Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

Τα άντερά του έχει πει στο παρελθόν, στο πρόσφατο παρελθόν ο Αλέξης Κούγιας. Καθόλου περίεργο. Ναι, αλλά στη συνέχεια ο πασίγνωστος δικηγόρος και μεγαλομέτοχος σε ΠΑΕ, είπε πολύ καλές κουβέντες για τον συνάδελφό του μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Καθόλου περίεργο.
Όχι, δεν είναι περίεργο, καθόλου περίεργο που ο πάντα αιχμηρός Αλέξης Κούγιας λέει, ό,τι λέει. Και να προσθέσω ότι είναι αφελέστατη η διαπίστωση ορισμένων για «κωλοτουμπισμό» του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Λάρισας σήμερα. Άλλη είναι η αλήθεια.
Άμα δεν δουλεύει η σκέψη, τότε είναι πολύ εύκολο να βγαίνουν αστήρικτα συμπεράσματα. Η περίπτωση Κούγια, λοιπόν, προσφέρεται για ακαδημαϊκή διερεύνηση της δημόσιας ζωής μας, όπου κυκλοφορούν διάφοροι αξιοπρόσεκτοι, αξιοσέβαστοι, όχι μόνον πολιτικοί, και λένε πολύ σοβαρά ένα κάρο μαλακίες. Με θυμό και κοινωνική ανάλυση αμολάνε τις μαλακίες τους.
Σκέτο εγκληματία παρουσίαζε τον Μαρινάκη ο Αλέξης Κούγιας. Γιατί, λες; Για τον ίδιο λόγο που μετά αποκαθιστούσε ηθικά τον Μαρινάκη. Γιατί, λες; Στη συνέχεια έκανε νέες δημόσιες τοποθετήσεις για να εξηγήσει γιατί πράγματι «κωλοτούμπιασε» στην κριτική του για τον Μαρινάκη. Γιατί, λες;
Ο Αλέξης Κούγιας είναι παίκτης. Άπαικτος. Δεν έχει αντίπαλο. Παίκτης της δημοσιότητας είναι. Λάθος να τον χαρακτηρίσεις «κωλοτούμπα», όπως τον Τσίπρα. Δεν ψάχνει ψήφους όπως ο πρωθυπουργός, αλλά δημοσιότητα. Παρουσία στα μήντια. Κι αυτή εξασφαλίζεται με τις λεκτικές πιστολιές που ρίχνει.
Βγήκε πρόταση εισαγγελική για προφυλάκιση του Μαρινάκη. Πάλι έγινε πρωτοσέλιδος ο Κούγιας, με τη θέση του υπέρ του Μαρινάκη. Καμία έκπληξη αν έπαιρνε το μέρος του εισαγγελέα. Πάλι ο Αλέξης θα κατακτούσε… πρωτοσέλιδα.

Κυριε Κουγια ,...!!!! αν δεν τα διαβασατε ...καντε το !!

36 ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ  ΑΕΛ 



Η ΑΕΛ ειδικα την χρυση 10ετια που πετυχε ολους αυτους τους αθλους και συγκλονησε ολη την Ποδοσφαοτικη Ελλαδα και οχι μονο. !!απεκτησε απο τοτε πολλους οπαδους και παρα πολλους φιλους που ακομη την συμπαθουν παρα τα πετρινα χρονια και τις κατραγκιλες .Ομως δυστυχως εκτος απο τους παραδοσιακους εχθρους της ..(κατεστημενο ) ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ΅ ΕΧΘΡΟΥΣ οι οποιοι παντα εβγαζαν και βγαζουν ενα απιστευτο μισος και εναν απιστευτο κομπλεξισμο (βλεπε αυστριακοι)!!! .ολοι αυτοι λοιπον παντα Περιμεναν και περιμενουν την ΑΕΛ στην γωνια ,για να βρουν κατι μεμπτό  , η παρανομο η κατι που θα τους δωσει το δικαιωμα να βγαλουν το μενος τους και την κακια τους !!Δυστυχως αυτη την αφορμη που εψαχναν να μας κακολογησουν να μας χλευασουν τους την δινει ειδικα τωρα τελευταια ο Κυριος Κουγιας. αλλα και καποιοι αλλοι που τον υποστηριζουν και δεν του επισημαινουν τα λαθη που κανει !!ισως φταιμε και εμεις οι οπαδοι της ΑΕΛ που εχουμε επαρση και δεν σηκωνουμε μιγα στο σπαθι μας ειναι γεγονος οτι ειμαστε γκρινιαρηδες ,πολλες φορες υπερ του δεοντος απαιτητικοι ,εγωιστες ,κριτες των παντων κλπ ολα αυτα ομως ειναι μεσα σε ολο αυτο το ,παραξενο, ιδιομορφο ,πονεμενο αλλα και υπεροχο πακετο-ΙΔΕΑ που λεγεται ΑΕΛ.!!
Πρεπει να πω λοιπον οτι ενω ο μεγαλομετοχος στον αγωνιστικο τομεα προπονητη ομαδα επιλογες παικτων υποδομες κ15κ17κ20 τα παει .. καλα ,και φυσικα οι περισσοτεροι οπαδοι δεν εχουν να του προσαψουν κια πολλα λαθη .,στον τομεα ... διαχειριση, πολιτικη οπαδων - πολιτικη εισιτηριων μεμονομενων -διαρκειας, και ... "υπαλληλων Παε" .εχει κανει αρκετα λαθη ,με αποτελεσμα να χανει οπαδους απο το γηπεδο!!!.ερχομαι λοιπον στο κυριοτερο και χειροτερο απο ολα λαθος του μεγαλομετοχου. οι Δ.Η.Λ.Ω.Σ.Ε.Ι.Σ!!! και το αποκορυφωμα αυτες περι γαυρου Μαρινακη κλπ να μην τα αναφερουμε ξανα. ,αυτο το τελευταιο εχει αναστατωσει τον κοσμο και φυσικα κανεις δεν μπορει να πιστευει τοσο ευκολα τις φημες για αρματα και συμπαθειες προς μαρινακη και ολα αυτα .!! αν ο Κυριος Κουγιας δεν θελει να χασει ακομη περισσοτερο κοσμο απο το γηπεδο πρεπει να δωσει ενα τελος σε ολα αυτα ,να σταματησει να βγαζει προς τα εξω τις φιλιες του η τις σχεσεις με ανθρωπους που εναι κοκκινο πανι για τους Λαρισαιους. και μην κανει το λαθος να πιστευει αυτα που του λενε οι "δικοι του" ,οτι δεν τρεχει τιποτα, και αυτοι που φωναζουν γι αυτο το θεμα ειναι μονο καμια 20αρια , οχι κυριε Κουγια ειναι εκατονταδες οι οποιοι περιμενουν με απασφαλισμενο το οπλο να πυροβολησουν .. ΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ Η ΥΠΟΠΤΟ !!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΑΕΛ /!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.. Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε να φτασουμε σε τετοιες καταστασεις γιατι η μονη χαμενη Θα ειναι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. .δυστυχως κυριε Κουγια οτι καλο πατε να χτισετε με την ομαδα που θελετε να φτιαξετε και γενικα συμφωνω και εγω και η πλειοψηφια σε αυτο ...,το χαλατε και το καταστεφετε με αυτες τις λαθος ενεργειες σας .Εγω θα σας παρακαλουσα να προσπαθησετε να διορθωσετε αυτα τα λαθη σας .και να δειτε οτι ολα θα πανε καλυτερα. ΝΑ ειστε σιγουρος οτι η πλειοψηφια του κοσμου θα δωσει χρονο και ευκαιριες πολλες σε αυτη την ομαδα ,ομως να ειστε σιγουρος οτι για το αλλο θεμα θα ειναι αμειλικτοι. !!!


.Είμαστε ΑΕΛ γιατί η ομάδα αυτή δεν προσκύνησε ποτέ κανέναν και για το λόγο αυτό κατάντησε να… βολοδέρνει επί εννιά χρόνια σε Β’ και Γ’ εθνική (1996-2005). Αν είχε προσκυνήσει, δε θα την άφηναν να βρεθεί εκεί. Τα (αντι)παραδείγματα πάμπολλα.
  . Είμαστε ΑΕΛ γιατί η ομάδα αυτή επέστρεψε και δεν αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου, επειδή μέχρι πριν βρισκόταν στα τάρταρα. Το Κύπελλο του 2007 επιβεβαίωσε το ειδικό βάρος που δύο δεκαετίες νωρίτερα είχε αποκτηθεί και τους υπενθύμισε ότι «τα όνειρά μας είναι εφιάλτες τους».
. Είμαστε ΑΕΛ γιατί η ομάδα αυτή δε γνωρίζει από ψευτοδιλήμματα και πρόσκαιρες νοθευμένες «χαρές». «Η ΑΕΛ είναι ΜΙΑ, ΕΝΙΑΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ».