Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Βαρελα ..εισαι τρελα!!!!


Φιλική νίκη με σκορ 6-0 για την ΑΕΛ στον Τύρναβο απέναντι στην τοπική ομάδα, σε ένα ματς 80 λεπτών με κεντρικά πρόσωπα και σκόρερ τους Νίκο Βαρέλα και Σεμπαστιάν Ναγιάρ.
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν επέτρεψε να γίνει ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν μειώνει το επίτευγμα του Ουρουγουανού ο οποίος σημείωσε τα 5 από τα 6 γκολ των «βυσσινί» (20’, 30’, 50’, 61’, 66’), καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια της ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής του ποιότητας.
Σκόρερ χρίστηκε στο 57’ και ο «άσωτος υιός» Ναγιάρ (57’), που πήρε… συγχωροχάρτι και επέστρεψε, έχοντας στο ενεργητικό του επίσης δυο δοκάρια με ισάριθμες κεφαλιές. Αρκετά βαρύς, δυσκολευόταν να ακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας, αλλά τουλάχιστον έδειξε ελαφρώς πιο ορεξάτος και φιλότιμος σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν. Παραμένει, ωστόσο, ακόμη ερωτηματικό για την ΑΕΛ.
Κατά τα άλλα, ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος κατέθεσε ανθοδέσμη στην προτομή του αείμνηστου φίλου και συμπαίκτη του στη «χρυσή» ΑΕΛ των 80ς, Γιώργου Μητσιμπόνα, δοκίμασε τον Κοντοχρήστο σε ρόλο χαφ για ένα ημίχρονο (ενόψει, προφανώς, και της επικείμενης απουσίας του Αναστασόπουλου) και έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα.
Το ματς έληξε 10 λεπτά πριν από την κανονική του διάρκεια εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Έτσι κι αλλιώς ανταγωνισμός δεν υπήρχε και τα όποια συμπεράσματα ενδιέφεραν τους δύο προπονητές είχαν ήδη εξαχθεί…
Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Νασιάκος, Λούγκος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιάγκος, Νούσιος.

Έπαιξαν και οι: Σβερκούλης, Μανιώτης, Κεσίδης Γελάλης, Βούζας, Κοντοθανάσης, Χαβίλας
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ζέρης, Ναγιάρ, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης, Πάτο, Καπός.

Έπαιξαν και οι: Πατσογιώργος, Μπανούσης, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Χοτζάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: