Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

τι σχεση μπορει να εχει/...!!! Ο Αγγελος,.. ο Ναζλιδης . ..και ο Μητροπολιτης Δαμασκηνός???


Η σχέση Αγγελου - Ναζλίδη και το προβάδισμα της ΑΕΛ
Τα...ξίφη τους για την απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη διασταυρώνουν Αρης και Λάρισα. Το «βυσσινί» δέλεαρ στην
προκειμένη περίπτωση για τον 29χρονο επιθετικό εκτός από την συμμετοχή της ΑΕΛ στη Superleague (και όχι στη Football League όπου είναι να λάβει μέρος την επόμενη σεζόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης) ακούει στο όνομα Αγγελος Αναστασιάδης.
Ο Άγγελος είχε τον Ναζλίδη ποδοσφαιριστή στον Πλατανιά ενώ ήθελε και επεδίωξε να τον πάρει μαζί του και στον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.
Ο Ναζλίδης ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μακεδόνα κόουτς, κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στο σύλλογο των Χανίων.
Η εξαιρετική χημεία τους αποτυπώθηκε όχι μόνο από τις κοινές επισκέψεις τους στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπουλης Κυδωνίας και Αποκορώνου προκειμένου να πάρουν την ευχή του Μητροπολίτη Δαμάσκηνου, αλλά πρωτίστως απ΄όσα δήλωνε δημοσίως εκείνη την περίοδο ο Ελληνας επιθετικός, σχετικά με τις αλλαγές που επέφερε στην ομάδα ο ερχομός του έμπειρου κόουτς.
«Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα τακτικά και ορισμένες αντιλήψεις που έχει ο κύριος Αναστασιάδης από τα χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο. Πέρασε αρκετός καιρός προκειμένου να καταλάβουμε τι ζητάει. Κάποια στιγμή ήρθαν τα αποτελέσματα.
Πιστεύω έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο να αφομοιώσουμε όσα ζητάει μέσα στο γήπεδο και να βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο τερέν. Ο κύριος Αναστασιάδης αποτελεί έναν τεράστιο προπονητή και μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι τιμή -όλων μας- που δουλεύουμε μαζί του στον Πλατανιά».
Μετά από όλα εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί στη Λάρισα έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της μεταγραφής του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: