Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

Δύο, τρεις σκέψεις...του Αθανασιου Ολύμπιου !!!



Δύο, τρεις σκέψεις...
Οι τζιχαντιστές μπαίνουν, όποτε θέλουν στην ελληνική επικράτεια και οι οπαδοί της ΑΕΛ απαγορεύεται να πάνε στην Ηγουμενίτσα. Άρα οι δεύτεροι είναι πιο επικίνδυνοι.
Η αστυνομία και γενικά οι αξιωματούχοι της Ηπείρου είναι γατόνια, δεν περνάει μύγα στα μέρη τους. Άρα προτείνω να μετατεθούν στο Αιγαίο, όπου θα φανεί περισσότερο το άξιο έργο τους. Η τοποθέτηση μιας κλούβας και δύο διμοιριών ματ στην αρχή ενός τούνελ ήταν πραγματικά μεγαλοφυές.
Οι οπαδοί της
...ΑΕΛ έκαναν ένα τέλειο μαύρισμα περπατώντας ημίγυμνοι 9 χλμ στην ηπειρώτικη φύση, εκτός της θαυμάσιας γυμναστικής. Επίσης διένυσαν 300 χλμ με λεωφορείο για να μάθουν, ότι είναι επικίνδυνοι και απαγορεύεται να πάνε στο γήπεδο. Ήταν ήδη στο γήπεδο 200 χούλιγκανς, σκέψου, τι θα γινόταν με άλλους 100?!
Εκτός αυτού πιστεύω, ότι η ελληνική οικονομία πάει πολύ καλά. Έτσι μπορεί η δημόσια αρχή να αρνηθεί σε μια εταιρεία εκατό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και στους μαγαζάτορες μιας περιοχής την κατανάλωση τροφών και ποτών από εκατό άτομα. Ίσως θέλουν να τονώσουν την ανάπτυξη εκεί πάνω στα βουνά, όπου ο Γιώργος ξεπούλησε σουβλάκια, λουκάνικα, παϊδάκια, μπύρες κλπ
Πάντως εκπληκτική ήταν και η μέριμνα της διοίκησης, όπου μας άφησε να χαρούμε την ηπειρώτικο ήλιο και τοπίο, κάνοντας τον κόσμο της να αισθάνεται ελεύθερος και μόνος. Έστειλε δε και την ομάδα να σταματήσει στην Ανάληψη να χαρούμε μαζί με τους παίκτες στις 2 τα ξημερώματα.
Ήταν πολύ ωραία ημέρα η χθεσινή. Προλάβαμε να δούμε και το 2ο ημίχρονο από το 62' και μετά και χαρήκαμε και για αυτό.
Το ερώτημα γιατί δεν πήγαμε με αυτοκίνητο, τα ίδια χρήματα ήταν,
ήταν απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί οι εκδρομές με πούλμαν είναι για χούλιγκανς, και εσύ παλιόγερε, που γράφεις, πρέπει να ντρέπεσαι, που θες να γουστάρεις εκδρομή όπως παλιά.
ΥΓ έπιασαν οι κατάρες της ανατολικής και του πήλα για τα απαράδεκτα υβριστικά συνθήματα της περασμένης Κυριακής στα παλιόπαιδα των συνδέσμων.
Τα λέμε ξανά στην υπέροχη τοποθεσία των Τρικάλων.
ΥΓ2 Μπράβο στα παιδιά των συνδέσμων ΑΛΚΑΖΑΡ και ΜΟΝΣΤΕΡΣ. Ήταν εκπληκτικοί και κύριοι με τα όλα τους. Ήταν τιμή μου, που συνταξίδεψα.

Αθανάσιος Ολύμπιος

























Δεν υπάρχουν σχόλια: