Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Κούγιας: Για το AEL FC ARENA και τα Τρίκαλα: «Δεν υπάρχει περίπτωση καμία.»

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, για την ΑΕΛ και το AEL FC ARENA, σε συνέντευξή του στην Έρα Σερρών. 


Για το AEL FC ARENA και τα Τρίκαλα:
«Δεν υπάρχει περίπτωση καμία. Έχουμε την αποκλειστική χρήση. Αγαπώ την κοινωνία των Τρικάλων και τους φιλάθλους της, αλλά αυτό αποκλείεται. Είμαστε ΑΕΛ. Το γήπεδο έχει φτιαχτεί με μεγάλες θυσίες της κοινωνίας της Λάρισας και με την οξυδέρκεια του Κώστα Πηλαδάκη. Σε κάθε του γωνία έχει το άλογο της Λάρισας. Είναι ταμπού η χρήση του μόνο από την ΑΕΛ. Όποιος τολμήσει να το παραχωρήσει αλλού εκτός από τις Εθνικές ομάδες θα έρθει αντιμέτωπος με μία πολύ σκληρή κουλτούρα γύρω από την ΑΕΛ».

Για το αν είναι φαβορί η ΑΕΛ για την άνοδο, είπε:
«Είναι το πρώτο φαβορί. Έχει υγεία. Όλα έχουν σχέση με τη φιλοσοφία και τον χρόνο που σχεδιάζεις μια ομάδα. Μεταξύ του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή έχουμε βρει μία πολύ καλή φιλοσοφία. Στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό δεν σηκώθηκε η μπάλα από το έδαφος. Ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Κυπαρίσσης έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Είναι μία χαρισματική προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα του σχεδιασμού είναι γοητευτικό. Το πρωτάθλημα, βέβαια, έχει πολύ δρόμο».

Για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό:
«Ήταν καταπληκτικό. Εμπνέει και το γήπεδο, είναι διαφήμιση. Μας έγινε πρόταση από τον ΟΤΕ να δείχνει συνεχώς ΑΕΛ, αλλά δεν το θέλουμε, γιατί θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για το ρόστερ της ΑΕΛ:
«Πήραμε παιδιά που βγήκαν δεύτεροι στον όμιλο της ΑΕΚ παρότι απομακρύναμε παιδιά όπως οι Μπαλού, Ντα Κόστα, Ζλατκόφσκι για τους δικούς μας λόγους. Παιδιά που έχουν αντέξει τον πρωταθλητισμό. Οι ηλικίες ξεκινούν από 17 και φτάνουν ως 27 με μόνο τον Βέρτζο που είναι 31».

Δεν υπάρχουν σχόλια: