Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Με ανακοίνωση με τίτλο "Στο ίδιο έργο θεατές;" που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία κάνει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Football League με την ΑΕΛ.



Aναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας
«Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος  της Football League ΟΠΑΠ δυστυχώς πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές. Οι λάθος αποφάσεις του κ. Φωτιάδη στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει και να παλέψει το παιχνίδι. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 ακυρώνει καθαρό γκολ για επιθετικό φάουλ, ενώ αρχικά είχε δείξει σέντρα και επίσης αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες από το 60΄ με μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα. Αδιάψευστος μάρτυρας και το βίντεο του αγώνα. Παρακαλούμε λοιπόν την ΚΕΔ να λάβει γνώση και να επιληφθεί του όλου θέματος για να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα ενδεχόμενα "ανθρώπινα" λάθη και στο φετινό πρωτάθλημα για να μην γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές...» 



σχόλιο 

Αγαπητοί Λαμιείς . ...  εκτίθεστε  ανεπανόρθωτα με αυτά που  λέτε.
Η μνήμη σας έχει  πρόβλημα.!  μάλλον   Ξεχάσατε  το περυσινά όργια διαιτησίας  υπέρ της ομάδος σας. ?
Ο  χθεσινός  διαιτητής  σας  " έσπρωξε "    όσο   μπορούσε ο καημένος    παίζοντας  60 -40 υπέρ σας  μέχρι  το 60 . Ευτυχώς  τον  αγώνα τον είδε όλη η Ελλάδα  όποτε   με την ανακοίνωση σας αυτή  ήδη  έχετε γελοιοποιηθεί .   Το μόνο λάθος  που έκανε  ήταν η αποβολή  με τη      δεύτερη   κίτρινη που έδωσε στον παίκτη   σας  , φυσικά δεν είδατε   το ξύλο που   έτρωγαν οι παίκτες της  ΑΕΛ   και πόσες άλλες κάρτες  σας χαρίστηκε?
Αφού είδε ο  Φωτιάδης ότι δεν γίνεται τίποτα  με  σας μετά το 60 έπαιζε 50-50  .Τι να κάνει  ο άνθρωπος  προσπάθησε στο 1ο να σάς  βοηθήσει άλλα δεν του βγήκε!!! Αναγκάστηκε μετά να σώσει το τομάρι του παίζοντας 50-50.


Δεν υπάρχουν σχόλια: