Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015

Δεκαέξι ομάδες Football League (μετά τις προκρίσεις των Αχαρναϊκού και Καλλιθέας) και δεκαέξι της Σούπερ Λίγκας μπαίνουν την Πέμπτη στην κληρωτίδα.

Συμπληρώθηκε το παζλ των 32 ομάδων που αποτελούν τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ.
Καλλιθέα και Αχαρναϊκός  πήραν σπουδαίες προκρίσεις απέναντι σε Αγροτικό Αστέρα και Τρίκαλα αντίστοιχα και προστέθηκαν στις 14 που είχαν περάσει bye.
Έτσι λοιπόν οι δεκαέξι εκπρόσωποι της Football League στον θεσμό θα είναι οι:Πανσερραϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Κισσαμικός, Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Χανιά, Παναιγιάλειος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθος, Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή και Πανελευσινιακός.
Μαζί τους και οι δεκαέξι της Σούπερ Λίγκας: ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Ατρόμητος, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς, Ξάνθη, Ηρακλής.
Οι 32 λοιπόν θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Δύο και δύο από κάθε κατηγορία. Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί και θα ολοκληρωθούν σε τρεις αγωνιστικές, με κάποιες εξ’ αυτών να δίνουν δύο ματς στην έδρα τους. Φυσικά θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου στη φάση των νοκ-άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: