Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

AMAZONES!!! η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα στην Ελλάδα που έχει ενεργό και δραστήριο σύνδεσμο φιλάθλων Γυναικών! !!!






ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ  ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ    ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! 
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ  ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΕΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ  ΦΙΛΑΘΛΩΝ -ΟΠΑΔΩΝ  !!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ  ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ!!!
                                                                                    kostasVeros(AEL)



Περίπου στα μέσα Μαρτίου του 2009 μέσω Facebook μία ομάδα γυναικών φιλάθλων της ΑΕΛ έδωσε την ιδέα καλώντας τις γυναίκες της Λάρισας να συγκεντρωθούν για να ιδρύσουν έναν σύνδεσμο οργανωμένων γυναικών φιλάθλων.
history-imgΑνταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό γύρω στις 50-60 γυναίκες. Στην πορεία όμως επήλθε διχασμός λόγω διαφοράς απόψεων μεταξύ των μελών εκ των οποίων κάποια από αυτά αποχώρησαν πολύ σύντομα. Όμως τα εναπομείναντα μέλη οργανωθήκαν και το αποτέλεσμα ήταν η επίσημη ίδρυση του συνδέσμου, στις 16/06/2009 με απόφαση του πρωτοδικείου Λάρισας και με επίσημο επταμελές διοικητικό συμβούλιο, με πρόεδρο την κυρία Τσακνάκη Μαρία ιδρυτικό μέλος της πρώτης ομάδας γυναικών και με πορεία ιστορική στις δραστηριότητες της αγαπημένης μας ΑΕΛ Η πρώτη γυναίκα φίλαθλος που έκανε την εμφάνιση της στα γήπεδα ακολουθώντας την ομάδα σε ηλικία μόλις 6 ετών.
Η εξέλιξη του συνδέσμου από την αφετηρία της ίδρυσης του έως και σήμερα είναι εντυπωσιακή προκαλώντας ακόμη και το ενδιαφέρον καλλιτεχνών μη Λαρισαίων.
Όπως συνέβη με τον κύριο Κωνσταντίνο Μάρτη στιχουργό μουσικό της Αθήνας ο οποίος ύμνησε το σύνδεσμο δημιουργώντας τον επίσημο ύμνο των Βυσσινί Αμαζόνων τον οποίο και παρουσίασε στις 5/9/2010 στο σπορτ κλαμπ Μαρακανα του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιώργου Πλίτση, της θρυλικής βασίλισσας του κάμπου.
Ο σύνδεσμος σήμερα αριθμεί 130 μέλη επίσημα εγγεγραμμένα και συνεχώς προσέρχονται σε αυτόν νέα μέλη όλων των ηλικιών. Η συμβολή του είναι σημαντική διότι αποτελεί ένα υγιές πολιτισμένο σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΛ με την ιδιαιτερότητα ότι είναι ο μοναδικός επίσημος-νόμιμος σύνδεσμος γυναικών φιλάθλων πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια, όπως συνήθως συμβαίνει τα σκήπτρα της πρωτιάς σε όλα τα επίπεδα να κατέχει πάντα η ΑΕΛ.


ΕΙΣΤΕ ....ΑΞΙΟΛΎΠΗΤΟΙ !!!1

ΗΛΊΘΙΑ ..ΟΛΕ  !!!.ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ  ΟΛΕ !!!   .ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ !!! ΟΛΕ ..ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟΥ  ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ)
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΩΛΩΘΉΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΤΑΤΙΑΝΙΚΑ ΓΚΕΟΥΛΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ GAY TV KLP KAI TO KANATE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ VIRAL ME ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ.!!! ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ!! ΕΙΣΤΕ  ...ΜΑΝΕΣ


  ΑΝ..ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΑΣΤΕΙΟ  ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ?  ΜΟΥΓΓΑ!!!  Ε?

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 332 εισιτήρια
Πλατανιάς-Καλλονή 1.453 εισιτήρια
Βέροια-Ολυμπιακός 2.451 εισιτήρια
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2.101 εισιτήρια
Ξάνθη-Παναιτωλικός 757 εισιτήρια
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 1.658 εισιτήρια
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 15.640 εισιτήρια
Ηρακλής-Ατρόμητος 2.100 εισιτήρια


ΓΙΑ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  ?"??



ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!! ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ?  ΠΟΥ  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ? ΕΣΕΙΣ 
ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ?

 ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ...ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ . ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ  ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ? 



ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ,
ΘΑ ΥΠΟΚΛΗΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΛ..
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗΤΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 200 ΟΠΑΔΟΥΣ!!!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΩΣ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ

monsters 4-11-2015 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ




04-11-2015 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
PDFΕκτύπωσηE-mail
Ενημερώνουμε πως η περσινή κατάσταση των μελών θα πάψει να ισχύει από τη Δευτέρα 09-11-2015, ενώ οι εγγραφές και ανανεώσεις μελών θα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τη Δευτέρα 21-12-2015.
- Υπενθυμίζουμε πως όσοι είναι κάτω των 18 έχουν μειωμένη τιμή.
- Επίσης τα μέλη του Συνδέσμου όπως όλα τα χρόνια συμμετέχουν στις εκδρομές και προμηθεύονται τα είδη του σε μειωμένη τιμή, και μόνο αυτά μπορούν να συμμετέχουν στο φόρουμ του Συνδέσμου εφόσον το επιθυμούν.
Παράλληλα διατίθενται από το Σύνδεσμο τα νέα αυτοκόλλητα.

Σάββατο με Αγροτικό Αστέρα! xωρίς τηλεοπτική μετάδοση.!!!

Το Σάββατο (14/11) θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες  οι “βυσσινί” θα υποδεχθούν την ομάδα του Ευόσμου το επόμενο Σάββατο στο AEL FC ARENA, σε μία αναμέτρηση που δεν καλυφθεί όμως τηλεοπτικά.
Η απόφαση για να διεξαχθεί η αναμέτρηση εκείνη την ημέρα, πάρθηκε και από την αδυναμία της αστυνομίας να μπορέσει να δώσει το “πράσινο” φως για να διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις για τη Football League την ίδια μέρα, καθώς την ίδια αγωνιστική θα μεταβεί και η ομάδα των Τρικάλων στη Λάρισα για να υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο στάδιο Αλκαζάρ.
Πάντως κάμερες για να μεταδώσουν ζωντανά το παιχνίδι δεν θα υπάρξουν, ενώ από την ΠΑΕ υπάρχει η πρόθεση και θα ζητήσει η αναμέτρηση να ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα, για να έχουν τελειώσει όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο.