Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

Στηρίζει τον Αναστασιάδη

Η ΑΕΛ προσπαθεί να βάλει τέλος στις φήμες γύρω από την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη ενώ σήμερα ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ,  διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας «GOAL» το οποίο αναφέρει πως ο Μακεδόνας τεχνικός είναι «ξένο σώμα» από την ομάδα.
Αυτό έρχεται ως συνέχεια στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια χθες στο ραδιόφωνο της ομάδας που εξέφρασε την ικανοποίηση του που στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Στην ΑΕΛ αφήνουν, επίσης, να διαρρεύσει πως ο εν λόγω τεχνικός θα έχει την πλήρη στήριξη της ομάδας σε βάθος χρόνου ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.
Ο Αναστασιάδης στο θέμα αυτό δεν τοποθετείται και φαίνεται πως παραμένει συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι θέλοντας να βγάλει από τους παίκτες του όλες τις δυνατότητες που πιστεύει πως έχουν για να ανταποκριθούν στην Σούπερ Λίγκα. Το πρόγραμμα των «βυσσινί» είναι δύσκολο αλλά άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πως με θετικές εμφανίσεις θα κερδίσουν την συμπάθεια του κόσμου κυρίως για την αγωνιστικότητα τους και δουλεύουν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: