Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Η ΑΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ  ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΕΚΤΟΝ
ΕΚΡΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ .
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ¨¨ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ   ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ  ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ   ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ  ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΔΕΝΞΕΡΩ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΡΙΝΓΚ -ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ 
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ,.
Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΕΙΤΕ  Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ .ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ  ΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ  ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ  ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  Η ΟΜΑΔΑ..... ΜΟΥ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ .ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΚΑΙ  ΜΑΤΡΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ   ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ  ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ  ΔΩ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ  !!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ!!

ΑΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΛΟΠΟΝ Η ΠΑΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ  ΔΕΙ ΜΕ ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΣΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ .
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ   ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Για να δεις πως σκέφτονται οι  Γερμανοί  το ποδόσφαιρο και πώς αντίμετωπιζουν τους φιλάθλους. τρόπος λειτουργίας των συλλόγων της Μπουντεσλίγκα μοιάζει με τις υπόλοιπες γερμανικές επιχειρήσεις. Δεν τις στραγγαλίζουν τα χρέη. Βασίζονται περισσότερο στα έσοδα που αποκτούν και στη συνέχεια επενδύουν στο παιχνίδι, ενώ διαφέρουν ακόμη και στο ζήτημα αντιμετώπισης των φιλάθλων.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλές. Στην Μπουντεσλίγκα, ο μέσος όρος για τα φθηνότερα από αυτά μόλις ξεπερνούν τις 10 λίρες.

Στην Πρέμιερ Λιγκ αντίθετα οι φίλαθλοι πληρώνουν περίπου 28 λίρες. Για να εξασφαλίσουν την είσοδο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας τους για τη σεζόν, οι Γερμανοί πρέπει να καταβάλουν περίπου 207 λίρες και οι Βρετανοί 468.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να παρακολουθήσει κανείς παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου, έστω και όρθιος, με 12 λίρες, ενώ ακόμη και 9 λίρες είναι αρκετές για να δει κανείς από κοντά την Μπορούσια Ντόρμουντ. Τιμές που δεν συγκρίνονται με τις 30 λίρες στην πιο... φτηνή γωνιά του Ολντ Τράφορντ ή για ένα παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.


Όταν ο Ούλι Χένες ρωτήθηκε γιατί η ομάδα δεν ανεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου ήταν αφοπλιστικός.
«Δεν πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι είναι αγελάδες που πρέπει να τις αρμέξουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι για όλους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και την Αγγλία», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: