Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

Πρώτη για ΑΕΛ μπροστά στον κόσμο της! και... παρατραγουδα!!








Με όνειρα για κάτι καλό στην επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ, ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός, έγιναν στο AEL FC Arena, μπροστά σε αρκετό κόσμο της Λάρισας.
Επίσης, εκτός από την προπόνηση έγινε και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση.
Δυστυχως  ομως δεν ελειψαν και  τα υβριστικα  συνθηματα   τα  οποια   απογοητευσαν  πολλους οπαδους   που εφυγαν  θυμωμενοι  , απογοητευμενοι , και ξενερωμενοι  απο την  1η  της  ομαδος,  που ηταν μια  απο τις χειροτερες στην  νεωτερη ιστορια  της ΑΕ Λ !!
Ο κυριος Κουγιας  πρεπει αμεσα   να  μιλησει  με  τους   οργανωμενους  και να  τα βρουν  για  το καλο της ΑΕΛ
Να σημειωσουμε  οτι δεν ειναι λιγοι  οι οπαδοι  που  σκεφτονται  να  μην παρουν διαρκειας  εξ αιτιας  ολων  αυτων  που  συμβαινουν.!!!

ΚΑΘΙΣΤΕ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΑ  ΒΡΕΤΕ!! Η ΑΕΛ ΕΧΕΙ  ΑΝΑΓΚΗ  ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ  ΟΠΑΔΟΥΣ   ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ Η  ΟΧΙ  ΟΛΟΥΣΣΣΣ   
ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ  ΑΕΛ  ΚΑΙ  ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΠΟΥΝ   ΑΣ  ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ  ΚΑΙ   ΑΣ  ΒΡΕΘΕΙ  ΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: