Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

ερχεται!!!


http://aelfansonly.blogspot.gr/Έρχεται  εκτός απροόπτου το   φορ  που  περιμένουμε!!!
μάλλον παρολο την χιονόπτωση   την Κυριακή θα προσγειωθεί    σεντερ φορ!!!
αυτά προς  το  παρόν!!

Συνέντευξη Pablo Gallego..



Συνέντευξη Pablo Gallego..
Ποια είναι η γνώμη σου για την ΑΕΛ Πάμπλο?
Από την πρώτη ημέρα που έφθασα στη Larisa αισθάνθηκα ότι η AEL είναι μια πολύ μεγάλη λέσχη, μου είπανε για τους τίτλους που έχουμε κατακτήσει ,το μεγαλείο τους, και ήμουν σε θέση να επιβεβαιώσω ότι όλα αυτά είναι αληθινά, μια από τις μεγαλύτερες λέσχες στην Ελλάδα� Είμαι πολύ ευτυχής να είμαι εδώ και να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο!
Πως αισθάνθηκες μετά το πρώτο σου γκολ στην πρώτη σου εμφάνιση?
Ήταν απίστευτο να συνδυάσω το ντεπουτο μου με ένα γκοαλ και με μια νίκη. Το αρένα και η ατμόσφαιρα του είναι απίστευτη.Οι φίλαθλοί βοηθάνε την ομάδα για να πετύχουν γκοαλ,πιστεύω με τουσ φιλάθλους νιώθουμε δυνατότεροι!
Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου με την ΑΕΛ?
Πιστεύω ότι το ποιο σημαντικό είναι να πάμε βήμα βήμα,αλλά όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα τόσο μεγάλη σαν την ΑΕΛ η φιλοδοξίες πρέπει να είναι μέγιστες,ελπίζω να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια για την παραμονή και να τερματίσουμε όσο ποιο ψιλά μπορούμε!
Ποια είναι η γνώμη σου για την πόλη της Λάρισας?
Η πόλη της Λάρισας είναι θαυμάσια,υπάρχει πολύ ζωή και φανταστική ατμόσφαιρα ειδικά στο κέντρο της πόλης που οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί.Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την πόλη.
Ποια είναι η γνώμη σου για τους οπαδούς της ΑΕΛ ?
Από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει εδώ έχω εκπλαγεί.!Είναι πάρα πολύ θερμοί πάντα Θέλουν το καλλίτερο για την ομάδα και η βοήθειά τους ειδικά στα εντός παιχνίδια είναι ουσιαστική ώστε να πάρουμε την νίκη.Οι παίκτες πρέπει να δώσουν τα μέγιστα επειδή οι φίλαθλοι και η ομάδα είναι τόσο μεγάλη που πρέπει να ταυτιστείς μαζί τους!
Ευχαριστούμαι πολύ Πάμπλο!!