

Εύχομαι πραγματικά φέτος να καταφέρουμε να κερδίσουμε την άνοδο! Εξαρχής η ομάδα φαίνεται ένα επίπεδο πάνω από πέρυσι, ειδικά μεσοεπιθετικά που είχαμε σημαντικό πρόβλημα. Την απόδοση αυτή (σε συνέχεια από τα φιλικά) η ομάδα δεν την είχε πιάσει ούτε στη σύντομη θητεία του Παναγόπουλου. Μου έχει κάνει εντύπωση η συνεχής κίνηση χωρίς τη μπάλα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση των μέσων της ομάδας. Εξαίρεση δυστυχώς η άμυνα. Μπορεί ίσως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο να δέσουν και να βρουν την φόρμα τους οι αμυντικοί αλλά για την ώρα φαίνεται λανθασμένη η αντικατάσταση των Αποστολίδη και Δεληζήση.
Η Λαμία από την άλλη φαίνεται πολύ ανέτοιμη. Με τις ευκαιρίες που είχε θα έπρεπε να είχε πετύχει σίγουρα γκολ, ενώ τα δύο γκολ από επαναφορά δείχνουν και την αδράνεια των αμυντικών. Σήμερα αρχηγός ήταν ο Serginho; Δεν τον είχα κατάλληλο να φορέσει περιβραχιόνιο...
Η εκκίνηση του πρωταθλήματος έχει αρκετό ενδιαφέρον μια και πολλές δυνατές ομάδες ακόμη ψάχνουν την χημεία τους και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα πολλά φιλικά μεταξύ τους για να σχηματιστεί άποψη για την δυναμική τους.

ΑΕΛ ΘΥΡΑ 1:


Ναι ρε ΑΕΛαρααα !!! δυναμικη αρχη και συνεχιζουμε !!
Τα χαλασε σε ολη την Ελλαδα ο καιρος δεν μπορουσε να παιχτει καλη μπαλα..παρ'ολα αυτα το γηπεδο ειχε 7.000 κοσμο και αν δν εβρεχε θα ειχε πολυ περισσοτερο..
η εμφανιση δν ηταν τελεια αλλα ικανοποιητικη !!
υ.γ αδικη αποβολη του παιχτη της λαμιας.. δεν χρειαζομαστε τετοια


Διάβασε περισσότερα στο: Λάρισα - Λαμία 3-0 (vid) | Football League | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

πολύ σωστά τα λες ...... Γιάννη !!!!


λοιπον φιλες κ φιλοι της αελ μας ....3-0 την λαμια [ που μη σας φανει παραξενο οτι μπορει να ειναι στην πενταδα ] , σε βαρυ γηπεδο κ με πολυ αγχος για την ομαδα μας λογω της εντος εδρας πρεμιερας . πανω απο 7.000 κοσμος , με τηλεοπτικη μεταδοση , βροχη κ παζαρι......ολα καλα , η ομαδα μας ''φρεσκια'' κ δυνατη. σιγα σιγα θα γινει ακομη καλυτερη. ο κοσμος υπεροχος ......., δεν σταματαμε φιλοι συνεχιζουμε... οι παιχτες μας [πολλοι με διαβαζουν τωρα]με χαμηλους τονους κ περισσοτερη δουλεια κ εμεις ακομη πιο πολυ , κοντα στην αελ μας , με περισσοτερο παθος κ μονιασμενοι μεταξυ μας για το καλο της ομαδας μας. το αλλο ματς μαλλον θα γινει κυριακη , χωρις τηλεοραση. ε... δεν πρεπει να ειμαστε εκει 10.000 κοσμος , πρεπει . για αυτο λοιπον προτεινω να παρακινησουμε ολοι μας απο ενα γνωστο μας να τον φερουμε στο γηπεδο κ αν γινεται , αν ειναι δυνατον ....να βοηθησουμε οσοι μπορουμε καποιους γνωστους μας , οπως βοηθησε εμενα ο φιλος μου ο δημητρης , για να ερθουν στο γηπεδο .....αελαρα μια ζωη.............................. Τσαπραλης