Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

H απόψυξη του «Κούτσια»


Η συμφέρουσα… απόψυξη του «Κούτσια» στη Λάρισα
Η επιστροφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στη… φαρέτρα του Αγγελου Αναστασιάδη ήταν μια εξέλιξη που βόλεψε και τις δύο πλευρές στη Λάρισα.
Ως γνωστόν η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε προ ημερών την απόφαση να βγάλει από την «κατάψυξη» τον ποδοσφαιριστή και να τον εντάξει εκ νέου στο (ενεργό) δυναμικό του συλλόγου.
Μετά από σχετικό αίτημα του «Κούτσια» και προσωπική συζήτηση με τον Αναστασιάδη ο παίκτης επανήλθε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και υπολογίζεται κανονικά. Κι εδώ που τα λέμε μια κουβέντα ήταν να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Μπορεί ο άλλοτε «Μέσι των φτωχών» να μην συμπεριλαμβάνονταν στα πλάνα του Αγγελου, ωστόσο είχε ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΛ.
Και επειδή σε πρώτο χρόνο αρνήθηκε να σπάσει το συμβόλαιο χωρίς την προβλεπόμενη αποζημίωση το «game over» στάθηκε αδύνατον να ολοκληρωθεί. Το «βελούδινο διαζύγιο» δεν αποδείχτηκε υλοποιήσιμο για τους «βυσσινί», σε εποχές όπου μετράνε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που βγαίνει απ΄το ταμείο.
Και εκείνη η πρόταση που περίμενε ο παίκτης από την Κύπρο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο «νησί της Αφροδίτης» δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.
Προκειμένου λοιπόν η ΑΕΛ να μην πληρώνει έναν παίκτη για να… κάθεται και από την πλευρά του ο Λαρισαίος μέσος να βγάλει «αράχνες» απ΄την απραξία, κρίθηκε προτιμότερο να συνεχίσουν την συνεργασία τους και για τον επόμενο χρόνο.
Τέλος καλό, όλα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: