Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

AMAZONES!!! η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα στην Ελλάδα που έχει ενεργό και δραστήριο σύνδεσμο φιλάθλων Γυναικών! !!!






ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ  ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ    ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! 
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ  ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΕΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ  ΦΙΛΑΘΛΩΝ -ΟΠΑΔΩΝ  !!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ  ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ!!!
                                                                                    kostasVeros(AEL)



Περίπου στα μέσα Μαρτίου του 2009 μέσω Facebook μία ομάδα γυναικών φιλάθλων της ΑΕΛ έδωσε την ιδέα καλώντας τις γυναίκες της Λάρισας να συγκεντρωθούν για να ιδρύσουν έναν σύνδεσμο οργανωμένων γυναικών φιλάθλων.
history-imgΑνταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό γύρω στις 50-60 γυναίκες. Στην πορεία όμως επήλθε διχασμός λόγω διαφοράς απόψεων μεταξύ των μελών εκ των οποίων κάποια από αυτά αποχώρησαν πολύ σύντομα. Όμως τα εναπομείναντα μέλη οργανωθήκαν και το αποτέλεσμα ήταν η επίσημη ίδρυση του συνδέσμου, στις 16/06/2009 με απόφαση του πρωτοδικείου Λάρισας και με επίσημο επταμελές διοικητικό συμβούλιο, με πρόεδρο την κυρία Τσακνάκη Μαρία ιδρυτικό μέλος της πρώτης ομάδας γυναικών και με πορεία ιστορική στις δραστηριότητες της αγαπημένης μας ΑΕΛ Η πρώτη γυναίκα φίλαθλος που έκανε την εμφάνιση της στα γήπεδα ακολουθώντας την ομάδα σε ηλικία μόλις 6 ετών.
Η εξέλιξη του συνδέσμου από την αφετηρία της ίδρυσης του έως και σήμερα είναι εντυπωσιακή προκαλώντας ακόμη και το ενδιαφέρον καλλιτεχνών μη Λαρισαίων.
Όπως συνέβη με τον κύριο Κωνσταντίνο Μάρτη στιχουργό μουσικό της Αθήνας ο οποίος ύμνησε το σύνδεσμο δημιουργώντας τον επίσημο ύμνο των Βυσσινί Αμαζόνων τον οποίο και παρουσίασε στις 5/9/2010 στο σπορτ κλαμπ Μαρακανα του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιώργου Πλίτση, της θρυλικής βασίλισσας του κάμπου.
Ο σύνδεσμος σήμερα αριθμεί 130 μέλη επίσημα εγγεγραμμένα και συνεχώς προσέρχονται σε αυτόν νέα μέλη όλων των ηλικιών. Η συμβολή του είναι σημαντική διότι αποτελεί ένα υγιές πολιτισμένο σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΛ με την ιδιαιτερότητα ότι είναι ο μοναδικός επίσημος-νόμιμος σύνδεσμος γυναικών φιλάθλων πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια, όπως συνήθως συμβαίνει τα σκήπτρα της πρωτιάς σε όλα τα επίπεδα να κατέχει πάντα η ΑΕΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: