Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων έχουν μεγάλη επιρροή στα ΜΜΕ.

Κούγιας: «Αποτέλεσμα μεθόδευσης οι εξελίξεις»

 
 
 
 
 
 
Rate This

 kougias-syn
betarades630
Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας και μίλησε μεταξύ άλλων για τη διαιτησία, αλλά και για τις χορηγίες.
Για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Το ότι υπάρχουν διαφωνίες σημαίνει ότι λειτουργεί το σύστημα. Το ανησυχητικό θα ήταν να υπάρχει πάντοτε ομοφωνία. Ειδικά για το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ που υπάρχουν ιδιαιτερότητες και που πρέπει όταν τελειώσει το παιχνίδι αυτό να μην υπάρχει καμία σκιά, καταλαβαίνετε ότι έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη αυτοί που κάνουν την επιλογή διαιτητών. Τα ντέρμπι δείχνουν την ποιότητα του ποδοσφαίρου στη χώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς είμαστε οι παρατρεχάμενοι. Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων έχουν μεγάλη επιρροή στα ΜΜΕ. Το ποδόσφαιρο είτε προάγεται είτε καταποντίζεται».
Για τις χορηγίες: «Είναι υπέροχο και πολύ ανακουφιστικό για εμάς που έχουμε ομάδες να υπάρχει ενδιαφέρον για τη χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά και ενδιαφέρον χορηγιών στις ομάδες. Οι ξένες ομάδες και τα πρωταθλήματα διακρίνονται των ελληνικών, λόγω των πολλών εσόδων και της δυνατότητας να προσελκύουν αξιόλογους παίκτες.
Κι ο ΟΠΑΠ άλλωστε ανήκει σ’ ένα μικρό ποσοστό μεν, αλλά ανήκει, στον Μελισσανίδη. Δεν μας έκανε καν πρόταση ο ΟΠΑΠ, εγώ τον ΟΠΑΠ θέλω! Φέτος στον Πλατανιά έδωσε 480.000 ευρώ! Στην ΑΕΛ δεν προσέφερε ποτέ τίποτα.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν χορηγό και πάμε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Τα πράγματα είναι πολλά σοβαρά. Υπάρχει ένας άτυπος πλειστηριασμός χωρίς κανόνες από Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη, χωρίς να ερωτηθούν οι ενδιαφερόμενοι. Τα ποσά είναι γελοία και δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων.
Η stoiximan μας έδινε τα μισά λεφτά από αυτά που έδωσε ο ΟΠΑΠ στον Πλατανιά, ουσιαστικά 150.000 ευρώ. Γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς λοιπόν για να μας δώσει χορηγία; Γιατί θεώρησαν ότι είμαστε υπέρ της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΟ. Γιατί είχαν την εντύπωση ότι είμαστε με τον Ολυμπιακό και θα κάτσουμε να χάσουμε. Επειδή μίλησα για τα νομικά θέματα του Μαρινάκη με θετικό τρόπο. Τεράστιο κατάντημα. Είμαι βέβαιος πως οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αποτέλεσμα μεθόδευσης της συμπολίτευσης, του κ. Ελευθεριάδη και της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: