Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΝΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ !!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ         ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ....
ΜΑΝΙΟ.. ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ..ΦΘΟΝΟ..ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ!!!
!!!!!

Κατ’ αρχάς, ο κομπλεξικός έχει μια μόνιμη “ξινίλα”.Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, η μούρη του είναι ένας διαρκής μορφασμός δυσαρέσκειας.
έχει το σύνδρομο εκείνο, το γνωστό ως “της κατωτερότητας“.
, ο κομπλεξικός παρατηρεί και ασχολείται διαρκώς με το τι κάνουν οι άλλοι.
χαρακτηριστικό του κομπλεξικού, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ακράδαντή του πεποίθηση ότι οι επιτυχίες των υπολοίπων δεν οφείλονται στις προσωπικές τους ικανότητες, στη δουλειά τους, στην προσπάθειά τους, κλπ, αλλά σε εξωγενείς παράγοντες
Το χειρότερο όμως απ΄ όλα τα χαρακτηριστικά του κομπλεξικού, το χαρακτηριστικό είναι που τον κάνει και ανυπόφορο. Τα άλλα, λίγο πολύ, μπορεί να τα αντέξει κάποιος (για τη μόνιμη ξινίλα δεν ξέρω, αλλά άντε να δεχτούμε ότι τα καταφέρνει και μ΄ αυτήν κάποιος), αλλά αυτό είναι πραγματικά ο πυρήνας των ιδιοτήτων του: ο κομπλεξικός, λοιπόν, βρίσκει μεγάλη ευχαρίστηση όταν οι γύρω του ΓΕΙΤΟΝΕς ΚΥΡΙΩΣ είναι δυστυχείς, για κάποιο λόγο. Και μπορείς να τον συναντήσεις δυσαρεστημένο (αυτή είναι η σωστή λέξη), όταν οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ του ευτυχούν.ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ!!

Τα κόμπλεξ μπορούν να ξεπεραστούν με την βοήθεια ενός ειδικού. Στην ουσία, ο ψυχολόγος βοηθάει το άτομο να αντικρίσει κατάματα τον εαυτό του, να αντιληφθεί τα ελαττώματά του.
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ...ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΕΛΙΚΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ .
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ 50 ΦΟΡΕΣ ΤΟ: ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΕΛ!!! ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΑΕΛ.!!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.Σέρεν Κίρκεγκορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: