Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

Αξιολόγηση και σέντερ φορ

Αξιολόγηση και σέντερ φορ

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει καθημερινά να βλέπει  παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου ώστε να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό.


Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει  τριάντα παίκτες και στόχος του Αναστασιάδη είναι να δουλέψει με είκοσιπέντε παίκτες. Αν αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε ακόμα υπάρχει μεγάλο κύμα φυγής που θα ξεπεράσει τους οκτώ ποδοσφαιριστές ίσως φθάσει και σε διψήφιο νούμερο.

Υπενθυμίζουμε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας: Καβουσάκης,  Πατσιογιώργος, Ξενοδόχοφ, Δαμιανάκης, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ζέρης,  Ρέντζας, Μασούρας,  Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος,  Βαρέλα, Κρητικός, Κουτσιανικούλης, Ουρτάδο, Ναγιάρ, Χοτζάλι, Ροβίθης, Πάτο Οσμάν, Μπόγιοβιτς, Καπός, Μαρουκάκης, Ναβάρο, Φατιόν, Γκόλιας.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες εκεί που ρίχνει μεγάλο βάρος στο μεταγραφικό τομέα η λαρισινή ομάδα είναι στην απόκτηση ενός σέντερ φορ για τον οποίο έχουν γίνει προτάσεις και αναλύονται ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις θέσεις του επιτελικού μέσου και του επιθετικού χαφ.

Πάντως η ονοματολογία θα συνεχισθεί αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: