Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

Νταβίντ Τόρες.


Η πιάτσα των ατζέντηδων
Μεταγραφικό «κανάλι» του agent Σεβιγιάνο με την ΑΕΛ!



Η ΑΕΛ τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό κι ένα από τα ονόματα που έχoυν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Νταβίντ Τόρες.
O εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος απ΄ το πέρασμά του από τον Πλατανιά την διετία 13-15 (63 συμμετοχές, 18 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλαβές (6 συμμετοχές).
Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν ο Άγγελος Αναστασιάδης στον Πλατανιά με τον Μακεδόνα κόουτς να διατηρεί καλή άποψη για τον Ισπανό επιθετικό με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Ατζέντης του είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ντομίνγκο Σεβιγιάνο.
Κι όπως χαρακτηριστικά λέγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων, από την στιγμή που οι «βυσσινί» αποκτήσουν τον Τόρες τότε αυτομάτως θα ανοίξουν και μεταγραφικό... κανάλι με τον εν λόγω agent ο οποίος διατηρεί πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο πελατολόγιό του και αρέσκεται να συνεργάζεται με ελληνικές ομάδες, έχοντας κάνει μέχρι σήμερα δουλειές με τον Αστέρα, τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: