Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Δε μας χέζετε ρε Νταλάρες!.. Written by Κώστας Μπετ


Την επομένη του αγώνα με τον Εργοτέλη είχαμε γράψει για την κακοήθη δημοσιογραφία κυρίως κάποιων ιστοσελίδων της Αθήνας, σε ότι αφορά την –ανεπίτρεπτη σίγουρα- στιγμιαία όμως, συμπεριφορά των εκτελούντων χρέη τραυματιοφορέα στο ματς.
Επί μέρες αναμασούσαν και ξεροκατάπιναν το δηλητήριό τους για δυο λόγους
α) ότι η κακοήθης δημοσιογραφία μπήκε στα σπίτια μας μέσω υποτιθέμενων δημοσιογράφων που την χρησιμοποιούν για να ανέλθουν επαγγελματικά και κοινωνικά από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και κυρίως από ανεξέλεγκτα site! Και..
β) ότι ο βρωμερός παραγοντισμός και το άθλιο καταστημένο της Αθήνας, βρήκαν την ευκαιρία να πλήξουν και πάλι την «επικίνδυνη» ποδοσφαιρικά, κοινωνικά και ηθικά ΑΕΛ, που τους χαλά την πιάτσα!..
Θα αναρωτηθείτε. Τι έγινε; Μύγα μας τσίμπησε πάλι;
Όχι δεν είναι μύγα, αγανάκτηση είναι και παράπονο. Όλα τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης της πρωτεύουσας, αλλά και όλα τα πολιτικοκοινωνικά που για μια βδομάδα κόντευαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι παρορμητικοί τραυματιοφορείς ήταν Ρωχάμηδες…
….εδώ και τρεις ημέρες ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ούτε μια αράδα –ή πέρασαν στα πολύ ψιλά- ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ και με τη βοήθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων πριν από τον αγώνα ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας έκαναν έκκληση στον κόσμο και οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν συγκινητικά και πήγαν στο γήπεδο φορτωμένοι με ρούχα, δώρα, παιχνίδια, τρόφιμα για τους Σύρους πρόσφυγες! Εκπληκτική πραγματικά ανταπόκριση! Και ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
…όλοι αυτή η αυθόρμητη κίνηση των φιλάθλων, όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος, γέμισε …τρία λεωφορεία με τρόφιμα και φάρμακα!!..
Και αυτά τα ερπετά της καθημερινότητας, αυτού του υψηλού ηθικού είδους ειδήσεις δεν τις προωθούν!. Βλέπετε, δεν έχουν αναγνωσιμότητα. Αν ξαναμαλώσουν δυο παίχτες, ή πέσει καμιά κροτίδα, ή σκάσει κανένα λάστιχο από το αυτοκινητάκι που μεταφέρει τραυματίες στο γήπεδο, ή καεί ο εξωτερικός γλόμπος του Arena θα το γράψουν. Θα το στείλουν και στην ξερακιανή κυρία στο εξωτερικό… Αυτές είναι ειδήσεις!.. Όχι ότι, φίλαθλοι της ΑΕΛ, πολλοί των οποίων βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, μάζεψαν …τρία φορτηγά ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα. Σιγά. Ούτε 4 φορτηγά δεν ήταν!...
Δε μας χέζετε ρε Νταλάρες!..
**Κώστας Μπετχαβές

Δεν υπάρχουν σχόλια: