Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Βρε τον ...Κωστακη απο την Κυπρον...!!!

Ο ΕΝΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ «4» ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Άσε, ρε, Κωστάκη. Σύσκεψη, λέει, με τη συμμετοχή των «μεγάλων» του πρωταθλήματος. Για να δούμε τι κάνουμε. Διότι, όπως είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «Δεν πάει άλλο» Άσε τα σάπια, ρε, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αυτά που λες έχουν πέραση μόνον στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Μας έχουν στην ξεφτύλα και έχουν δίκιο όλοι στην Ευρώπη μ’ αυτά που συμβαίνουν. Στη ξεφτύλα όχι τόσο γιατί η εγκληματική οργάνωση γαμεί και δέρνει στο πρωτάθλημα. Αλλά γιατί μαλακίζεται, όπως το λέω, γιατί μαλακίζεται η κυβέρνηση της Ελλάδος.
Σύσκεψη, λέει, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε καλά. Αυτό που ήθελε να κάνει ο Κοντονής, και δεν τον άφησαν. Ζητάει τη συνάντηση των «4» ο εκπρόσωπος της FIFA, ο κομπάρος. Άσε, ρε Κωστάκη.
Ποιός, ρε, έχει το κομάντο στην εγκληματική συμμορία του πρωταθλήματος. Ο Κομπότης. Ποιος; Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, μηπως του Πλατανιά και του Παναιτωλικού. Ποιός;
Αρχιμαφιόζος επόμενο είναι να έχει σχέση με μία από τις «4» μεγάλες ομάδες. Εκτός κι αν συμβαίνει το άλλο. Να μην υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Ε, αν δεν υπάρχει, τότε ποιό είναι το αντικείμενο προβληματισμού;
Αν, όμως, δικαιοσύνη και ΚΥΠ και κυβέρνηση έχουν διαπιστώσει ότι πράγματι παίζει μπάλα η μαφία στο πρωτάθλημα, τότε το κεφάλι της, τα κεφάλια της βρίσκονται σε μία ή και σε δύο ΠΑΕ της κορυφής. Λοιπόν;
Για ποιο λόγο να γίνει συνάντηση ''κύριων'' με τους «4»; Να πουν οι καθαροί στον βρώμικο να γίνει καλό παιδί. Άσε, ρε, Κωστάκη.

.... ΛΕΤΕ?

ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΙΚΑΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
Κάψανε το σπίτι του Μπίκα και ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο ένοχος να αναζητηθεί ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν συμφέρον από μία τέτοια εγκληματική πράξη. Πολύ σωστά το λέει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισα. Πολύ λογική σκέψη.
Ποιός, λοιπόν, ωφελείται από την τρομοκρατική ενέργεια, που προκάλεσε τη διακοπή του πρωταθλήματος; Ο Κούγιας λέει ότι η μόνη ομάδα που ευνοείται είναι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω και ο Ηρακλής. Και κάνα 2-3 άλλες ΠΑΕ της σούπερ ληγκ. Όχι η Λάρισα, άρα δεν είναι ύποπτος ο Κούγιας.
Και τον ίδιον τον Μπίκα ωφελεί ο εμπρησμός της μικρής εξοχικής κατοικίας του, μόλις 33 τ.μ. Κοστολογήθηκε ήδη σε 300.000 ευρώ η ζημιά, άρα με τα χρήματα αυτά θα ανακαινίσει το σπίτι του, και θα βάλει και στην άκρη κιόλας.
Όχι μόνο, λοιπόν, ύποπτος για τον εμπρησμό στην Χαλκιδική είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού που, κατά τον Κούγια είναι η μόνη ομάδα που βολεύεται με τη διακοπή. Μέσα στους ύποπτους να λογαριάζουν και τον Μπίκα που βρήκε την ευκαιρία να ρετουσάρει το εξοχικό του.

«ΥΠΟΠΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΤΑ ΚΟΥΓΙΑ

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ «ΥΠΟΠΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΤΑ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime
Ήταν αδύνατον να μη μιλήσει ο Αλέξης Κούγιας, για τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα, γεγονός που προκάλεσε τη διακοπή του πρωταθλήματος. Και μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας όχι μόνον ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά και ως νομικός με τις πλούσιες εμπειρίες του από τον κόσμο της παρανομίας.
Ποιός είναι ο ένοχος; Ποιός είναι ο ύποπτος της τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του νέου αφεντικού της διαιτησίας; Από τότε που γεννήθηκε αυτό που σήμερα λέμε «αστυνομική έρευνα» και «δικαστική ανάκριση», το πρώτο που λαμβάνεται υπ’ όψιν είναι:
ΠΟΙΟΣ έχει συμφέρον για το έγκλημα; Ποιός ωφελείται από τη συγκεκριμένη παρανομία που ψάχνουμε;
Ο Κούγιας, λοιπόν, «δείχνει» τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτός έστειλε τρία παλιόπαιδα να κάψουν το σπίτι του Μπίκα στη Χαλκιδική.
Όχι, δεν ονομάζει τον Αλαφούζο ο Κούγιας. Σε καμιά περίπτωση. Ενεργεί, όμως, προβοκατόρικα, έστω και χωρίς να έχει τέτοια επιδίωξη.
Ναι, δεν χαρακτηρίζει «ύποπτο» τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο Κούγιας, ο οποίος όμως όπως υποστηρίζει έχει την βεβαιότητά του, την προσωπική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία: « Η μόνη ομάδα που ευνοείται από την αναβολή του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός. Που δεν έχει προπονητή, που δεν έχει παίκτες, που δεν έχει τίποτα»
Μ’ αυτή τη δημόσια τοποθέτησή του Κούγια, ένα κάρο αφελείς, κυρίως και φανατίλες, εύκολα να φανταστούν ότι δεν αποκλείεται τη βρωμοδουλειά να την έκανε ο Παναθηναϊκός. Κι αν οι Μάου-Μάου της εγχώριας ποδοσφαιρικής ζούγκλας ψιλοψαχτούν, επειδή ο Παναθηναϊκός ανήκει στο μπλοκ των αντίθετων της εγκληματικής οργάνωσης, ο Κούγιας έχει κι άλλη παρατήρηση να τους ''προσφέρει'':
«Μπορεί να είναι και προβοκάτσια ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα» πρόσθεσε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας.
Δηλαδή; Ότι δεν είναι σίγουρο ότι το διέπραξε η εγκληματική οργάνωση, αλλά κάποιος που είναι κατά της εγκληματικής οργάνωσης. Με σκοπό να...δυσφημήσει τη εγκληματική οργάνωση. Να θολώσει τα νερά. Δεν αποκλείεται οι σκέψεις του Κούγια να οδηγούν στη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Ο Κούγιας το είπε. ..!!!

ΑΝΟΗΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΓΙΑ

πηγή: Intime
Για να μη ξεχνιόμαστε. Πριν πάει στη Λάρισα ο Κούγιας συζητούσε με τον Αλαφούζο περίπτωση συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό. Καθόλου παράξενο. Ο δικηγόρος έχει στόμα. Δύσκολο, σχεδόν απίθανο να κρατήσει ο καθένας «σχέση» ουδέτερη μαζί του. Όλοι οι μεγαλοπαράγοντες είναι καταδικασμένοι ή να είναι αποδεκτοί από τον Κούγια ή να τον έχουν απέναντι. Κι αυτό... αλλάζει. Δηλαδή;
Σήμερα να λέει ύμνους για πάρτη ενός ο Κούγιας κι αύριο να τον κάνει κομμάτια. Διότι έτσι τα βλέπει, και λέγε εσύ ότι ο Κούγιας είναι Τράμπας. Τούμπας. Κωλοτούμπας.
Επί του θέματος. Προχώρησε στο απίθανο ο Κούγιας όταν σχεδόν «δίνει», κατά την αφελή αντίληψη πολλών πιθανόν, τον Αλαφούζο ως ύποπτο του εμπρησμού της οικίας Μπίκα.
Δεν το λες τέτοια ώρα. Ο Κούγιας το είπε. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος που ευνοείται από τη διακοπή του πρωταθλήματος, που προκάλεσε ο εμπρησμός.
Αστεία, εντελώς κουτσή η απάντηση του Παναθηναϊκού στον μεγαλομέτοχο της Λάρισας. «Να μην πιάνει στο στόμα του τον Παναθηναϊκό, αλλά να ασχολείται με τα αφεντικά του στον Πειραιά...».Τι σημαίνει αυτό;
Ότι ο Κούγιας είναι όργανο του Μαρινάκη. Αυτό υπονοεί ο Παναθηναϊκός. Ε, αφού ο Κούγιας είναι ενεργούμενο των συμφερόντων του Ολυμπιακού, γιατί να μην...ασχολείται, δηλαδή να φροντίζει το κακό του Παναθηναϊκού;

Ο ορισμός του ανέκδοτου.

ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ GREXIT!

Τι πλάκα είναι αυτή να...απειλεί η κυβέρνηση με ποδοσφαιρικό grexit. Ποιόν απειλεί, για να κάνουμε ταμείο. Την εγκληματική οργάνωση; Ανέκδοτο.
Φοβερίζουν οι Τσίπρες και οι Κοντονήδες τον αρχηγό, τους αρχηγούς της εγκληματικης οργάνωσης να...κάτσουν καλά διότι θα βγάλουν κόκκινη κάρτα στην ομάδα τους. Τις ομάδες τους. Δεν θα τις αφήσουν να παίζουν στην Ευρώπη. Το απόλυτο ανέκδοτο.
Κρατική επιχείρηση κάθαρσης με ...φοβέρες. Όχι με συγκροτημένη πολιτική παρέμβαση, για να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες όπου δεν έχει θέση η βία και η εγκληματική δράση στο ποδόσφαιρο.
Φιάσκο οι αποφάσεις επί Σύριζα. Δεν απόδωσαν η διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον. Ούτε το λουκέτο στις Θύρες των οργανωμένων. Ούτε τα χρηματικά πρόστιμα στις ΠΑΕ. Ολα αυτά που δεν υπήρχαν προ Σύριζα.
Επόμενο να μη φέρουν την ομαλότητα αποφάσεις κυβερνητικές που στόχο είχαν μόνον να...εντυπωσιάσουν. Να καταδείξουν την ...αποφασιστικότητα της κυβέρνησης.
Τώρα, φθάσανε να σαλιαρίζουν μέχρι και το grexit. Ο ορισμός του ανέκδοτου.
Γιατί όχι να μην αποκλειστούν από την Ευρώπη οι ελληνικές ΠΑΕ. Γιατί όχι να μην το αποφασίσει η κυβέρνηση. Αρκεί η εν λόγω απόφαση να συνδιασθεί με συγκεκριμένο πακέτο μέτρων που θα επιτρέψουν στο πρωτάθλημα να αλλάξει σελίδα. Μόνον του το grexit δεν λέει τίποτα.