Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ..... ΓΡΟΘΙΑ !!!!! ΣΑΒΒΑΤΟ 26-9-15



Το Σάββατο 27,Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της football league.Θέλουμε  να καλωσορίσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς τους παίκτες  που επιλέξατε , αυτή τη .. ΜΕΓΑΛΗ  και ιστορική ομάδα που λέγεται Α.Ε.Λ. για να συνεχίσετε  την   ποδοσφαιρική σας καριέρα.  Είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας, είσαστε πάρα πολύ καλοί παίκτες, και οι περισσότεροι  είστε  νεαροί σε ηλικία γεμάτοι από φιλοδοξίες .Επίσης είμαστε σίγουροι ότι  σε κάθε αγώνα  θα δινετε το 100% των δυνάμεων σας . .  ΘΑ παίζετε πρώτα για την  βαριά και  ιστορική φανέλα της ΑΕΛ και  την ιστορία της .!!!! πρώτα θα παίζετε για τους πολλούς νεκρούς αυτής της ομάδος και μετά    θα παίζετε για τον εαυτό σας .
 Μερικοί βέβαια από εσάς μπορεί να παίζατε  ίσως  σε κάποιες άλλες ομάδες οι οποίες δεν είχαν  ούτε το dna της Α.Ε.Λ  αλλά ούτε και την βάρια φανέλα που έχει η Α.Ε.Λ. 
  Να είστε σίγουροι όμως ότι ,   αν σε κάθε αγώνα   τα δίνετε όλα,... και δεν αδιαφορείτε τότε  ο κόσμος θα σας αγκαλιάσει και θα σας   χειροκροτεί, πάντα ,ανεξάρτητου  αποτελέσματος .  Οι οπαδοί της ΑΕΛ  ξέρουν πάντα να διακρίνουν πότε ένας παίκτης ....ματώνει.... την φανέλα που φορά ,και πότε όχι.!!!  

Κάποιος  δημοσιογράφος  που δεν είναι Λαρισαίος    είχε πει τα εξης :
Στη Λάρισα αγαπούνε την Α.Ε.Λ. όσο τίποτα άλλο ,δεν έχουνε πουλήσει την ψυχή τους  σε κανένα διάολο ,δεν υπήρξαν ποτέ φίλοι, σύμμαχοι, οι τσάτσοι κανενός ,δεν υποτάσσονται σε Λαμόγια  πού Πουλούν  υπηρεσίες σε παράκεντρα εξουσίας και προέδρους αφέντες .
τους διακατέχει μια μεγαλομανία  και  λίγη έπαρση ναι.....  είναι γεγονός ,είναι περήφανοι για την επιβλητική μοναξιά τους,   και για την διαφορετικότητά τους !!!!




Πρέπει να  γνωρίζετε ότι  τα τελευταία χρόνια η οπαδοί της ΑΕΛ περάσαν πολλά.!!     είτε από λάθη προηγουμένων διοικήσεων ,είτε  από το  την εγκληματική οργάνωση που υπήρχε και  συνεχίζει να υπάρχει   στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
και  αυτός είναι ο λόγος που  οι οπαδοί της  είναι  ακόμη επιφυλακτικοί και  κουμπωμένοι  κάπως.και με το δίκαιο τους γιατί τα τελευταία χρόνια είδαν πολλά τα μάτια τους .
Τώρα .... ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ... ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..  ΝΑ  ΦΕΡΕΤΕ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ  ΑΕΛ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ !!!
ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ  ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ   ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΕΝΑ. 

ΟΛΟΙ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ  .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ...ΦΟΒΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: