Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

respect!!!


Κυριε το να αναλαμβανεις την ευθυνη της αποτυχιας σου ενω ηξερες οτι ηταν δεδομενη,... ,δεν ειναι μαγκια..ουτε και θα παρεις αλλοθι απο την πλειοψηφια του κοσμου !!
,και αυτο ειναι λυπηρο!!γιατι κανεις δεν θελει να βλεπει μια ΑΕΛ χωρις ταυτοτητα,χωρις το βασικο της στοιχειο που λεγεται τσαμπουκας ,κανεις δεν θελει ενα Αρενα να μοιαζει με γηπεδο Ξανθης και ΛΕιβαδιας..ΚΑΙ ΤΟ χειροτερο απο ολα ξερεις ποιο ειναι ?οτι επαναλανβανεις με εγλέζικη συνεπεια τα ιδια λαθη!!αυτο ειναι το χειροτερο!!
ενα απο τα πιο σημαντικα λαθη σου ειναι οτι συντηρεις ακομη τους αυλικους σου και τους χειροκροτητες σου!!τελικα απο οτι φαινεται δεν μπορεις να ζησεις χωρις..τοιουτους. και ας το γνωριζεις οτι ολοι αυτοι δεν σε αγαπανε απλα κανουν οτι ειναι ερωτευμενοι μαζι σου γιατι τους δινεις αυτο που ζητιανευουν ..οταν εξακολουθεις να δηλωνεις οτι αφουγκραζεσαι τον κοσμο της ΑΕΛ μεσα απο αυτο το σαπιο ραδιο η εισαι πολυ αθωος και αφελης η απλα πλανασαι !!!

παρ'όλα τα  τραγικα  λαθη  πιστευω οτι  υπαρχει  ακομη καιρος να  διασωσεις  καποια πραγματα  κανοντας το  αυτονοητο !!!Κ.Α.Λ.Ε.Σ .Μ.Ε.Τ.Α.Γ.Ρ.Α.Φ.Ε.Σ .
Μπορει  να  εχεισ  στοχο   φετος να  σωθει  η  ομαδα  αλλα  αυτο  δεν  σημαινει  οτι  θα  συνεχισεις να  αφηνεις να   διασύρεται  η  ομαδα  αρκετα πια!!!
κ.β

Δεν υπάρχουν σχόλια: