Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

9 προνόμια του.. να είσαι .....Γαύρος!!!

9...  προνόμια του..     να είσαι .....Γαύρος!!!


9  προνόμια του..     να είσαι .....Γαύρος!!!


1.Ξυπνάς με κέφι κάθε Κυριακή γιατί έχει η ομάδα σου αγώνα και είσαι 1000%σίγουρος για την νίκη!!
2. Μετα  από κάθε αγώνα γυρνάς σπίτι σου χωρίς νεύρα, δεν μαλώνεις ποτέ με την γυναικα σου!!

3.δεν αγχώνεσαι πότε κατά την διάρκεια του αγώνα ακόμη και αν η ομάδα σου δεν παίζει καλά. γιατί είσαι  σίγουρος οτι θα καθαρίσουν για σένα οι άρχοντες του αγώνα,!!

4 .Ξέρεις πάντα ότι στις κληρώσεις για το κύπελλο Ελλάδος  θα κληρωθείς με εύκολες ομάδες.!!!

5.  Δεν έχεις ποτέ αγωνία κατά την διάρκεια της χρονιάς για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.!! γιατί αυτό το γνωρίζεις ήδη από τον Αυγούστο. οτι θα το πάρει η ομάδα σου/

6.δεν υπάρχει φόβος να πάθεις καρδιακό επεισόδιο ούτε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδος σου στο ....Ελληνικό πάντα πρωτάθλημα.

7.κατα ιη διάρκεια  αγώνα της ομάδος σου έχεις το προνόμιο  αν  ο αγώνας ειναι βαρετός  να παίξεις και κανένα ταβλακι  με κάποιον συνοπαδο σου μιας και είσαι σίγουρος οτι η ομαδαρα σου είτε παίζει καλά είτε όχι θα κερδίσει!!!

8.Αν η ομαδαρα σου όταν παίζει στην ευρωπη χάσει και αποκλειστεί όπως συμβαινει πάντα , η στεναχώρια σου φεύγει γρήγορα και παρηγορείσαι  ότι  στο Ελλάδα  η ομάδα σου θα είναι και πάλι πρωταθλήτρια και κυπελλούχος.

9. Έχεις και ήσυχη την συνείδηση σου  γιατί βλέπεις οτι ο μεγαλομετοχος της ομάδος σου είναι  τόσο κάλος... άνθρωπος και  χριστιανός, βλέποντας  πόσο βοηθάει τους ...σεισμοπαθέις ...την εκκλησιά και την γιουνισεφ     και καμμια 15αρια  "φτωχες¨ ..ομαδες της σούπερ λιγδας   Πλατανιαδες καλλονιτσες πανιωνιτσες κλπ.   !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: