Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Υπεροχη παρεα !!!


ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΕΜΑΤΗ ΑΕΛ ΦΥΣΙΚΑ.
Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ  ΟΤΙ ...ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ . ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ  ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ  ΕΙΠΕ Ο ΣΑΚΗΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ ΜΑΣ !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ... ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ  ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ  ΤΗΝ  ΑΕΛ ΠΟΥ  ΤΗΝ  ..ΥΠΕΡΑΓΑΠΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΑ ΤΟΥ !!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΣΙΝΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΚΟΥΣΟΥΝ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ.!!!
ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑ  ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ  ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ .
KOSTAS VEROS

χθες ειχα την χαρα να ειμαι με μια παρεα φιλαθλων που λατρευουν την ΑΕΛ κ με τον Σακη Τσιωλη.....ειπαμε παρα πολλα που δεν θα ηταν καθολου σωστο να τα αναφερω εδω......αν με το καλο ο Σακης μεινει..θα τα πει την πεμπτη...οπως δεν θα πω αν ο Τσιωλης ειναι καλος προπονητης ..επειδη ειναι φιλος μου [ την γνωμη μου την εχω για μενα ] κ πολλοι μπορει να μην συμφωνειτε κ καλα θα κανετε. Αυτο που θα πω ομως.ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος ..λατρευει την ΑΕΛ , σεβεται απολυτα τον κοσμο της κ τα ονειρα που εχει για την ομαδα...δεν εχουν ταβανι...κ επισης θα δουλεψει πολυ σκληρα κ θα οργανωσει την ΑΕΛ..σε ολα τα επιπεδα.....κ φυσικα θα κριθει κ αυτος στο τελος οταν θα εχει ''φτιαξει'' την δικη του ομαδα................κ για το τελος θα πω κατι που καποιοι ισως να μη το ξερουν ...οι νεοτεροι ισως....Ειναι πολυ καλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ..με ηθικες αρχες κ ευαισθησιες...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: