Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2016

.Αμφίβολος ο Βαρέλα

Στην τελική ευθεία η ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τον Νίκολας Βαρέλα να είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον Άγγελο Αναστασιάδη ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.
Ο Ουρουγουανός κατά την χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και θα δοκιμάσει σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο AEL FC ARENA να μπει σε ρυθμούς ομάδας.
Παράλληλα σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο «Όμηρος» που θέτει εαυτόν στην διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού μαζί με τους Κουτσιανικούλη, Ποτουρίδη και Ντοντό που έως τώρα έχουν καταφέρει να βρεθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν αποκλείεται, κάποιος ή κάποιοι εξ’ αυτών, να μπουν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή.
Πάντως εκτός του αμφίβολου Βαρέλα που σήμερα θα βγουν πιο σωστά συμπεράσματα για το αν θα βρεθεί σε φουλ αγωνιστική κατάσταση, θα λείπει σίγουρα ο Δημήτρης Σουλιώτης που δεν έχει επανέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του, ενώ οι νεαροί Χοτζάλι, Καρατάσιος και Μασούρας που προπονούνται με την αντρική ομάδα θα αγωνιστούν σε 5 περίπου ώρες με την Κ20 σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: