Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Συνάντηση του συλλόγου των παλαιμάχων με τον κ. Κούγια, του κ Ντόστανιτς

Αυτό σημαίνει...    Α.(ένωση) .Ε .Λ




 Πρίν το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Λαμία πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συλλόγου των παλαιμάχων με τον κ. Κούγια, του κ Ντόστανιτς και όλων των ανθρώπων της ομάδας της ΑΕΛ.

 Απο την πλευρά τους οι παλαίμαχοι καλωσόρισαν τον νέο πρόεδρο , του ευχήθηκαν να πραγματοποιηθούν τα σχέδια που έχει για την ομάδα, που ειναι άμεσα συνδεδεμένα με τους φιλάθλους της. Του υποσχέθηκαν να ειναι κοντά , οταν χρειασθεί, και θα ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την δίκαιη αντιμετώπιση των συμφερόντων της ΑΕΛ. 


Ο κ. Κούγιας εξέπληξε ευχάριστα τα μέλη των παλαιμάχων, λέγοντας τους οτι τους θέλει δίπλα του, η ιστορία κ το ένδοξο παρελθόν της ομάδας ειναι αναπόσπαστο κομμάτι με την ύπαρξη της και τιμά τους αγώνες τους που έχουν κάνει περήφανους τους φιλάθλους της Λάρισας.
Στα παραλειπόμενα αξίζει να αναφερθεί οτι αποδέχτηκε την πρόσκληση να ειναι επίτιμο μέλος του συλλόγου, αν και την φανέλλα του βασικού θα πρέπει να ιδρώσει για να την αποκτήσει.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και ο προπονητής ο κ. Ντόστανιτς με την ευγένεια του, τις γνώσεις του κ την απλότητα του.
Χαιρετίζουμε και αισιοδοξούμε με την καινούργια σύνθεση της ΑΕΛ μας και είμαστε σίγουροι οτι μαζί και με τους φιλάθλους μας θα την ξαναδούμε στον θρόνο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: