Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Ο κ. Δημητρίου έχει πάρει εντολή ...!!!!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας αρχικά αναφέρθηκε… γελώντας στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας: «Θα ‘θελα να συμμετέχω κι εγώ! Θα ήταν ωραία…».
Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΛ πάρει άδεια για να συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν, μετά την κόντρα του με τον διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, ο κ. Κούγιας απάντησε: «Αλίμονο αν επιτρέψω εγώ προσωπικά, ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης, ο Κοντονής, η Πολιτεία και ο οποιοσδήποτε, αν ο κάθε κ. Δημητρίου κρίνει το αν θα πάρει άδεια η ομάδα μου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.
Τόσα χρόνια πληρώνω αυτό το ποδόσφαιρο και οικονομικά και με φθορά της προσωπικότητάς μου. Αυτή η φθορά μου οφείλεται σε αυτούς που ελέγχουν το ποδόσφαιρο, σε αυτόν που έβαζε ο Μητρόπουλος, ο Μαρινάκης, ο Πατέρας και ο Κόκκαλης.
Αυτοί λοιπόν που ήταν στο σκοτάδι, τώρα αναδεικνύονται από την δικαιοσύνη, γιατί εδώ και ένα χρόνο και πλέον, γίνεται μία πολλή σοβαρή έρευνα για τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα, να αδειοδοτούνται ομάδες που δεν θα έπρεπε να αδειοδοτηθούν και είναι πάρα πολύ σοβαρές και μεγάλες ομάδες.
Με συνεργασία του κ. Δημητρίου με τους υπευθύνους αυτών των ομάδων. Ο κ. Λακαφούσης ο εισαγγελέας λοιπόν, ψάχνει πως ‘γίναν τα δελτία, πως αδειοτούνταν οι ομάδες; Και σε αυτή τη διαδικασία, πάλι ο βασικός μάρτυρας ήταν ο Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Δημητρίου έχει πάρει εντολή, είμαι βέβαιος γι’ αυτό, να κλονίσει τη δική μου παρουσία στη Λάρισα. Πέρσι όμως που δεν έδωσε και πάλι αδειοδότηση στην ΑΕΛ δεν ήταν το ίδιο. Το κυριότερο από όλα. Το νομικό τμήμα πέρσι της ΑΕΛ, δεν συνεργάστηκε με το κράτος.
Όταν η ΦΙΦΑ κάνει σαφή διάκριση των δύο ανωνύμων εταιριών, δε μπορεί ο κ. Δημητρίου που έχει τελειώσει το λύκειο να τον έχουν βάλει εκεί σαν «δερβέναγα» να αποφασίζει για την τύχη του Παναθηναϊκού, ενώ έδινε αδειοδοτήσεις με πλαστές φορολογικές ενημερότητες τόσα χρόνια».
Συνεχίζοντας, ο γνωστός νομικός αναφέρθηκε και στο θέμα Μποροβήλου: «Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα θα έπρεπε να λειτουργούν για το καλό των ομάδων, όχι συγκεκριμένων προσώπων. Ασχέτως του αν είναι υπόδικος, δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Κυκλοφορούσε με ”παπάκι” και ξαφνικά εμφανίζεται με 500άρα Mercedes και είναι πάνω από τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Κούγια, τον Κομπότη, πάνω από όλους. Πρέπει να βρει η δικαιοσύνη πώς από το 1996 και έπειτα μπήκαν συγκεκριμένοι άνθρωποι σε συγκεκριμένα πόστα για να δούμε πως τελικά λειτουργεί το παρασκήνιο. Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Πατέρας, ούτε ο Μαρινάκης. Όλοι αυτοί που ήταν στο σκοτάδι έκαναν κουμάντο. Τώρα σιγά σιγά τους φωτίζει η Δικαιοσύνη…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: