Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

ΓΙΑΤΙ ? ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ ??

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΜΑΝΤΗ ΚΑΛΧΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ  ΟΤΙ  Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ  ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ  ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ  ... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΙ  ΝΑ ..ΠΑΡΑΙΤΕΙ ;;:: ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ... ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ  ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ  ΠΑΕ .
 ΕΠΙΣΗΣ  ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΙ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ .ΗΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ  ΜΕ ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΓΙΑ
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ  ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ  ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ  ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ  ΜΕ  ΕΣΤΩ  ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ  ΤΟΥΣ...   ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ..  ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ 
ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ  ΕΒΡΙΖΕ  ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ.. ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ  ΑΠΟ ΚΑΤΙ  .ΒΕΒΑΙΑ  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΣΤΟΣ  ΟΤΙ ΑΣΚΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΟΡ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ .ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΓΜΗ  ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ  ΤΟΝ  ΕΒΡΙΖΕ Ο ΜΠΕΟΣ  ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ  Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ  ΦΙΛΟΣ  ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ.!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ  Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ  ΠΟΙΗΜΑ...  ΠΟΥ ΛΕΕΙ.... ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΤΟ ΠΙ0 ΤΡΑΓΙΚΟ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ  ΛΑΘΟΣ!!!
ΠΡΟΧΘΕΣ  ΛΟΙΠΟΝ  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ   ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΞΙΔΑ ΕΜΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ  ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ  ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ  ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ  ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. 
ΑΛΛΑ  ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ  ΚΟΥΓΙΑ  ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣ ΝΑ  ΚΑΝΕΙΣ  ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣ  ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΩΛΗ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΚΑΝΕ  ΜΙΑ ΛΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ  ΟΤΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ  ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ  ΚΑΙΡΕΙ ΕΚΤΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!
ΕΤΣΙ   ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!
Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά των παλαιμάχων στις πρόσφατεςδηλώσεις Κούγια ήρθε μέσω απάντησης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία» από την Χρήστο Μιχαήλ.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πλέον προπονητής πήρε τον λόγο για τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ περί απαξίωσης των Βετεράνων προς το πρόσωπο του απαντώντας όμως στον γνωστό ποινικολόγο πως είναι σωστό να μην τσουβαλιάζει όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από την ομάδα αλλά και να δείχνει τον ανάλογο σεβασμό.
Η δήλωση: «Επειδή στους παλαιμάχους της ΑΕΛ συμπεριλαμβάνομαι και εγώ και επειδή ούτε έχω μπει ούτε και θα μπω ποτέ τζάμπα στο γήπεδο, παρακαλώ τον κ. Κούγια να μην τσουβαλιάζει τους πάντες. Όλοι έχουμε την αξιοπρέπεια μας. Δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο, αλλά θέλω στο μέλλον ο κ. Κούγιας να ασχολείται με σεβασμό στον θεσμό των παλαιμάχων την ΑΕΛ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: