Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ...ΜΑΝΑΝΤΖΑΡΑΙΩΝ!!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗς 189ης ανακοινωσης !!!
Ηταν..... ενα καυτο μα πολυ καυτο μεσημερι του Ιουνη .!!!!
ΞΑΦΝΙΚΑ...!!! ο ηχος του τηλεφωνου ακουγεται και ο Θωμάς ο τεχνικός διευθυντής πεταχτηκε σαν ελατηριο στο κουδουνισμα του ....η φωνη του ηταν βαρια και κουρασμενη. .ποιος ειναι ?? ειπε εκνευρισμενος ...
καλησπερα κυριε Θωμά απαντησε μια βαρια μπασα φωνη .ειμαι ο κυριος Μειδανης ...απολυτη σιωπη!!!η απαντηση του Θωμα ..κοφτη και αποτομη....δεν ξερω κανενα ΜΕΙΔΑΝΗ κυριε του λεει.!!
αυτο το ονομα πρωτη φορα το ακουω!! η μαλλον για να μην σας γελασω το ακουω για δευτερη φορα !!! η πρωτη ηταν στην ταινια θα σε κανω βασσιλισα.. που ο βεγγος ειχε το ονομα Μειδανης..
σιγη ...για 15 δευτερα!!
είμαι παλαιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, του ειπε ..ειμαι Λαρισα και σας φερνω ενα παικταρα!!!
Μετα απο πολλα παρακαλητα και κλαμματα του κυριου Μιεδανη ο Θωμας τον λυπηθηκε ...και τον κερασε ενα φρεντο καπουτσινο σκετο στα μικελι!!!
Ξαφνικα εμφανιστηκε ενας χονδρος κυριος γυρω στα 120 κιλα τον εκοψε ο Θωμας....και συστηθηκε !!! my name is tselios sketo tselios!!! apolon smirnis .
η αντιδραση του Θωμα ηταν απροσμενη ..:::σηκωθηκε αργα αργα τους κοιταξε με βλεμμα αυστηρο και εκνευρισμενο.!!! και ειπε WOW seat ..!!! και χαθηκε αφηνοντας τους εκπληκτους και δεν πληρωσε ουτε τους καφεδες.!!!!
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ managers !! ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ!!!
ΠΑΕ ΑΕΛ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: