Κυριακή, Ιουνίου 12, 2016

«Σάλπι-σμα» από την ΑΕΛ ?? !!!


Περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΛ κατέχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τις... ευλογίες φυσικά του Αγγελου Αναστασιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «βυσσινί» χτύπησαν την πόρτα του διεθνούς επιθετικού, που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Πάρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό των Θεσσαλών.
Να θυμίσουμε πως ο «Σάλπι» είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ενώ τον Ιανουάριο βρέθηκε πολύ κοντά στον Πανιώνιο, αλλά τελικά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του. Αυτό δείχνει πως είναι προσεκτικός στις κινήσεις του και αν δεν πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για τον ίδιο, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Φυσικά η παρουσία του Αναστασιάδη αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τον 35χρονο επιθετικό, αλλά και η ΑΕΛ είναι ένα μέγεθος που δεν τον αφήνει αδιάφορο. Πέραν του Σαλπιγγίδη, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Θωμά Ναζλίδη. Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Βέροια, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Αναστασιάδη στον Πλατανιά.
Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης
Η αναφορά του Αλέξη Κούγια στην εποχή Πηλαδάκη και στα λάθη τα οποία έκανε προκάλεσε την αντίδραση του πρώην μεγαλομέτοχου της ΑΕΛ. Με προσωπική του ανακοίνωση κάνει γνωστό τον προβληματισμό του για το αν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αναφέρει τις υποχωρήσεις και τις οικονομικές θυσίες που έκανε τη χρονιά που πέρασε για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει κατηγορία και να αγωνίζεται στο AEL FC ARENA. Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας «απάντησε», μιλώντας για τρίτους που μπαίνουν ανάμεσά τους αλλά και «εκείνος που πληρώνει είμαι εγώ κι εκείνος που εισπράττει είναι αυτός (σ.σ. Πηλαδάκης)».
Ο Κούγιας αποφασίζει, οι οπαδοί αντιδρούν
Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΛ για την πρόσληψη Αναστασιάδη συνεχίστηκαν και χθες, με τον Αλέξη Κούγια με επίσημη δήλωσή του να τονίζει: «Τους οπαδούς μας τους ακούμε, υπολογίζουμε τη γνώμη τους, αλλά την τελική απόφαση την παίρνουν πάντα το ΔΣ και ο ιδιοκτήτης». Βέβαια η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν φαίνεται να ηρέμησε τους οπαδούς, καθώς διέψευσαν την ΠΑΕ που έκανε λόγο για μεμονωμένη κίνηση φιλάθλων και παρουσία τους στα γραφεία το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα οι «Μonsters» φάνηκε να τραβάνε το σχοινί καθώς σε ανακοίνωσή τους τόνισαν: «Ο Σύνδεσμος ενημερώνει πως χθες στα γραφεία της ΠΑΕ πήγε αντιπροσωπεία μας και όχι μεμονωμένοι οπαδοί για να εκφράσουν την αντίθεσή μας στην πρόσληψη του μπαοκτζή συνταξιούχου προπονητή στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: