Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ!!!! ΘΕΛΕΙ.... ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ Η ΟΜΑΔΑ.!!!





Ειχα την τυχη να δω την ομαδα σχεδον σε ολα τα φιλικα και θα ηθελα να  να πω δυο λογια παντα καλοπιστα και για  το καλο της ομαδος.
Η ομάδα μετα απο τους δυο επίσημους αγώνες ειναι πολύ καλη  εχει ενεργεια δυναμη  και το κυριοτερο η επιθεση της ειναι φωτια  και πολυ παραγωγικη/ βεβαια  απο δυο μονο παιχνιδια δεν μπορεις να  βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.η ομάδα δειχνει να εχει ενεργεια δυναμη και  παθος   ,αν και στον χθεσινο αγωνα στο β ημερος μου φανηκε οτι εβγαλε καποια κουραση και  μερικα λαθη αμυντικα.ειδικα απο το λεπτο που βγηκε ο Αναστασόπουλος  και μετα..
η   εκτελεστικη ικανοτητα  του Μαρουκακη   μας εντυπωσιαζει  κανει τη δουλεια του μεχρι στιγμης τελεια.!!. σεντερ φορ που δεν χαριζει ..!!!  μεσα και εξω απ'την περιοχη..
-ο Μπανουσης  δεν είναι αυτος που περιμενουμε  αν δεν ανεβασει στροφες  και αν γυρισει και ο Ναγιαρ  δεν νομιζω να παιξει βασικος  γιατι ο Αναστασοπουλος δεν βγαινει απο την 11 αδα με τιποτα!!!
 Καβουσακη  κανεις λαθακια, αλλα δικαιολογεισαι γιατι υπαρχει το αγχος του να παιζεις σε μια μεγαλη ομαδα  οπως η Α.Ε.Λ, ομως η καρτα για καθυστερηση ενω κερδιζεις 3-1   ειναι απαραδεκτη΄.!!!  πρεπει να ξερεις ο τι  στον κοσμο της ΑΕΛ  ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕς  ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ  ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 70  ΜΕ 3-1!!
οσο για την αμυνα  δεν ξερω αλλα ο Γιοβανοβιτς η δεν ειναι ετοιμος ακομη ,η αν δεν βελτιωθει θα εχουμε προβλημα  με δυνατες ομαδες. Ας δουμε και τον Σουλιωτη  καποια στιγμη ... Μονιακης ειναι πολυ καλος παικτης  αλλα θελει ακομη λιγο να ελθει  στα ισια του. Ροβιθης ειναι και αυτος παικταρας αλλα θελει χρονο ακομη? 
Ο κυριος Ντοστανιτς πιστευουμε οτι  ξερει που ποναει η ομαδα και οτι θα πραξει  σωστα. ΜΗΝ ξεχναμε οτι  ο Ναγιαρ  ειναι ο παικτης που αποκτηθηκε  για να κανει τη διαφορα.. το  ιδιο και ο Κουτσια αλλα και ο Μπογιοβιτς ας περιμενουμε  ...μετα τα  επομενα 3-4 παιχνιδια  θα εχουμε  πιο πληρη εικονα της ομαδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: