Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

«Αρέσει» στην ΑΕΛ ο Ζιαμπάρης


 

Η ΑΕΛ ψάχνει και δεύτερο στόπερ, με τον ταλαντούχο Έλληνα να είναι - σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - ψηλά στην λίστα των «βυσσινί». 

Το «σαφάρι» ενίσχυσης της ΑΕΛ δε σταματά, με τους «βυσσινί» να προχωράνε όλα τα... μέτωπα που έχουν ανοιχτά. Ο Ικαούνιεκς ανακοινώνεταιτου Τικίτο τελειώνειο Θεοδωρόπουλος είναι κοντά, όμως αυτές, μαζί με τις δύο ήδη επίσημες προσθήκες των Μασαλέσα και Γκγιέγο δε θα είναι οι μόνες. 
Πέρα από επιθετικό, τουλάχιστον έναν από την Αργεντινή, η ΑΕΛ θέλει δεδομένα και ακόμα ένα στόπερ, με το όνομα του Νίκου Ζιαμπάρη να είναι ψηλά στην λίστα των «βυσσινί» Βέβαια, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αφού, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έκανε προσφυγή και θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, πολλές είναι οι ομάδες που τους... γυάλισε. 
Και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Mε πολύ καλά στοιχεία, σε ιδανική ηλικία, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και στις τρεις σεζόν που φοράει την φανέλα του Ηρακλή, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: