Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

Κασσιόπη -Καλλιθέα 1-0 (VIDEO)

Με  γκολ του Γκόμες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κέρκυρα επικράτησε της Καλλιθέας με 1-0 στο ΕΑΚ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Football League.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Football League, η Κέρκυρα είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο ο αργός ρυθμός και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπαν στους Φαίακες να δημιουργήσουν φάσεις, παρά τη διάθεση που έδειχναν οι παίκτες. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αναπτυχθούν με μακρινές μπαλιές, κάνοντας εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων που έδιναν βάση στην άμυνα.
Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 93', ο Γκόμες μπήκε στην περιοχή, έκανε εξαιρετική κοφτή ντρίμπλα και με το αριστερό έπιασε εκπληκτικό σουτ με αποτέλεσμα να στείλει αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για την Κέρκυρα.
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Βενέτης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης (59' Λέντριτς), Μακρίδης (54' Κόντος), Γεωργακόπουλος (70' Σουάνης).
Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας (46' Σταματόπουλος), Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράκος (64' Μασένα), Λουκάνοβιτς (79' Σμυρλής).


Δεν υπάρχουν σχόλια: