Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2017

Τσιώλης: «Κερδίσαμε πολλά σήμερα...»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε πως αυτή η νίκη δεν θα δώσει μόνο τρεις βαθμούς στην ομάδα του αλλά πολλά περισσότερα για την συνέχεια.

Για όλα τα θέματα της ομάδας μίλησε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια. Ο τεχνικός της ΑΕΛ αφού σχολίασε το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την ομάδα του αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήμουνα μέσα στα αποδυτήρια με τα παιδιά και παρά το γεγονός πως ήταν μία σπουδαία βαθμολογικά νίκη, κανένας δεν χαμογελούσε. Αυτό δείχνει πόση ένταση είχε το παιχνίδι και πόσο σημαντικό ήταν το ματς. Βάζει την ομάδα στο σωστό δρόμο, που θα μπει κι αυτό είναι σίγουρο. Σήμερα κερδίσαμε πολλά πράγματα. Τρεις βαθμούς, ποδοσφαιριστές κι αυτούς που ήρθαν και κάποιοι που δεν ήταν στο πλάνο μας.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο με τη διακοπή που έγινε βγήκαμε εκτός ρυθμού. Έγινε μία φάση που αμφισβητήθηκε από εμάς έντονα. Σε μια απόφαση που πήρε ο διαιτητής κι ενώ ο βοηθός είναι κοντά, αφήνει τη φάση να εξελιχθεί και μας δημιούργησε μεγαλύτερη νευρικότητα. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, μία ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμη και για το άσχημο. Ο τρόπος όμως που ο διαιτητής συμπεριφέρθηκε σε αυτή τη στιγμή όπως και σε άλλες περιπτώσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε είχαμε ένα πλάνο από χθες και προχθές, ξέροντας τις δυνατότητες του Πάμπλο από τη δεξιά πλευρά. Ετοιμάσαμε και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη όλη τη βδομάδα που μίλησε και με τον πρόεδρο και με μένα και μπορούσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Αυτό ήταν και το κλειδί στο παιχνίδι.
Παρά την αποβολή, η αποφασιστικότητα και ο ρυθμός που πήρε το παιχνίδι, έδειχνε ότι η ΑΕΛ δύσκολα δεν θα έπαιρνε το ματς. Φυσικά μετά το 1-1 ήταν μεγάλη και η βοήθεια του κόσμου που έσπρωξε την ομάδα στη νίκη.
Σε τρεις μέρες έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στον Πλατανιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Θα δούμε μετά την Κυριακή που θα βρισκόμαστε καθώς θα έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών. Τους είπα ότι με αυτή τη προσπάθεια και την αγωνιστική συμπεριφορά, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δικαιούνται να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ».
-για την απόκτηση επιθετικού: 
«Είμαστε ήδη σε αναζήτηση. Είμαστε κοντά σε κάποιον και θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθούν θετικά. Υπάρχει ένας παίκτης που τον βλέπουμε εδώ και αρκετές ημέρες. Θα πρέπει και ο πρόεδρος αυτή τη περίοδο να βάλει και το χέρι στη τσέπη του και δείχνει αποφασισμένος να φέρουμε τον επιθετικό που θα γεμίζει την περιοχή. Είναι ο παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα. Δεν παίρνεις ποδοσφαιριστές το Δεκέμβριο που θα προσαρμοστεί σύστημα πάνω του, αλλά παίκτη που θα ταιριάξει».
-για το αν χρειάζεται άλλη ενίσχυση: 
«Νομίζω πως έγινε ήδη υπέρβαση. Το Δεκέμβριο εγώ προσωπικά 18 χρόνια που είμαι προπονητής, δύσκολα κάνω αυτό το μήνα μεταγραφή. Είναι δύσκολο να βρεις παίκτη που να ταιριάζει στη φιλοσοφία και το σύστημα. Με αυτόν τον παίκτη που έρχεται είναι γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη από επιθετικό».
-αν είναι ικανοποιημένος από τα νέα αποκτήματα: 
«Σίγουρα ο Βιεϊρά (Μασαλέσα) στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο παίκτης που τον βλέπαμε στα video και λέγαμε πως αν έρθει στην ΑΕΛ θα κάναμε μία σπουδαία μεταγραφή. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα παιδιά που ήρθαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: