Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Ακυρος ο...συναγερμός στον Πηνειό


Πληροφοριοδότης
Ακυρος ο...συναγερμός στον Πηνειό
H… μεταγραφή του Σπανού στην ΑΕΛ, του Κούγια στον ΠΑΟΚ και η θεσσαλική «σφήνα» του Τσακίρη – Διαβάστε στον «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ».  
Εκτός από τις κλασικές πληροφορίες και τα παραδοσιακά σενάρια σχετικά με τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών και την all time classic προπονητολογία στους πάγκους που «τρίζουν», κυκλοφορούν και κάποια “project” στο…pre game των μεταγραφών του Ιανουαρίου που αφορούν τις «μεταγραφές» μεγαλομετόχων και βγάζουν γούστα!
Ασχετα αν κάποια από αυτά «καίγονται», ή καλύτερα διαψεύδονται εν τη γενέσει τους απ΄τους πρωταγωνιστές. Όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με το σενάριο που «οργίασε» στην πόλη της Λάρισας τις τελευταίες ημέρες και έφερνε τον Γιώργο Σπανό να αφήνει τον Ατρόμητο και να μετακομίζει στης Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό για λογαριασμό της ΑΕΛ το ερχόμενο καλοκαίρι, με την προϋπόθεση πως η θεσσαλική ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Superleague.
Στην ανεξέλεγκτη φημολογία τίτλους τέλους έβαλε ο ιδιοκτήτης της περιστεριώτικης ΠΑΕ.
«Όλα αυτά είναι εντελώς ανυπόστατα. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και απορώ από πού και πως βγήκαν αυτές οι φήμες» ήταν τα …ξεκάθαρα λόγια του Γιώργου Σπανού στην ιστοσελίδα  b2magazine.gr, σχετικά με το σενάριο που είχε άλλα δύο ζουμερά «tips», τα οποία και δεν επιβεβαιώνονται και φαίνονται τραβηγμένα απ΄τα…μαλλιά!
Το πρώτο αφορά τον Αλέξη Κούγια και τον φέρνει μετά την παράδοση της «βυσσινί» σκυτάλης στον νυν μεγαλομέτοχο του Ατρόμητου να παίρνει… μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (!) και να αναλαμβάνει επικεφαλής του νομικού τμήματος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ!
Το δεύτερο tip του ίδιου σεναρίου έχει να κάνει με τη «σφήνα» του Κωνσταντίνου Τσακίρη για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ, την στιγμή που ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου μόλις πριν από δύο μήνες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο contra.gr, δήλωσε σκληρά μετανιωμένος για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να το ξανακάνει.
«Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχω κρατήσει το 2% στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι για να μη μου την "πέφτουν" διάφοροι να πάρω άλλη ομάδα, να υπάρχει το ασυμβίβαστο. Είναι και συναισθηματικοί οι λόγοι βέβαια» είχε τονίσει σε εκείνη τη συνέντευξη ο Τσακίρης, κάτι που προφανώς και δεν έλαβαν υπόψιν οι «εμπνευστές» του σεναρίου περί ενδιαφέροντος για την αγορά της ΑΕΛ.
Συμβαίνουν κι αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: