Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

«Είναι ένας προικισμένος προπονητής!!

Αποθεώνει Άγγελο ο Αβραάμ στο Μetropolis 95,5

Για όλους κι για όλα μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Ανδρέας Αβραάμ.


Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Αβραάμ και μίλησε για τη χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, τους στόχους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αν ήταν έκπληξη η νίκη σας ή αν το περιμένατε: «Το περιμέναμε βάση με αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Όταν παίζουμε στην έδρα μας μπαίνουμε για να τους κερδίσουμε όλους. Άρα για εμάς δεν ήταν έκπληξη ότι κερδίσαμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει με τον κόσμο που έχει».

Για την τακτική που ακολούθησαν: «Θέλαμε να περιορίσουμε τις επιθετικές ικανότητες του Ολυμπιακού και όταν έχουμε την ευκαιρία να βγούμε μπροστά  να το κάνουμε. Ακολουθήσαμε ότι ήθελε ο προπονητής μας. Αγγίξαμε το τέλειο. Ήμασταν σωστά τακτικά και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Για το αν ήταν κακός ο Ολυμπιακός ή τον αναγκάσατε: «Εμείς τον αναγκάσαμε να είναι τόσο κακός ο Ολυμπιακός».


Για την επιλογή του Μπέντο να βάλει δυο επιθετικούς: «Σαν ομάδα και σαν παίκτες σπάνια βλέπουμε τον αντίπαλο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πλάνο».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι ένας  προικισμένος προπονητής, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και έχει μάθει να αγωνίζεται για τρόπαια. Εγώ τον ξέρω προσωπικά από την κοινή μας θητεία στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου και είναι ένας μεγάλος προπονητής».
 Για τον αν είναι στόχος η παραμονή: «Στόχος για εμάς είναι κάθε παιχνίδι να βλέπουμε ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται, θέλει χρόνο, όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε πολύ καλύτεροι και ο χρόνος κυλάει με το μέρος μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα με δυο γκολ και θα προσπαθώ να δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα για την ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Άμα ήσουν σήμερα στη Λάρισα και έβλεπες τι γίνεται στους δρόμους θα καταλάβαινες. Είναι χαρά για εμάς να βλέπουμε όλο τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος και θα προσπαθήσουμε να είναι έτσι μετά από κάθε παιχνίδι. Άμα είναι δίπλα ο κόσμος μαζί με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Λάρισα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και μπορεί να κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική τόσο στην κορυφή, όσο και στην παραμονή. Η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον καθένα φέτος».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: