Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΣΥ .....!!!ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ!!!!

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ!!
ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!!


«Ήταν 8 Μαρτίου του τραγικού για την οικογένεια της ΑΕΛ 1997, όταν το δρεπάνι του Χάρου θεριστή έκοβε στις παρυφές της Λάρισας το νήμα της ζωής ενός ακόμα υπέρλαμπρου αστεριού της «βασίλισσας». Η είδηση του θανάτου του Λευτέρη Μήλου, που πριν λίγες ώρες διαπραγματεύονταν την επιστροφή του στο Αλκαζάρ, έπεσε σαν κεραυνός στην χιλιοχτυπημένη από τη βάσκανο μοίρα ΑΕΛ. ‘Ενα βουβό κλάμα απλώθηκε σε όλη τη Λάρισα, ενώ αμέτρητοι ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ή να συνειδητοποιήσουν το θλιβερό μαντάτο. Δυστυχώς όμως ήταν αλήθεια.
Η θεσσαλική πρωτεύουσα ντύθηκε για μία ακόμη φορά στα μαύρα, ενώ ταυτόχρονα το γόνυ της ευλαβικά έκλινε στη μνήμη του Λευτέρη σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ο «Λέφτι» ένα καθαρόαιμο Ελληνόπουλο, γόνος Βορειοηπειρωτών, γεννήθηκε σε χωριό της επαρχίας Αργυροκάστρου το 1966 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Δυναμό. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Παρτιζάν Τιράνων και η κλήση του στα εθνικά συγκροτήματα της Αλβανίας. Το 1991 με το κύμα της μεγάλης φυγής ήρθε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ, καθώς δεν είχε δικαίωμα μεταγραφής σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό έγινε 6 μήνες αργότερα, όταν η διοίκηση του Κώστα Σαμαρά κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις της Παρτιζάν.
Για πέντε ολόκληρα χρόνια ο Λευτέρης Μήλος ήταν ο ηγέτης της ΑΕΛ, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να τον συγκρίνουν με τον Βασίλη Καραπιάλη. ‘Ενας σοβαρός τραυματισμός ανέστειλε την ανοδική του πορεία, αλλά ταυτόχρονα η απουσία του ήταν από τις βασικές αιτίες υποβιβασμού της ΑΕΛ από την Α’ Εθνική, έπειτα από συνεχή παρουσία 18 χρόνων.
Το καλοκαίρι του 1996 μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όμως το πρόβλημα του σοβαρού τραυματισμού δεν είχε εξαλειφθεί ολοσχερώς. ‘Ετσι τον Γενάρη του 1997 επανήλθε στη Λάρισα και το απόγευμα της 7ης Μαρτίου ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον τότε πρόεδρο της ΑΕΛ, Νίκο Παπανικολάου, προκειμένου να ξαναφορέσει τη φανέλα με το άλογο στο στήθος. Κάποιες μικρές διαφορές ανέβαλαν τις διαπραγματεύσεις για την επομένη, όμως αυτές δεν συνεχίστηκαν ποτέ, καθώς στις 8 Μαρτίου, προηγήθηκε το «ραντεβού» του Λευτέρη με τον θάνατο.
Στα 5 χρόνια αγωνιστικής του δράσης με τα χρώματα της ΑΕΛ στην Α’ Εθνική, ο Λευτέρης Μήλος φόρεσε 121 φορές τη φανέλα της, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Το σκοράρισμα ήταν και η αχίλλειος πτέρνα του μεγάλου αυτού άσσου. Χαρακτηριστική ήταν η καθολική εκτίμηση των ποδοσφαιρικών ειδημόνων της εποχής, πως αν ο Μήλος είχε μία νορμάλ ευχέρεια στο τελείωμα των φάσεων, θα μπορούσε με άνεση να αγωνιστεί στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους».

ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ "Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ"




1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει τη συνέχεια της αλληλογραφίας με τη FOOTBALL LEAGUE σχετικά με την υπόθεση Λεβεντογιάννη και την προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του απέναντι στους χιλιάδες οπαδούς μας:
2. Εμφανίστηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ οι παθόντες από τις χειρονομίες του Αντώνη Λεβεντογιάννη κι έδωσαν τα στοιχεία τους, ώστε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ να συντάξει τη μήνυση εναντίον του και την καταγγελία εις βάρος του στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
 

Βαρελα ..εισαι τρελα!!!!


Φιλική νίκη με σκορ 6-0 για την ΑΕΛ στον Τύρναβο απέναντι στην τοπική ομάδα, σε ένα ματς 80 λεπτών με κεντρικά πρόσωπα και σκόρερ τους Νίκο Βαρέλα και Σεμπαστιάν Ναγιάρ.
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν επέτρεψε να γίνει ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν μειώνει το επίτευγμα του Ουρουγουανού ο οποίος σημείωσε τα 5 από τα 6 γκολ των «βυσσινί» (20’, 30’, 50’, 61’, 66’), καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια της ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής του ποιότητας.
Σκόρερ χρίστηκε στο 57’ και ο «άσωτος υιός» Ναγιάρ (57’), που πήρε… συγχωροχάρτι και επέστρεψε, έχοντας στο ενεργητικό του επίσης δυο δοκάρια με ισάριθμες κεφαλιές. Αρκετά βαρύς, δυσκολευόταν να ακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας, αλλά τουλάχιστον έδειξε ελαφρώς πιο ορεξάτος και φιλότιμος σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν. Παραμένει, ωστόσο, ακόμη ερωτηματικό για την ΑΕΛ.
Κατά τα άλλα, ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος κατέθεσε ανθοδέσμη στην προτομή του αείμνηστου φίλου και συμπαίκτη του στη «χρυσή» ΑΕΛ των 80ς, Γιώργου Μητσιμπόνα, δοκίμασε τον Κοντοχρήστο σε ρόλο χαφ για ένα ημίχρονο (ενόψει, προφανώς, και της επικείμενης απουσίας του Αναστασόπουλου) και έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα.
Το ματς έληξε 10 λεπτά πριν από την κανονική του διάρκεια εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Έτσι κι αλλιώς ανταγωνισμός δεν υπήρχε και τα όποια συμπεράσματα ενδιέφεραν τους δύο προπονητές είχαν ήδη εξαχθεί…
Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Νασιάκος, Λούγκος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιάγκος, Νούσιος.

Έπαιξαν και οι: Σβερκούλης, Μανιώτης, Κεσίδης Γελάλης, Βούζας, Κοντοθανάσης, Χαβίλας
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ζέρης, Ναγιάρ, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης, Πάτο, Καπός.

Έπαιξαν και οι: Πατσογιώργος, Μπανούσης, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Χοτζάλι

Τσιώλης: “Μαχητής ο Μητσιμπόνας

Τσιώλης: “Μαχητής ο Μητσιμπόνας




Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Τύρναβο και ΑΕΛ οι “βυσσινί” αφιέρωσαν μερικά λεπτά για τη μνήμη μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Αντιπροσωπεία της ΑΕΛ με μπροστάρηδες τον πρώην συμπαίκτη και νυν προπονητή του Μητσιμπόνα, Σάκη Τσιώλη αλλά και του αρχηγού στο σημερινό ματς Βασίλη Κουτσιανικούλη που άφησαν μία ανθοδέσμη στο μνημείο του εμβληματικού των ¨βυσσινί” που βρίσκεται στο γήπεδο του Τυρνάβου.

Όλοι μια γροθιά για την ΑΕΛ!

Την Τρίτη (8/3) στην ταβέρνα «Τα πλατάνια», οι 

Παλαίμαχοι της ΑΕΛ έκοψαν την καθιερωμένη 


πρωτοχρονιάτικη πίτα.







ΜΠΡΑΒΟ ..ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!!

Ο φίλαθλος της ΑΕΛ, Παναγιώτης, που μένει στη Γερμανία και πήγε με το κασκόλ της ΑΕΛ, σε αγώνα της Βέρντερ Βρέμης στο Βέζερσταντιον. Η ΑΕΛ είναι παντού... 



ΠΗΓΗ Αelole