Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2015

ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ....ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!!!





Στην Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την τιμή που όρισε η Καλλιθέα στα εισιτήρια που έδωσε για να καλυφθούν οι ανάγκες των Θεσσαλών φιλάθλων!

Κι ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη, συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, στην Αναγέννηση επικρατεί δυσφορία για την τιμή του εισιτηρίου που ορίστηκε για τους φιλάθλους της που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα η Καλλιθέα όρισε την τιμή των 20 ευρώ (!) για τη θύρα όπου θα την διαθέσει σε Καρδιτσιώτες κάτι που πραγματικά προκάλεσε την δυσφορία των "κιτρινόμαυρων" και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος επικοινώνησε με τον ομόλογό του της Καλλιθέας για να διαμαρτυρηθεί.
Όπως είναι γνωστό η Αναγέννηση είναι μια απο τις ομάδες που έχουν πάρα πολύ κόσμο στην Αθήνα (λόγω του ότι χιλιάδες Καρδιτσιώτες διαμένουν στην πρωτεύουσα) και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουν στο πρώτο της παιχνίδι ύστερα απο τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο...
Το συγκρότημα της Καρδίτσας έχει να επισκεφθεί την Αθήνα για παιχνίδι δεύτερης εθνικής απο το 2011 αφού στη συνέχεια ως γνωστόν η κατηγορία διεξάγονταν σε νότιο και βόρειο όμιλο.
Η τιμή 20 ευρώ, λοιπόν, για ματς Β' Εθνικής και μάλιστα σ' αυτές τις απίστευτες εποχές δημιουργεί και λογικό είναι ένα αίσθημα ευφορίας στους υπεύθυνους της Αναγέννησης και φυσικά στον κόσμο.
Στο μεταξύ έκπληξη αισθάνθηκαν στην Αναγέννηση και για τον ορισμό της διαιτησίας του κυριακάτικου αγώνα. Ο κ. Σταθόπουλος που ορίστηκε απο την ΚΕΔ να διευθύνει το ματς είναι απο την Αττική! Θέμα με την αξιοπιστία του εν λόγω ρέφερι δεν υπάρχει, αλλά εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ουδέποτε ορίστηκε διαιτητής απο την Θεσσαλία μ' αποτέλεσμα το εξοδολόγιο να είναι πάντα στα ύψη!


Δεν υπάρχουν σχόλια: