Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

σχόλια οπαδών Α.Ε.Λ !!!

sakisplat  :Μου άρεσε η ομάδα χθές. Πολύ πειθαρχημένη, με πάθος, έδειξε όρεξη και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο έστω και κάτω απο αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Τα αποτελέσμτα καμιά φορά είναι και θέμα τύχης όμως όταν βλέπεις τέτοια στοιχεία δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος και αισιόδοξος.

                           Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά, μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Tio-Pepe: Έλεος! Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά ! Στην καινούργια προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καθηστε κάτω και βρείτε τα, δεν υπάρχει δικαιολογία για αποχή φέτος.. Ότι και να έχει συμβεί πριν από έναν χρόνο (ξέρουμε αλλά δεν το γράφω γιατί δεν είναι ανακοινωσημο), δεν πρέπει να εμποδίσει την αρμονική συνύπαρξη στο πέταλο, γιατί κακά τα ψέμματα, το είδαμε και σήμερα, καλοί οι Σ.Φ.Α. αλλά σίγουρα δεν είναι Monsters.. Χαλαρώστε λιγάκι ολοι, για το καλό της ομάδας. Στην τελική ρε παιδιά δεν μπορεί ο κάθε σύνδεσμος να απαιτεί αποκλειστικότητα στο γηπεδο. Ήδη μεγάλη μερίδα φιλάθλων το σχολιάζει πολύ αρνητικά, όπως και την συνολική στάση των Monsters τα τελευταία 3 χρόνια όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδας. Φέτος είναι η χρονιά μας, ας μην βγάλουμε τα μάτια μας ...


chris_AEL:


θα πω αυτο που σκεφτηκα στην αλλαγη του Μαρουκακη με τον Bojo και δεν το ειπε κανεις..
Ομαδα που στην β'εθνικη εχει παγκιτες τους Ξενοδοχοφ, Bojovic, Κουτσιανικουλη , Χοτζαλι και εκτος αποστολης τους Κρητικο, Ναγιαρ, Πατο, Μπανουση να ριχνει 3 γκολ αερα σε ντερμπι πρεμιερας ειναι μεγαλη υποθεση..
-αυτος ο ανεκδιηγητος διαιτητης δεν πρεπει να ξαναβαλει σφυριχτρα στο στομα του..
-χιλια μπραβο στον ντοστανιτς, φανταστικη δουλεια!
-μπραβο και στους φιλους της Λαμιας, ουτε ενα υβριστικο συνθημα
-Η θεση των Μονστερς ειναι στο πεταλο, τα υπολοιπα ειναι καρναβαλικια της κακιας ωρας..μετα απο τρια χρονια εχουμε ομαδαρα, προπονηταρα, γηπεδαρα και σοβαρη διοικηση και θυμηθηκατε να ανακοινωσετε αποχη Σαββατο ξημερωματα?? με ποια συνελευση??? τι ωρα εγινε και δεν πηρα γραμμη?? η ανακοινωση γιατι δεν ειναι ξεκαθαρη οπως ολες οι αλλες?? κοψ'τε την τρελα και στηριξ'τε οπως κανατε τοσα χρονια..εγω ημουν εκει και βραχνιασα διπλα στους Αλκαζαρ..βοηθησα την ομαδα..εσεις ποιον βοηθησατε σημερα απεχοντας??

panbal:

Το φάουλ στο γκολ της λαμίας ήταν καθαρό, αλλά η κόκκινη ήταν για γέλια... Και δεν τα γουστάρω τέτοια σφυρίγματα κι ας μας έχουν σφάξει στο παρελθόν...
Μην μιλάμε για άνοδο από τώρα, έλεος, πρώτη αγωνιστική είναι. Η φανέλα από μόνη της δεν ανεβαίνει. Δείξαμε πάντως καλά στοιχεία για πρώτο ματς. Ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια κ καλύτερες διαιτησίες. Μας έχουν κόψει την μπάλα τα κοράκια τόσα χρόνια. Όσοι δεν μπορούν σπίτι τους. Δεν γουστάρω ούτε να ευνοείτε η ΑΕΛ ούτε να αδικείται.
Συνεχίζουμε γερά.

saltadoros


ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΔΩΝΗ...ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ...ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ..Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΡΩΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..ΕΝΑΛΑΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 4-3-3 ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 4-4-2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 3-5-2 ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ!!ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΗΤΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ(ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ)

MES:

Δεν εχουμε την παραμικρη εικονα των υπολοιπων ομαδων,ειμαστε μια ομαδα με παρα πολλους καινουριους παιχτες οποτε ας αφησουμε την πορεια μας στο χρονο να μας κανει φαβορι κι οχι μια μεγαλοπρεπης νικη στην 1η αγωνιστικη.

Vassilislar:

Εύχομαι πραγματικά φέτος να καταφέρουμε να κερδίσουμε την άνοδο! Εξαρχής η ομάδα φαίνεται ένα επίπεδο πάνω από πέρυσι, ειδικά μεσοεπιθετικά που είχαμε σημαντικό πρόβλημα. Την απόδοση αυτή (σε συνέχεια από τα φιλικά) η ομάδα δεν την είχε πιάσει ούτε στη σύντομη θητεία του Παναγόπουλου. Μου έχει κάνει εντύπωση η συνεχής κίνηση χωρίς τη μπάλα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση των μέσων της ομάδας. Εξαίρεση δυστυχώς η άμυνα. Μπορεί ίσως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο να δέσουν και να βρουν την φόρμα τους οι αμυντικοί αλλά για την ώρα φαίνεται λανθασμένη η αντικατάσταση των Αποστολίδη και Δεληζήση.
Η Λαμία από την άλλη φαίνεται πολύ ανέτοιμη. Με τις ευκαιρίες που είχε θα έπρεπε να είχε πετύχει σίγουρα γκολ, ενώ τα δύο γκολ από επαναφορά δείχνουν και την αδράνεια των αμυντικών. Σήμερα αρχηγός ήταν ο Serginho; Δεν τον είχα κατάλληλο να φορέσει περιβραχιόνιο...
Η εκκίνηση του πρωταθλήματος έχει αρκετό ενδιαφέρον μια και πολλές δυνατές ομάδες ακόμη ψάχνουν την χημεία τους και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα πολλά φιλικά μεταξύ τους για να σχηματιστεί άποψη για την δυναμική τους.

ΑΕΛ ΘΥΡΑ 1:


Ναι ρε ΑΕΛαρααα !!! δυναμικη αρχη και συνεχιζουμε !!
Τα χαλασε σε ολη την Ελλαδα ο καιρος δεν μπορουσε να παιχτει καλη μπαλα..παρ'ολα αυτα το γηπεδο ειχε 7.000 κοσμο και αν δν εβρεχε θα ειχε πολυ περισσοτερο..
η εμφανιση δν ηταν τελεια αλλα ικανοποιητικη !!
υ.γ αδικη αποβολη του παιχτη της λαμιας.. δεν χρειαζομαστε τετοια


Διάβασε περισσότερα στο: Λάρισα - Λαμία 3-0 (vid) | Football League | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: