Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ !!!

Το τέλος του Εργοτέλη

Τις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από 14 χρόνια αποχαιρετά ο Εργοτέλης. Τις τελευταίες ημέρες δεν δρομολογήθηκε η παραμικρή εξέλιξη που να έδειχνε ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα συνέχιζε την προσπάθειά της στη Football League και οι τίτλοι τέλους φάνηκε ότι θα έμπαιναν από το πρωί της Τρίτης.
Λίγο μετά τις 15:00 οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» ενημερώθηκαν από τους Γιάννη Δασκαλάκη, Σταύρο Μεσσαριτάκη ότι το μοιραίο δεν απεφεύχθη και έτσι ο Εργοτέλης αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει, βέβαια, είναι να σταλεί η σχετική απόφαση στη διοργανώτρια αρχή.
Τα χρέη ύψους 5 εκατ. ευρώ ήταν αδύνατο να προσελκύσουν οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και πλέον αυτά που αφορούν προς το Δημόσιο ακολουθούν τον Δημήτρη Παπουτσάκη, ενώ η επόμενη κίνηση θα είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ και η απόσυρση.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές προς τους ίδιους, αλλά και τρίτους.

Την… κάνουν ένας, ένας από τον Βόλο
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ   ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!! ΟΜΑΔΕΣ  ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΑΚΟ ΜΕ  100 ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ,,,ΜΕΓΑΛΟΙ  ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ  ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ !!
 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ  ΠΟΥ  ΧΩΡΙΣ ..ΒΟΗΘΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ..... ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ  ...ΧΟΝΔΡΑ!!! ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!
ΣΤΟ ΚΑΛΟ  ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ   ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: