Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

.ΝΥΧΑΡΗΣ ? ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ? ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΡΙΑΝΑΚΙΑ!!!Νύκταρης...speaking!

Νύκταρης...speaking!



Με τόλμη και αρετή ο Ηρακλής Νύκταρης βγήκε στα FM της Θεσσαλονίκης και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που έχει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς και την πιθανή ανάμειξή του στα διοικητικά δρώμενα του Αρη.
Μεταξύ άλλων μάλιστα ανέφερε πως στο παρελθόν επιχείρησε να πείσει τον Καρυπίδη να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ και αργότερα τον Εργοτέλη.
Και επειδή τα άτιμα τα γραπτά πάντα μένουν τι θα λέγατε να θυμηθούμε όσα έγραφε «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 8/1/15 αναφορικά με το τότε project της ενασχόλησης του Νύκταρη με τον ΟΦΗ με «συμπαίκτη» ποιον λέτε; Τον Θεόδωρο Καρυπίδη!
Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ:
«Πρωτοβουλία για την σωτηρία του ΟΦΗ προτίθεται να αναλάβει ο Ηρακλής Νύκταρης, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην πρόσφατη γενική συνέλευση του συλλόγου. Εγχείρημα που εφόσον τελικά πάρει… σάρκα και οστά δεν θα το στηρίξουν μόνο οι φίλοι του εξωδιοικητικού παράγοντα στο Ηράκλειο, αλλά και εκτός Κρήτης.
Ενας εξ αυτών και ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης, με τον οποίο ο Νύκταρης συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας κι όποτε οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν κάνουν καλή παρέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: